â—„ Glavni razgovor #39 â–º

Započeo SlavicBeast, Mart 10, 2019, 18:37:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Hay

Give Honor To The One Who Deserve It

Da li postoji neko voljan da odradi td-ove za nasu zajednicu? Naravno, ne besplatno, ukoliko postoji ozbiljan neko, molio bih da me kontaktira putem PM, ili ovde da se javi :)

"I choose to have faith, because without that, I have nothing."

Citat: [SL] Jimmy poslato Maj 13, 2019, 15:47:20 POSLE PODNE
Da li postoji neko voljan da odradi td-ove za nasu zajednicu? Naravno, ne besplatno, ukoliko postoji ozbiljan neko, molio bih da me kontaktira putem PM, ili ovde da se javi :)

Ako se PP placa more

Onaj osjećaj kad radiÅ¡ jednu baÅ¡ zahtjevnu mapu, 4-5h, i na kraju ti se ne sviÄ'a...

___       ___ ''
      ___

Citat: RevOLvɘЯ.pwn poslato Maj 13, 2019, 18:26:03 POSLE PODNE
Onaj osjećaj kad radiÅ¡ jednu baÅ¡ zahtjevnu mapu, 4-5h, i na kraju ti se ne sviÄ'a...

___       ___ ''
      ___
HAHAHAHA wp,nemoj dzabe bacat,probaj remake je :)

Citat: Galardo poslato Maj 13, 2019, 18:26:58 POSLE PODNE
HAHAHAHA wp,nemoj dzabe bacat,probaj remake je :)
Probati ću naravno, ali sutra, nemam sad živaca, a mape nikad ne bacam, uvijek su tu negdje u folderima :)

sta li raditi ovih dana, nijednog servera gde ima jebacine, na FG se smorio :'( skriptam na Modern Games, slaba aktivnost :'( Neki predlog za sistemcic, nesto :P
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Citat: Vasic poslato Maj 13, 2019, 19:38:10 POSLE PODNE
sta li raditi ovih dana, nijednog servera gde ima jebacine, na FG se smorio :'( skriptam na Modern Games, slaba aktivnost :'( Neki predlog za sistemcic, nesto :P
Zato ja cekam 22.5, pa pozdrav sve,muka mi je vise od sampa na balkanu iskreno,jedino sto je dobro je ovaj forum iskreno,na njemu se moze svasta vidjeti,na fb samo sranja :P
Sumnjam da cu ikada vise zaigrati na nekom samp srw aktivno :P

Opao je SAMP sa igračima dosta, prije je bilo mnogo bolje i zabavnije, ali kako je krenulo, postoji mogućnost da skriptu na kojoj radim malo ubacim u funkciju hmm hmm ;)

Citat: RevOLvɘЯ.pwn poslato Maj 13, 2019, 20:51:24 POSLE PODNE
Opao je SAMP sa igračima dosta, prije je bilo mnogo bolje i zabavnije, ali kako je krenulo, postoji mogućnost da skriptu na kojoj radim malo ubacim u funkciju hmm hmm ;)
ma ajde skripta manje vise, vec staff tim, nikakvog bre live odrzavanja, nista, sve smoreno jbt, ko da smo u Sahari...

Danas sam opet krenuo da igram SAMP, i vec sam izgubio volju, udjem na City of Angels, uzmu mi sve pare a ja prvi level, nidje logike, udjem na Skill Areni, klasika, pola igraca AFK, nesto sitno normalnih, i ostalo kidare..

Mislim da se mi sa foruma trebamo organizirati i formirati odreÄ'enu SAMP zajednicu, dosta nas je kreativnih, dosta nas zna raditi na skripti, u mapeditoru, raditi TD-ove, imamo dosta dizajnera, a staff team bi se takodjer mogao sastaviti bez problema, to vjerujem. Kada bismo svi radili u skladu i pod odreÄ'enim pravilima, sve bi bilo top ;)

Citat: RevOLvɘЯ.pwn poslato Maj 13, 2019, 21:53:16 POSLE PODNE
Mislim da se mi sa foruma trebamo organizirati i formirati odreÄ'enu SAMP zajednicu, dosta nas je kreativnih, dosta nas zna raditi na skripti, u mapeditoru, raditi TD-ove, imamo dosta dizajnera, a staff team bi se takodjer mogao sastaviti bez problema, to vjerujem. Kada bismo svi radili u skladu i pod odreÄ'enim pravilima, sve bi bilo top ;)
Ja sam Za, cisto sumnjam da ce se tako nesto desit. Prvo sto bi nastupilo jeste svadja ko ce biti vlasnik, skripter, staff itd, itd itd...