â—„ Glavni razgovor #39 â–º

Započeo SlavicBeast, Mart 10, 2019, 18:37:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 12 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Captain Foux poslato Maj 06, 2019, 11:09:09 PRE PODNE
Ja vidio u druga jednog, on je bio stariji od mene, skoro završavo školu.. YUB mi je bio prvi server koji sam vidio kod njega, gdje sam poslije 2 godine i ja počeo igrat i poslije prešo na drugi server, pa opet na YUB i tako u krug.. Na Skill Areni sam bio 54 level i dam ovom iz razreda da igra, lik sad Admin 2, 102 level..
2011. sam prvi put vidio i sazno za sa-mp,a GTA sam igro čak 2009. :D
Bitno da je on admin 2 hahah :D ja sam GTA bas igrao 2007 godine,tada sam ga kupio na DVD-u original :P

#A.J.

Citat: Purdinho poslato Maj 06, 2019, 11:11:29 PRE PODNE
Bitno da je on admin 2 hahah :D ja sam GTA bas igrao 2007 godine,tada sam ga kupio na DVD-u original :P
Ja nisam imo svoj komp, pa sam kod druga igro, samo freeroam igro hah, nisam znao misije prelazit. :D
Prvi put u organizaciju sam ušo preko štele, lider Ballasa bio taj drug što sam kod njega igro GTA, nisam znao šta je MG, ja napiso simulacija stvarnog života.. -_-

Citat: Captain Foux poslato Maj 05, 2019, 22:48:26 POSLE PODNE
Ljudi, neÅ¡to mi doÄ'e u glavu hah, kolko vi dugo igrate sa-mp il' kolko ste dugo igrali ?
Ne znam tacno, ali prvi server mi je bio Blood Money kad je imao 200+ igraca koliko se ja secam, uglavnom to je bilo davno :D

Facebook - Klik

Citat: Captain Foux poslato Maj 06, 2019, 11:13:02 PRE PODNE
Ja nisam imo svoj komp, pa sam kod druga igro, samo freeroam igro hah, nisam znao misije prelazit. :D
Prvi put u organizaciju sam ušo preko štele, lider Ballasa bio taj drug što sam kod njega igro GTA, nisam znao šta je MG, ja napiso simulacija stvarnog života.. -_-
pa vidi, ti si bar znao da je simulacija stvarnog zivota 'nesto' na roleplayu, dok ja nista. Kad sam uso na RP, prvi srw mi je bio Skill Arena koliko se secam, pise nesto JAIL: Razlog: DTA, RK, DM itd.. ja gledam " sta 'e ovo koji qrac ", posle sam vremenom ucio pravila preko zalbi na forumu. Onda sam presao na UIF, pa sam se vratio na Fusion Gaming 2014te. Ajd' da ne pricam sad moju istoriju SAMPa, smara vas ocito. :D
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Pozdrav
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

http://prntscr.com/nl5ccd

I na ovakvom serveru igrat pa bolje sebi jaja osjeć nego na ovakav server ući i igrat sa ovakvim kretenima od administracije

Citat: JOKER50's poslato Maj 06, 2019, 17:47:29 POSLE PODNE
http://prntscr.com/nl5ccd

I na ovakvom serveru igrat pa bolje sebi jaja osjeć nego na ovakav server ući i igrat sa ovakvim kretenima od administracije
Juuu tebraa mora da si nesto tesko sjebao cim si dobio ovakav komentar :)

There are two hundred million idiots, manipulated by a million intelligent men.

Citat: Mumi' poslato Maj 06, 2019, 20:38:36 POSLE PODNE
oo newbie Å¡ta ima bolan :D
Cekam do sutra da se magija dogodi :D od Newbie do GodFathera ;)

There are two hundred million idiots, manipulated by a million intelligent men.

Citat: #THEVï¼'NNY poslato Maj 06, 2019, 20:40:49 POSLE PODNE
Cekam do sutra da se magija dogodi :D od Newbie do GodFathera ;)
V1nny das broj ove sa profilne? Ne za mene trazim ba za naseg fouksica mali se plasi da pita pa mene poslo :D
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..