â—„ Glavni razgovor #39 â–º

Započeo SlavicBeast, Mart 10, 2019, 18:37:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 12 gostiju pregledaju ovu temu.

#A.J.

Citat: 𝖙ð–'𝖘𝖍 poslato April 29, 2019, 01:39:28 PRE PODNE
treca smena gde ste :D
Ma ko to spava ? :D
Eto sad mi žao Å¡to nisam bio u gradu, jedino od njih mi se Nerko BalkanAlert sviÄ'a..
Odo sutra na shishu u Hangover hahaha :D

Keke ja sutra ne idem pa idem utorak pa ne idem sreda cetvrtak pa petak imam neki dan sporta pa idem od 12h tkd samo utorak mrm ustati xexe

i garavu odvesti do stana  ne trebam ni zivjeti ni dana
Poslednja Izmena: April 29, 2019, 04:08:00 PRE PODNE od #THEV1NNY_

Citat: Purdinho poslato April 29, 2019, 10:57:35 PRE PODNE
Djeste raja sta se radi kod vas? :D

Cekam da osvojis zlatnu loptu  :D 8)

Give Honor To The One Who Deserve It

Citat: Mister Naithan poslato April 29, 2019, 11:12:56 PRE PODNE
Cekam da osvojis zlatnu loptu  :D 8)
Osvojio sam za sada najbolji igrac Europe nagradu :D
Ali sumnjam da cu u Juventusu ista osvojiti, grijem klupu vec tocno pola sezone,jer su Mandzo i Ronaldo u napadu pa ga jebi haha :P
Traziti cu transfer u neki manji klub sada na polovici sezone di mogu igrati aktivno, pozvan u Hrvatsku reprezentaciju,ali ne igram u kvalifikacijskim utakmicama jer nemam minute u klubu,pa cu otici negdje drugde  di necu biti zamjena, kada sam igrao u Malagi pobjedio i Barcu i Real, osvojio Spanjolsku ligu, imali 100 bodova,Ja postigao 51 gol u ligi, bio najbolji strijelac,a tek mi prva sezona bila,ali jbg snaci cu se dalje :D

Citat: Purdinho poslato April 29, 2019, 11:53:47 PRE PODNE
Osvojio sam za sada najbolji igrac Europe nagradu :D
Ali sumnjam da cu u Juventusu ista osvojiti, grijem klupu vec tocno pola sezone,jer su Mandzo i Ronaldo u napadu pa ga jebi haha :P
Traziti cu transfer u neki manji klub sada na polovici sezone di mogu igrati aktivno, pozvan u Hrvatsku reprezentaciju,ali ne igram u kvalifikacijskim utakmicama jer nemam minute u klubu,pa cu otici negdje drugde  di necu biti zamjena, kada sam igrao u Malagi pobjedio i Barcu i Real, osvojio Spanjolsku ligu, imali 100 bodova,Ja postigao 51 gol u ligi, bio najbolji strijelac,a tek mi prva sezona bila,ali jbg snaci cu se dalje :D
Ma samo polako, tako sam i ja, pokusavao da udjem prerano u najjace klubove, pa sam sada presao iz PSG u porto ( mada sam bio kapiten u PSG, sad sam i u portu xD )
Mada polako padam sa ocenom, sad imam 96, jbg, 32 godine :D
Moram da se pohvalim hahahaha, porto bio 23 u club rankingu, kad sam ja usao evo nas na 4. mestu :D

Facebook - Klik

Citat: • Shomy • poslato April 29, 2019, 12:16:32 POSLE PODNE
Ma samo polako, tako sam i ja, pokusavao da udjem prerano u najjace klubove, pa sam sada presao iz PSG u porto ( mada sam bio kapiten u PSG, sad sam i u portu xD )
Mada polako padam sa ocenom, sad imam 96, jbg, 32 godine :D
Moram da se pohvalim hahahaha, porto bio 23 u club rankingu, kad sam ja usao evo nas na 4. mestu :D
Ja sam Malagu doveo sa 162 mjesta na 92 mjesto,ali mi zao sto sam izgubio save game stari,isto negdje ta tvoja ocjena,oko 96-97, zlatna lopta 500 + golova i 300+ asistencija za klub + 200 golova u reprezentaciji,ali jbg izgubio save game, igrao u Barcelonu :P

Citat: Purdinho poslato April 29, 2019, 12:22:23 POSLE PODNE
Ja sam Malagu doveo sa 162 mjesta na 92 mjesto,ali mi zao sto sam izgubio save game stari,isto negdje ta tvoja ocjena,oko 96-97, zlatna lopta 500 + golova i 300+ asistencija za klub + 200 golova u reprezentaciji,ali jbg izgubio save game, igrao u Barcelonu :P
jbg :D Ja sam najvise 97 ocenu, imam 493 gola i 261 asistenciju, zlatnih lopti pun k, za reprezentaciju oko 170 golova

Facebook - Klik

Citat: • Shomy • poslato April 29, 2019, 12:28:12 POSLE PODNE
jbg :D Ja sam najvise 97 ocenu, imam 493 gola i 261 asistenciju, zlatnih lopti pun k, za reprezentaciju oko 170 golova
Ja sada gubim malo volju jer sam doso u Juventus i povjerenje trenera je samo 40% prema meni,pa moram malo cekati da povjerenje steknem da bi igrao prvi sastav, ali polako :P doci ce sve na svoje