â—„ Glavni razgovor #39 â–º

Započeo SlavicBeast, Mart 10, 2019, 18:37:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 14 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: RevOLvɘЯ.pwn poslato April 29, 2019, 13:33:19 POSLE PODNE
Pozzz burazeri, Å¡ta ima na forumu? ;)

A ja sirotinja igram PES 10 , eo me u interu , moj love club

Give Honor To The One Who Deserve It

Kakvu filmčinu je Marvel napravio jbt.. opet je pokazao zaÅ¡to je najbolji.. al' najjači su ovi Å¡to uporeÄ'uju sirotiljski Justice League sa Avengersima tj. da je bolji aaa.. kakav supermen i pičke materine

svi Marvelovi filmovi su tesko sranje, odbojni su mi na samo vidjenje slika ili trailera

danas kvalitetan film gotovo da ne mozes pronaci, problem je sto mora mnogo da se saceka da bi Kristijan Bejl ili Dikaprio snimili nesto ;/

Citat: Marko Salvatore poslato April 29, 2019, 15:48:55 POSLE PODNE
svi Marvelovi filmovi su tesko sranje, odbojni su mi na samo vidjenje slika ili trailera

danas kvalitetan film gotovo da ne mozes pronaci, problem je sto mora mnogo da se saceka da bi Kristijan Bejl ili Dikaprio snimili nesto ;/
Tvoje misljenje

Citat: livinglikearockstar poslato April 29, 2019, 14:56:49 POSLE PODNE
Kakvu filmčinu je Marvel napravio jbt.. opet je pokazao zaÅ¡to je najbolji.. al' najjači su ovi Å¡to uporeÄ'uju sirotiljski Justice League sa Avengersima tj. da je bolji aaa.. kakav supermen i pičke materine
U filmovima definitivno marvel, ali u serijama, DC :D
Justice League nije los film, ali kao sto si rekao vec, uporediti ga sa avengersima je absurdno

Facebook - Klik

Matori ima 7 banki al jak ko konj, ja uzmem lopatu :D ahhahahahahahahahah

Citat: Marko Salvatore poslato April 29, 2019, 15:48:55 POSLE PODNE

Teško, https://geektyrant.com/news/avengers-endgame-blows-up-with-a-12-billion-global-opening-and-marvel-tells-the-fans-we-love-you-3000 ;D

Citat: • Shomy • poslato April 29, 2019, 17:13:00 POSLE PODNE
U filmovima definitivno marvel, ali u serijama, DC :D
Justice League nije los film, ali kao sto si rekao vec, uporediti ga sa avengersima je absurdno
Sva 22 filma su toliko dobri da serije nisu niÅ¡ta za njih, onaj lagani humor mi je neÅ¡to najjače, (SPOILER ALERT, NE ÄŒITAJ DALJE AKO NISI GLEDAO ENDGAME xD) bukvalno mnogo će mi faliti RDJ (poÅ¡to mi je to omiljeni glumac) u narednim filmovima npr za 2 mjeseca Spiderman ono neće se pojavljivati, nekako bez Starka mi nema smisla joÅ¡ Kapetan se vratio onoj svojoj kroz vrijeme, a dao Å¡tit Falconu, Black Widow #rip zbog kamena duÅ¡e ali pretpostavlja se da će dobiti jedan solo 2020 poÅ¡to nikad nije imala, samo se pojavila u Ironman 2, Hawkeye opet u "penziju", Thor se pridružio Guardiansima tkd vjv u 2020-2021 kad izaÄ'e 3 dio bude i on ali eto hahahahah black panther je bio odličan, 2 će isto biti kidanje 100% kao i dr.Strange :D započelo sa I am Ironman, zavrÅ¡ilo sa I am Ironman.. #iloveyou3000 <3

to sto ima tako veliku zaradu ne znaci nista… kvalitet glumaca ne dolazi do izrazaja, znaci sa tog aspekta se film nikako ne moze sagledati
sve sami efekti

Citat: Marko Salvatore poslato April 29, 2019, 19:16:30 POSLE PODNE
to sto ima tako veliku zaradu ne znaci nista… kvalitet glumaca ne dolazi do izrazaja, znaci sa tog aspekta se film nikako ne moze sagledati
sve sami efekti
Da, ne znači, ono ima takvu zaradu i fanove jer su sranje pogotovo Endgame ...... a najbolje da koriste vatromet dok se rokaju sa vanzemaljcima i Thanosom, onako ne previše efakata.. film je sci fi, akcija i komedija, naravno da će biti efekata i svega, zato i uživam što naprave ono što teško ko može

#A.J.

Citat: Captain Foux poslato April 29, 2019, 21:13:10 POSLE PODNE
Ljudi, postoji pdf za filmove

Ko te jebe  :D 8) :-*
Pusti da vidim stae sa Starkom aloe xF  8)

Citat: livinglikearockstar poslato April 29, 2019, 18:11:03 POSLE PODNE
Teško, https://geektyrant.com/news/avengers-endgame-blows-up-with-a-12-billion-global-opening-and-marvel-tells-the-fans-we-love-you-3000 ;D

Sva 22 filma su toliko dobri da serije nisu niÅ¡ta za njih, onaj lagani humor mi je neÅ¡to najjače, (SPOILER ALERT, NE ÄŒITAJ DALJE AKO NISI GLEDAO ENDGAME xD) bukvalno mnogo će mi faliti RDJ (poÅ¡to mi je to omiljeni glumac) u narednim filmovima npr za 2 mjeseca Spiderman ono neće se pojavljivati, nekako bez Starka mi nema smisla joÅ¡ Kapetan se vratio onoj svojoj kroz vrijeme, a dao Å¡tit Falconu, Black Widow #rip zbog kamena duÅ¡e ali pretpostavlja se da će dobiti jedan solo 2020 poÅ¡to nikad nije imala, samo se pojavila u Ironman 2, Hawkeye opet u "penziju", Thor se pridružio Guardiansima tkd vjv u 2020-2021 kad izaÄ'e 3 dio bude i on ali eto hahahahah black panther je bio odličan, 2 će isto biti kidanje 100% kao i dr.Strange :D započelo sa I am Ironman, zavrÅ¡ilo sa I am Ironman.. #iloveyou3000 <3

@livinglikearockstar stae sa STARKOM aloe mojne se igras sa zivotom. Bez Tony Starka sve je sranje , cak i IronMan je sranje ako on ne glumi istog.

Give Honor To The One Who Deserve It