â—„ Glavni razgovor #39 â–º

Započeo SlavicBeast, Mart 10, 2019, 18:37:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 10 gostiju pregledaju ovu temu.

#A.J.

Citat: SLAVICBEAST poslato Maj 03, 2019, 00:58:16 PRE PODNE
Bas bez veze sto smo uopste ubacili to kad se uveliko zloupotrebljava, posebno par naloga koji su "skoro" registrovani. Dovedite se u red ili cemo u protivnom nesto preduzeti.
Daj brate rijeÅ¡i ovo Å¡to se svaÄ'aju u glavnom razgovoru il' da im ja postove briÅ¡em da se ne nerviram bezveze.
Ne znam zaÅ¡to ljudi počnu svaÄ'u u gl. razogovoru, nikad mi nije bilo jasno ?

Morning picke  :D 8)

Give Honor To The One Who Deserve It

Citat: Captain Foux poslato Maj 03, 2019, 02:31:33 PRE PODNE
Daj brate rijeÅ¡i ovo Å¡to se svaÄ'aju u glavnom razgovoru il' da im ja postove briÅ¡em da se ne nerviram bezveze.
Ne znam zaÅ¡to ljudi počnu svaÄ'u u gl. razogovoru, nikad mi nije bilo jasno ?
Od danas ko god bude hteo da se svadja neka ode lepo u Gamemode Skripte prva slobodna i deri :D ili bilo koji drugi pdf,posto vidim da je nekima cudno za ovaj razgovor :)
Dobroo jutroo :D

uh da sam smod kako bih vas banovao sve redom mhm <^3

Citat: livinglikearockstar poslato Maj 03, 2019, 11:32:49 PRE PODNE
uh da sam smod kako bih vas banovao sve redom mhm <^3
Sta se to desava sa tobom,nesto si opao sa reklamiranjem na fb,nema naseg Vanimya za siromasne ;)

Batalite svadju, kako ide zivot, i gm :D
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

ja kad san doša na ovaj forum bija san dite.. al zna san šta je red i poštovanje,a vi današnja 'dica' nemate kulture niti malo. a za kulturu se zna odakle ona dolazi.

#A.J.

Citat: #THEVï¼'NNY_ poslato Maj 03, 2019, 09:33:23 PRE PODNE
Od danas ko god bude hteo da se svadja neka ode lepo u Gamemode Skripte prva slobodna i deri :D ili bilo koji drugi pdf,posto vidim da je nekima cudno za ovaj razgovor :)
Dobroo jutroo :D
Vidim da je ovo upućeno meni. Nije niÅ¡ta čudno, nego nije predviÄ'eno za svaÄ'anje. :)
Al' nastavite vi samo, ima brat Slavic na forumu, svaki dan aktivan.
Poslednja Izmena: Maj 03, 2019, 12:33:05 POSLE PODNE od Captain Foux

Citat: SLAVICBEAST poslato Maj 03, 2019, 00:58:16 PRE PODNE
Bas bez veze sto smo uopste ubacili to kad se uveliko zloupotrebljava, posebno par naloga koji su "skoro" registrovani. Dovedite se u red ili cemo u protivnom nesto preduzeti.

Šta je miševi šta ste se usrali :))

Citat: #THEVï¼'NNY_ poslato Maj 03, 2019, 11:42:07 PRE PODNE
Sta se to desava sa tobom,nesto si opao sa reklamiranjem na fb,nema naseg Vanimya za siromasne ;)
vajnajmaj sa ali ekspresa

Dje st3 ckaPi , ja ginem na poslu a vi se svadjate  :D :D :D

@Captain Foux veceras IG , tream te  :D  8)

Give Honor To The One Who Deserve It

Citat: Mister Naithan poslato Maj 02, 2019, 21:58:18 POSLE PODNE
Ajd prekinite obojica , koji vam je kurac... Zahvalnice ne sluze za to sto vi radite !

@SLAVICBEAST ako mozes sprovedi istragu i izbrisi zahvale koje nisu potrebne , takodje slobodno i taj post , da vidimo kome je do cega stalo...  8)

@Captain Foux jesi bolje bruda ?  8)

Ti bas moras svugde da se umesas, ponekad bi bilo lepo da ostanes po strani i gledas. Uzdigao si se kao da si Bog sampa, 'sprovodjenje istrage' daj molim da spusti se na zemlju...

Uostalom nisam imao nameru da zapocnem svadju ili bilo kakvu raspravu nista mu nisam govorio iz cistog mira me je poceo prozivati zato sto imam zahvalnice, naravno priznajem da sam se dogovrio sa drugarima da mi to nabiju, bmk slobodno nek se obrisu, ali taj desko je pun kompleksa zato sto je bio 1, a vise nije, iako sam zna da je preko bratovog acc-a nabijao sam sebi zahvalnice.Toliko od mene. ::)

Citat: Captain Foux poslato Maj 03, 2019, 12:31:45 POSLE PODNE
Vidim da je ovo upućeno meni. Nije niÅ¡ta čudno, nego nije predviÄ'eno za svaÄ'anje. :)
Al' nastavite vi samo, ima brat Slavic na forumu, svaki dan aktivan.
Vidis da sam stavio ovaj smesak od smajlija(:D) to znaci da se zezam i da me realno boli neka stvar sta se desava ja samo volim tako da uletim a ne znam ni o cemu je rec ;)
Citat: TiXoR_ poslato Maj 03, 2019, 12:01:35 POSLE PODNE
ja kad san doša na ovaj forum bija san dite.. al zna san šta je red i poštovanje,a vi današnja 'dica' nemate kulture niti malo. a za kulturu se zna odakle ona dolazi.
Objasnio covek :D

#A.J.

Citat: #THEVï¼'NNY_ poslato Maj 03, 2019, 15:51:23 POSLE PODNE
Vidis da sam stavio ovaj smesak od smajlija(:D) to znaci da se zezam i da me realno boli neka stvar sta se desava ja samo volim tako da uletim a ne znam ni o cemu je rec ;)Objasnio covek :D
ja sam previše ozbiljan kad se šalim :D
Al' stvarno, nije potrebno za svaÄ'amo u gl. razgovoru. Barem započnite neku normalnu raspravu o nekoj dobroj temi, zanimljivoj.

@Mister Naithan važi brate
Poslednja Izmena: Maj 03, 2019, 15:55:40 POSLE PODNE od Captain Foux