â—„ Glavni razgovor #39 â–º

Započeo SlavicBeast, Mart 10, 2019, 18:37:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Još neki dobar TDer osim ironhearta?

Legacy Gaming Since 2017 ©

Scripter and Founder
Scripting 3+ Years
https://www.facebook.com/LegacyGamingOGC/ (FB Stranica)
https://www.facebook.com/nikolaa.jovicic (FB Nalog)

Kako izvrsiti Suicid ???

Predlozi !?

Give Honor To The One Who Deserve It

Nemoj, razmisljao sam ja o tome.
Zivot previse vredi da bi to radio, mozes mnogo lepih stvari da uradis sto za sebe to i za druge.
Mnogo ljudi bi zeleli da imaju to sto imas ti, uzimas stvar zdravo za gotovo i to ti je lose ;)

Mnogo imaš ti još da jedeš kačamak.
skrr
Moj tutorijali: Bazilion indent warninga
WORK? : Smart Project 1.2 , Leskovacki Detmec, Rodjendanski  server

Penzionisani balkanski samp kripter

a ti bi u moj pežo a ja se ne bi vezooo

Ja nisam hvala Bogu nikada ozbiljnije razmisljao o suicidu, odnosno samo iz zajebancije sam to govorio, dobili smo priliku da zivimo,ne trebamo ju sami sebi oduzeti :P

Samoubistvo napraviti je najveci greh
Za ljude koji misle da je to jedini izlaz iz svojih problema, a ne misle o ljudima koji ga vole... Uvek ima drugog resenja, uvek

Facebook - Klik

http://prntscr.com/nwqfyx
http://balkan-samp.com/forum/index.php?action=profile;u=33724
zar opet ovaj "armagedon" nesto sere. Pazi mu licni tekst... Pre je se zvao pinch pa je banovan.. ahh ??? molim moderatore da reaguju. (@SLAVICBEAST)
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Citat: Mister Naithan poslato Jun 02, 2019, 21:21:29 POSLE PODNE
Kako izvrsiti Suicid ???

Predlozi !?
Hmmm
Ima raznih nacina, ukoliko si pickica i plasis se nemoj da pokusavas da se vesas, seces vene, przis strujom, skaces kroz prozor i tako.
Ukoliko si se odlucio bas da riknes, postoji nacin putem sprica da se uspricas velikom dozom (npr heroina) i da se predoziras ili da ubacis nesto od hemikalija proguglaj od otrova.. Ili da nabavis pistolj i povuces obarac, nemoj pucati u slepoocnicu vec pucaj ispod brade da cev bude ka glavi na gore. Tako ces sebi napraviti malu ulaznu ranicu i veliku izlaznu (zavisi od kalibra) preporucujem ti 7,62mm, nemoj 9mm jer ako je FPJ zrno rascepaces se, 7,62 ce izaci jer lobanja nije previse tvrda da izdrzi to. Msm ono eto ti, ti kako oces. 

Citat: (っâ—"â—¡â—")っ ♥ bunta ♥ poslato Jun 02, 2019, 21:33:21 POSLE PODNE
Nemoj, razmisljao sam ja o tome.
Zivot previse vredi da bi to radio, mozes mnogo lepih stvari da uradis sto za sebe to i za druge.
Mnogo ljudi bi zeleli da imaju to sto imas ti, uzimas stvar zdravo za gotovo i to ti je lose ;)

Citat: Zile42O poslato Jun 02, 2019, 23:45:35 POSLE PODNE
Hmmm
Ima raznih nacina, ukoliko si pickica i plasis se nemoj da pokusavas da se vesas, seces vene, przis strujom, skaces kroz prozor i tako.
Ukoliko si se odlucio bas da riknes, postoji nacin putem sprica da se uspricas velikom dozom (npr heroina) i da se predoziras ili da ubacis nesto od hemikalija proguglaj od otrova.. Ili da nabavis pistolj i povuces obarac, nemoj pucati u slepoocnicu vec pucaj ispod brade da cev bude ka glavi na gore. Tako ces sebi napraviti malu ulaznu ranicu i veliku izlaznu (zavisi od kalibra) preporucujem ti 7,62mm, nemoj 9mm jer ako je FPJ zrno rascepaces se, 7,62 ce izaci jer lobanja nije previse tvrda da izdrzi to. Msm ono eto ti, ti kako oces. 
Citat: ShomyJedinka poslato Jun 02, 2019, 22:49:05 POSLE PODNE
Samoubistvo napraviti je najveci greh
Za ljude koji misle da je to jedini izlaz iz svojih problema, a ne misle o ljudima koji ga vole... Uvek ima drugog resenja, uvek

Citat: Esc0bar poslato Jun 02, 2019, 21:37:02 POSLE PODNE
SUICID je za picke... Zivot je za odvazne  ;)

Citat: ironheart poslato Jun 02, 2019, 23:34:21 POSLE PODNE
ma samo suicide

Citat: Purdinho poslato Jun 02, 2019, 21:47:23 POSLE PODNE
Ja nisam hvala Bogu nikada ozbiljnije razmisljao o suicidu, odnosno samo iz zajebancije sam to govorio, dobili smo priliku da zivimo,ne trebamo ju sami sebi oduzeti :P

Hvala na informacijama , ne treba meni nego pisem neku pesmu pa mi trebaju reci  :P :D

Citat: Vasic poslato Jun 02, 2019, 23:05:57 POSLE PODNE
http://prntscr.com/nwqfyx
http://balkan-samp.com/forum/index.php?action=profile;u=33724
zar opet ovaj "armagedon" nesto sere. Pazi mu licni tekst... Pre je se zvao pinch pa je banovan.. ahh ??? molim moderatore da reaguju. (@SLAVICBEAST)

Nije on toliko los , treba ga samo malo usmeriti i obrazovati tj nauciti ponasanju , mislim da on glumi sve to a da je u RL dobrica  8)

Give Honor To The One Who Deserve It

Citat: Mister Naithan poslato Jun 03, 2019, 00:09:52 PRE PODNE

Nije on toliko los , treba ga samo malo usmeriti i obrazovati tj nauciti ponasanju , mislim da on glumi sve to a da je u RL dobrica  8)
Pre svega u usta te jebem sto sam ti zamalo poverovao da planiras samoubistvo.
Aa ovaj Armagedon ti nije nikakva dobrica, to ti je obicna pickica koja glumi mafijaša nekoga preko interneta, a sam Bog zna kakav je u rlu..
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

#A.J.

Citat: Zile42O poslato Jun 02, 2019, 23:45:35 POSLE PODNE
Hmmm
Koga si ti rokno brale ? :D :O