â—„ Glavni razgovor #39 â–º

Započeo SlavicBeast, Mart 10, 2019, 18:37:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Imal budnih pilica :D
Moderator: 2018 (( Development ))
Moderator: 2019 (( Forumske igre ))

Citat: Captain Foux poslato Maj 04, 2019, 00:26:55 PRE PODNE
Å¡teta ako se obriÅ¡u hah  :D
ne bi trebalo ipak je ovo internet al' šta znaš šta se može desiti hahahahahaha

Citat: NaTsu poslato Maj 04, 2019, 00:31:33 PRE PODNE
Jel došlo vreme da saljem slike iz chata u kom VINNI, TMSH, VEDRAN i ekipica mole jedni druge za zahvalnice i namerno spamaju forumske igre?
@SLAVICBEAST evo par stvari PM da vidiš šta rade...
E ovako,ustao sam samo da ovo napisem,nisam zeleo da ulazim u celu ovu pricu jer smatram da nisam toliko skrivio da bi se ovakva sranja pisala o meni,ja priznajem da smo TMSH i ja spammali na forumskim igricima jer mi je trebalo 100-150 postova do GodFathera i hteo sam da vidim kako je to biti taj rank a i bilo nam je dosadno.Posto niko od Super Moderatora a ni moderatora a ni clanova se nisu oglasili povodom toga smatram da nikome to nije smetalo(SlavicBeast je u to vreme kada smo bili to radili bio je aktivan) a evo i slika kada sam poslednji put dobio poruku od nekog super moderatora da prestanem sa spammom.
Citat: 6cadilab9 poslato Mart 29, 2017, 23:03:49 POSLE PODNE
Zamolio bi te da malo smanjis spam, protiv pravila je i ako nastavis verovatno ces dobiti zabranu pisanja.
Sto se tice zahvalnica ja sa tim nemam nista jer nikada nisam trazio,cak sta vise zelim da to bude realno neko stanje a ne da imam kao neki clanovi 500+ nerealnih zahvalnica.
U tome ime bih zamolio svakog clana da me ne stavlja u usta bez razloga a i ako ima neki razlog neka se meni prvo javi u PM a ne na ovakav ,,nacin,, ;)
Gledajte svoj zivot i svoje postupke a nemojte zabadati u tudje,neko ako je kriv on ce snositi posledice a ne vi :)
Laku noc ;)

Citat: #THEVï¼'NNY_ poslato Maj 04, 2019, 04:27:35 PRE PODNE
E ovako,ustao sam samo da ovo napisem,nisam zeleo da ulazim u celu ovu pricu jer smatram da nisam toliko skrivio da bi se ovakva sranja pisala o meni,ja priznajem da smo TMSH i ja spammali na forumskim igricima jer mi je trebalo 100-150 postova do GodFathera i hteo sam da vidim kako je to biti taj rank a i bilo nam je dosadno.Posto niko od Super Moderatora a ni moderatora a ni clanova se nisu oglasili povodom toga smatram da nikome to nije smetalo(SlavicBeast je u to vreme kada smo bili to radili bio je aktivan) a evo i slika kada sam poslednji put dobio poruku od nekog super moderatora da prestanem sa spammom.Sto se tice zahvalnica ja sa tim nemam nista jer nikada nisam trazio,cak sta vise zelim da to bude realno neko stanje a ne da imam kao neki clanovi 500+ nerealnih zahvalnica.
U tome ime bih zamolio svakog clana da me ne stavlja u usta bez razloga a i ako ima neki razlog neka se meni prvo javi u PM a ne na ovakav ,,nacin,, ;)
Gledajte svoj zivot i svoje postupke a nemojte zabadati u tudje,neko ako je kriv on ce snositi posledice a ne vi :)
Laku noc ;)
Dalje da čitam neću, kako je biti taj rank? Pa mogao si malo realnije sranje napisati, isto kako je biti Soldier, High Roller, Newbie i sta sve ima, aj molim te.
Niko se nije oglasio? A ti šalješ slavicevu poruku u chat i napisao si da manje spamaju sada jer je napisao nesto, lol.
Ne bi ja ovo radio da purdu koji je sve zahvalnice skupio na pošten način niste napali bzvz...
Professional Developer

Opet..
Koliko ces se ti puta registrirat na forum? Prestani menjat identitete 'Southclaws. Jr'.
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Jutro radni narode valja ić' krečit sad.  :D

Citat: NaTsu poslato Maj 04, 2019, 10:06:50 PRE PODNE
Dalje da čitam neću, kako je biti taj rank? Pa mogao si malo realnije sranje napisati, isto kako je biti Soldier, High Roller, Newbie i sta sve ima, aj molim te.
Niko se nije oglasio? A ti šalješ slavicevu poruku u chat i napisao si da manje spamaju sada jer je napisao nesto, lol.
Ne bi ja ovo radio da purdu koji je sve zahvalnice skupio na pošten način niste napali bzvz...
Ja sam svoje rekao,ako imas nesto protiv mene posto vidim da si i mene spomenuo dodji PM ili FB pa cemo resiti :) i jos nesto ja kada sam dosao do GodFathera nisam nastavljao sa spammom nego odgovorim samo ono sto mislim da treba ;) a ostalim clanovima resavaj svoje stvari ali mene nemoj ubacivati u tako nesto ;)

#A.J.

Očekujem Å¡ta će Slavic poduzet u vezi gl. razgovora. Ne budite iznenaÄ'eni. :)

Koliko treba topica da se napreduje sa newbie

#A.J.

Ja stvarno nmg da vjerujem, počeo sam se smijat  :D

0-30 = "NewBie"
30-60 = "Pee-Wee"
60-250 = "Transformer"
250-500 = "HomeBoy"
500-1000 = "Soldier"
1000-2000 = "High Roller"
2000+ = "GodFather"

nisu mi jasne neke stvari, realno zna se ko je nafarmao zahvalnice svojim znanjem i zalaganjem, i vidi se ko je dogovorom.
Moj je predlog da se stavi limit po clanu na zahvalnice da moze dnevno da udari 5 komada i to je to.
@SLAVICBEAST mislim da to moze da se uradi :)

Mnogo imaš ti još da jedeš kačamak.
skrr
Moj tutorijali: Bazilion indent warninga
WORK? : Smart Project 1.2 , Leskovacki Detmec, Rodjendanski  server

Penzionisani balkanski samp kripter

Zbog ponasanja pojedinaca glavni razgovor ce biti zatvoren 24h, a akteri biti kaznjeni
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"