â—„ Glavni razgovor #39 â–º

Započeo SlavicBeast, Mart 10, 2019, 18:37:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: SLAVICBEAST poslato Maj 09, 2019, 12:11:31 POSLE PODNE
Zato sto sam lockao forumske igre ::)
Najpametniji potez u tvom zivotu

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

ohohohoho ovo će se vjerovatno preorder samo ako ne izbace da možeš da sječeš ogradu i ovaj "haj naleti na šake" sistem xD nastavak Wildlands-a aaa samo 5x teže sada

@livinglikearockstar baš moćno izgleda, grafika haos podsjeca na frostbite3 engine, sto je opet poslije 4-5 godina ekstra

bilo je lijepo dok je trajalo.

Citat: Bašovski poslato Maj 10, 2019, 01:00:32 PRE PODNE
@livinglikearockstar baš moćno izgleda, grafika haos podsjeca na frostbite3 engine, sto je opet poslije 4-5 godina ekstra
Ako nisi nikad probao Ghost Recon Wildlands e to trebaš prijeći

uglavnom što se radi u igri je da Ghosts jedinica dolazi u Boliviju zbog destabilizacije kartela Santa Blanca, ima 4 pod bossa i 4 bossa i onda se roka glavni El Sueno, svaki boss ima svoj dio: distribucija/šverc, influense, produkcija i security i tako skida se 1 po 1, oružja raznih ima, dronovi, prevelika mapa, etc

kad se nakanim skinut cu pa prec :D hvala ti na preporuci ionako mi smor zivi sve postalo

bilo je lijepo dok je trajalo.

Burazeri ja ba, razmišljam ja onako o ZP (Zero Project) bukvalno mi slucaojno pao na pamet, i sad kontam ja jest bio dobar srw ono pravo dobar, trebao ja biti mapper ali komp se pokv. :D kad ono ti majke nije ni minut prosao: ZP Reborn, a jes mi drago ba, dosta dobre unikatne ideje ste imali, i vjerovatno imate i dalje, samo jako!
Edit::podsjeti me na ovo bašovski, kako sam mu vidio logo

Citat: SLAVICBEAST poslato Maj 10, 2019, 00:58:09 PRE PODNE
Forumske igre ponovo aktivne

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Mnogo imaš ti još da jedeš kačamak.
skrr
Moj tutorijali: Bazilion indent warninga
WORK? : Smart Project 1.2 , Leskovacki Detmec, Rodjendanski  server

Penzionisani balkanski samp kripter

Deste momci, kako teče život? :D
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security