â—„ Glavni razgovor #39 â–º

Započeo SlavicBeast, Mart 10, 2019, 18:37:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 10 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: RevOLvɘЯ.pwn poslato Maj 07, 2019, 13:20:10 POSLE PODNE
Evo nas burazeru, Å¡ta ima ;)
Evo gledam da odradim update i bugfix na svom starom WG modu haha :P

Citat: Purdinho poslato Maj 07, 2019, 13:55:54 POSLE PODNE
Evo gledam da odradim update i bugfix na svom starom WG modu haha :P
Ma ajde, samo jako
Napomena: ne tražite toliko da vam radim TDove, jer ipak imam mnogo stvari za koje treba vremena i koje su dosta bitnije od ovoga, ovo malo što ugrabim vezano za samp je na prezentu!

Citat: RevOLvɘЯ.pwn poslato Maj 07, 2019, 14:01:51 POSLE PODNE
Ma ajde, samo jako
Napomena: ne tražite toliko da vam radim TDove, jer ipak imam mnogo stvari za koje treba vremena i koje su dosta bitnije od ovoga, ovo malo što ugrabim vezano za samp je na prezentu!
Ma sumnjam da cu trebati nove td-ove,moram fixati taj mod jer se lose mape ucitavaju i ima sitnih bugova :P

Citat: Purdinho poslato Maj 07, 2019, 14:04:53 POSLE PODNE
Ma sumnjam da cu trebati nove td-ove,moram fixati taj mod jer se lose mape ucitavaju i ima sitnih bugova :P
Ovo za tdove nije vezano za tebe burazeru, već za.ostale koji traže :D

Hocete da vidite magiju :D
Trenutno sam Newbie a kada puknem svojim malim prsticima za sekund cu postati GodFather :)
(puc,puc)

There are two hundred million idiots, manipulated by a million intelligent men.

Citat: #THEVï¼'NNY poslato Maj 07, 2019, 15:17:21 POSLE PODNE
Hocete da vidite magiju :D
Trenutno sam Newbie a kada puknem svojim malim prsticima za sekund cu postati GodFather :)
(puc,puc)
Jel ste videli :D AHHAAHHAHAHAHAHAHAHA

Ima li itko da mi rent-a server host ako ima viška, treba mi samo na par dana za neka testiranja.
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

#A.J.

Ni ja ne radim TD-ove toliko često, u školi sam vazda il' sam zauzet školom kod kuće, pa ako uhvatim vremena odradim.

Citat: Captain Foux poslato Maj 07, 2019, 21:38:38 POSLE PODNE
Ni ja ne radim TD-ove toliko često, u školi sam vazda il' sam zauzet školom kod kuće, pa ako uhvatim vremena odradim.
Bukvalno, ali i ukoliko bacimo školu pozadi, opet ima mnogo važnijih stvari od ovoga :)

#A.J.

Citat: RevOLvɘЯ.pwn poslato Maj 07, 2019, 21:46:45 POSLE PODNE
Bukvalno, ali i ukoliko bacimo školu pozadi, opet ima mnogo važnijih stvari od ovoga :)
Još ja pušim cigare dok imam tih obaveza, toliko nervoze skupim za jedan dan da to nije normalno.
Neće mi pomoć ništa, al' da znate kakvih sranja sve imam kod kuće, ne bi ni vi radili TD-ove..

Citat: Captain Foux poslato Maj 07, 2019, 21:53:07 POSLE PODNE
Još ja pušim cigare dok imam tih obaveza, toliko nervoze skupim za jedan dan da to nije normalno.
Neće mi pomoć ništa, al' da znate kakvih sranja sve imam kod kuće, ne bi ni vi radili TD-ove..
Kod mene ista situacija.. (samo sto ne'radim tdove xd)

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

#A.J.

Citat: Fqris poslato Maj 07, 2019, 21:55:35 POSLE PODNE
Kod mene ista situacija.. (samo sto ne'radim tdove xd)
Kod mene brate srce preskače, ne mogu da zaspim do 3 ujutro..

Citat: Captain Foux poslato Maj 07, 2019, 21:56:37 POSLE PODNE
Kod mene brate srce preskače, ne mogu da zaspim do 3 ujutro..
Ja sam se aktivnog igranja sampa kanio već dosta vremena, i dosta sam kvalitetnog vremena uÅ¡tedio jer bilo je dosta stvari koje je trebalo rijeÅ¡iti u rl, a to su iste stvari koje sam zanemario zbog sampa,ali naravno kada imam vremena, myb se i uÄ'e na neki server.

#A.J.