Opet mi se pojavljuje problem kod UlogovanProvera

Započeo SanelPandzic, Mart 03, 2019, 14:47:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

@Deken @--Lood--
E rijesio sam to sada kada ukucam /stats i poslije neku drugu komandu ne izbacuje mi vise da nisam ulogovan.
Recu vam kako sam rijesio pa ako mozete reci da li sam dobro uradio ili nisam.
U onplayerconnect bilo mi je UlogovanProvera[playerid] = 0; i sada sam samo izbriso iz onplayerconnect to i sad radi kako treba. Da li sam dobro uradio ili ne?

pa da budes siguran da nemas negdje rupu, idi ctrl + f i trazi 'ulogovanprovera'. izbrisi sve linije s tim, naravno da ne bude errora. i poslije toga na novo uradi provjeru

Citat: SanelPandzic poslato Mart 05, 2019, 22:22:21 POSLE PODNE
@Deken @--Lood--
E rijesio sam to sada kada ukucam /stats i poslije neku drugu komandu ne izbacuje mi vise da nisam ulogovan.
U onplayerconnect bilo mi je UlogovanProvera[playerid] = 0; i sada sam samo izbriso iz onplayerconnect to i sad radi kako treba. Da li sam dobro uradio ili ne?

Pa to ti je provera da ne moze da koristi komande dok se ne uloguje jednostavno kada se prijavi postavi na 1, sve zavisi da li zelis da dopustis da igrac koristi komande prije unosenja lozinke, mada to moze da se abjuza.
HARD WORK BEATS TALENT

Citat: 𝖙ð–"𝖗𝖊𝖙𝖙ð–" poslato Mart 05, 2019, 23:34:19 POSLE PODNE
Pa to ti je provera da ne moze da koristi komande dok se ne uloguje jednostavno kada se prijavi postavi na 1, sve zavisi da li zelis da dopustis da igrac koristi komande prije unosenja lozinke, mada to moze da se abjuza.
@𝖙ð–"𝖗𝖊𝖙𝖙ð–"  Znam da mi provjeraje ali ja kada stavim u onplayerconnect UlogovanProvera[playerid] = 0; odma cim ukucam /stats i poslije njega bilo koju drugu komandu pise ulogovan a vako nisam stavio u onplayerconnect i ne izbacuje mi mene zanima da li sam dobro uradio ili nisam?
Citat: v4yne1 poslato Mart 05, 2019, 23:21:32 POSLE PODNE
pa da budes siguran da nemas negdje rupu, idi ctrl + f i trazi 'ulogovanprovera'. izbrisi sve linije s tim, naravno da ne bude errora. i poslije toga na novo uradi provjeru
@v4yne1
Pa napravio sam ja novo samo nisam stavio u onplayerconnect mene zanima da li sam dobro uradio ili nisam?

Citat: SanelPandzic poslato Mart 05, 2019, 22:22:21 POSLE PODNE
@Deken @--Lood--
Nisam se nadao ovome ... konto sam da znass ta radis sa ulogovanprovera
Slusaj brte ovako
UlogovanProvera za sta ce ti to onplayerconnect za takve provjere koristis IsPlayerConnected i
znaci to ti ne treba pod onplayerconnect nego na dialog login, kada se uloguje stavljas mu ulogovanprovera[playerid] = 1;

Pod OnPlayerConnect moras imati UlogovanProvera[playerid] = 0; kao zadato  dok kada se spawnuje seta na 1 i mozes koristiti komande i sve te kad se diskonektujes opet ide na 0 i tako u krug!!!
哈里斯--

Citat: --Lood-- poslato Mart 06, 2019, 14:42:54 POSLE PODNE
Nisam se nadao ovome ... konto sam da znass ta radis sa ulogovanprovera
Slusaj brte ovako
UlogovanProvera za sta ce ti to onplayerconnect za takve provjere koristis IsPlayerConnected i
znaci to ti ne treba pod onplayerconnect nego na dialog login, kada se uloguje stavljas mu ulogovanprovera[playerid] = 1;
@--Lood--
Aha dobro znaci ne treba pod onplayerconnect ulogovanprovera znaci prije dialog_login stavim da mi bude na 0 pa kad se uloguje da stavim na 1 ulogovanprovera