Pitanje u vezi imanja

Započeo Luka_Deen, Mart 01, 2019, 16:44:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Luka_Deen poslato Mart 01, 2019, 23:07:37 POSLE PODNE
Kako ti ne shvacas da ne radi komanda /kupiseme!? ostalo se da poslje rijesit eto ti pa vidi
[pawn]CMD:kupiseme( playerid, params[] ) {
   if( !IsPlayerInRangeOfPoint( playerid, 3.0, 1884.6896, -1872.3599, 13.5392 ) ) return SendErrorMessage( playerid, "Morate biti na pijaci da bi ste kupovali semena." );
   new vrsta, kolicina, cena;
   if( sscanf( params, "ii", vrsta, kolicina ) ) {
      SCM( playerid, SVETLOPLAVA, "___________________________________________________________________");
      SendUsageMessage( playerid, "/kupiseme [ broj vrste ] [ kolicina ]");
      SCM( playerid, BELA, "[Vrsta] 1. Sljiva(250$) | 2. Kruska(220$) | 3. Jabuka(200$) | 4. Kupus(140$) | 5. Ruze(160$)");
         SCM( playerid, SVETLOPLAVA, "___________________________________________________________________");
      return 1;
   }
   if( vrsta == 1 ) {
       cena = 250;
       if( PlayerInfo[ playerid ][ xNovac ] < cena ) return SendErrorMessage( playerid, "Nemate dovoljno novca." );

DajIgracuNovac( playerid, -(kolicina*cena) );
      PlayerInfo[ playerid ][ xSemeSljive ] += kolicina;

SendInfoMessage( playerid, "Kupili ste "col_white"%d"col_sanm" semena sljiva za "col_white"%d"col_sanm"$.", kolicina, (kolicina*cena) );
   }
   else if( vrsta == 2 ) {
       cena = 220;
       if( PlayerInfo[ playerid ][ xNovac ] < cena ) return SendErrorMessage( playerid, "Nemate dovoljno novca." );

PlayerInfo[ playerid ][ xSemeKruske ] += kolicina;

SendInfoMessage( playerid, "Kupili ste "col_white"%d"col_sanm" semena kruske za "col_white"%d"col_sanm"$.", kolicina, (kolicina*cena) );
   }
   else if( vrsta == 3 ) {
       cena = 200;

PlayerInfo[ playerid ][ xSemeJabuke ] += kolicina;

SendInfoMessage( playerid, "Kupili ste "col_white"%d"col_sanm" semena jabuke za "col_white"%d"col_sanm"$.", kolicina, (kolicina*cena) );
   }
   else if( vrsta == 4 ) {
       cena = 140;

PlayerInfo[ playerid ][ xSemeKupusa ] += kolicina;

SendInfoMessage( playerid, "Kupili ste "col_white"%d"col_sanm" semena kupusa za "col_white"%d"col_sanm"$.", kolicina, (kolicina*cena) );
   }
   else if( vrsta == 5 ) {
       cena = 160;

PlayerInfo[ playerid ][ xSemeRuze ] += kolicina;

SendInfoMessage( playerid, "Kupili ste "col_white"%d"col_sanm" semena ruza za "col_white"%d"col_sanm"$.", kolicina, (kolicina*cena) );
   }
   else return SendErrorMessage( playerid, "Pogresan broj vrste." );
    return (true);
}[/pawn]

Druze , ako nisi shvatio ironiju , necu ti pomoci , zato sto ne znas nista da uradis u Pawnu a pravis se da znas.. Objavio si post koji krsi pravila , a ja ti na takav post pomoci necu. Treba da citam tvoje odgovore da shvatim sta je problem... Ne zlim...

Citat: Luka_Deen poslato Mart 01, 2019, 23:10:07 POSLE PODNE
Stici ces ti to brzo ako ovako nastavis srat i pametovat moram priznat :D

Toliko o respektu drugih...

http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=120099.0
Poslednja Izmena: Mart 01, 2019, 23:12:21 POSLE PODNE od Mister Naithan

Give Honor To The One Who Deserve It

Sta mu imaa pomagati kad za to nema pomoći  kad nauci post tad nek posta do tad nek ... i luka ne glumi mudo mister je meni pomagao lpre 2 godine  na starom nalogu nije do komande kupi seme jer komanda fino radi

Upravo to, problem koji imas trebas navesti u prvom postu, meni se ne da da listam strane i citam svaki post. Ono sto si prijavio kao problem, pokusao sam da ti pomognem

Citat: Pawno poslato Mart 01, 2019, 23:13:08 POSLE PODNE
Upravo to, problem koji imas trebas navesti u prvom postu, meni se ne da da listam strane i citam svaki post. Ono sto si prijavio kao problem, pokusao sam da ti pomognem
Dzabe sto je to uradio on ne konta sta da uradi sa tim sama stvar govori da je kupio mod a kamoli sta vise SKRIPTER2K19

Citat: Mister Naithan poslato Mart 01, 2019, 23:11:13 POSLE PODNE

Druze , ako nisi shvatio ironiju , necu ti pomoci , zato sto ne znas nista da uradis u Pawnu a pravis se da znas.. Objavio si post koji krsi pravila , a ja ti na takav post pomoci necu. Treba da citam tvoje odgovore da shvatim sta je problem... Ne zlim...

Toliko o respektu drugih...

http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=120099.0
bas si me nasjmio moram ti to priznat hahaha ti ces meni govorit o respektu ?

Citat: Deken poslato Mart 01, 2019, 23:14:51 POSLE PODNE
Dzabe sto je to uradio on ne konta sta da uradi sa tim sama stvar govori da je kupio mod a kamoli sta vise SKRIPTER2K19
Momak previse stvari ne znas tkd nemoj i ti srat

Citat: Pawno poslato Mart 01, 2019, 23:13:08 POSLE PODNE
Ok lol

@SLAVICBEAST da li mozes lock post , tema nije po pravilima , ne mozemo mu pomoci jer za ovo pomoci nema. Izvini na ometanju.

Citat: Mister Naithan poslato Mart 01, 2019, 23:17:56 POSLE PODNE
@SLAVICBEAST da li mozes lock post , tema nije po pravilima , ne mozemo mu pomoci jer za ovo pomoci nema. Izvini na ometanju.
hahahah slobodno kralju

@Bašovski

Ovako brate moj lepi , dobri , pametni...Ovaj lik je okacio jedno , (pitanje/savet) , receno mu je ali on u stvari trazi Fix toga , sto je koliko znam (pomoc) , a po pravilima nije uopste , tema je otisla na 4-5strana , bespotrebno jer ni on ne zna sta hoce. Ja kao neko ko postuje pravila , rekao sam da Locka temu , nastavio je. Mislim , ustvari ZNAM da mu niko pomoci nece , zato sto se ustvari ni ne zna njegov problem ( u glavi ima problem ) , mozes iscitati sve , zamolio bih te da stavis Katanac na ovo , da ne ide u vecu krajnost.

Mister Naithan | Ex Nloccos / Ex NenoX.
Poslednja Izmena: Mart 02, 2019, 01:27:03 PRE PODNE od Mister Naithan

Citat: Mister Naithan poslato Mart 02, 2019, 01:17:25 PRE PODNE
@Bašovski

Ovako brate moj lepi , dobri , pametni...Ovaj lik je okacio jedno , (pitanje/savet) , receno mu je ali on u stvari trazi Fix toga , sto je koliko znam (pomoc) , a po pravilima nije uopste , tema je otisla na 4-5strana , bespotrebno jer ni on ne zna sta hoce. Ja kao neko ko postuje pravila , rekao sam da Locka temu , nastavio je. Mislim , ustvari ZNAM da mu niko pomoci nece , zato sto se ustvari ni ne zna njegov problem ( u glavi ima problem ) , mozes iscitati sve , zamolio bih te da stavis Katanac na ovo , da ne ide u vecu krajnost.

Mister Naithan | Ex Nloccos / Ex NenoX.
Ja jedino mogu rec da ti si toliki debil da ja u zadnje vrijeme nisam vidio veceg MORAM ti to priznat,imam jedan dobar savjet ja za tebe ako imas ikakvu psihu blizu sebe odi tamo ljepo te molim odi dok jos ima mjesta ne zelim ti vrijedat ni familiju ni nikoga jel takav nisam, ne vrijedjaj me zadnji put ti kazem...molis druge da lockaju temu hahah btw jadan si jedino ti to mogu rec jedini ko tu ima problem u glavi to si ti
samo nas sta je jako bitno jedino neka si ti pokupio svu pamet ovog svijeta jadan si brt moj ko nezz ni ja sta aj ODJEBI ljepo te molim zadnji put sa ovog posta jel za drugo i nisi nego samo pametujes pa nabijem te na kurac znas, jebeno si glup da te rijeci nema koju ja mogu izgovorit
bebo ljepa odi na cokolino dok ga jos ima u ducanima. doviÄ'enja

Ne vidim da sam te igde uvredio , sem ako se ne pronalazis... Nisam dete da se palim na ovakve stvari , samo mi je simpaticno da te ubijam u pojam dok kuliram... Dok sam ja bio na ovom forumu , ti nisi ni znao sta je Internet . . .
Tema ce biti Lock , zato sto krsi pravila , a pravila su koliko ja znam , da se postuju. Ja ne spavam po 40h , radim po celi dan i noc , ja mogu i da pogresim , jer desi se , ali ti ne znas za pravopis , to je razlika , odmah da ti kazem.
Nemam vise komentara , svako normalan ce se smejati tvom komentaru pre mog , shvatice ironiju u mom pisanju , nisam ja kriv sto ti nisi mentalno dovoljno zreo. Jadan je onaj koji ne razume , koji je umisljen , koji ne zna pravopis. Hm , sebe ne vidim da sam Jadan....
Samo ne znam dal si svestan da si prekriso pravila foruma ? mislim da nisi jer Vredjanje je na ovom forumu zabranjeno. Jadno je kada psovke upotrebljavas da vredjas , a ja tebe samo opisujem... Da te pitam , jesi cuo za Tacku ili Zarez nekad ?
Poslednja Izmena: Mart 02, 2019, 03:20:59 PRE PODNE od Mister Naithan

Citat: Mister Naithan poslato Mart 02, 2019, 03:16:24 PRE PODNE
Ne vidim da sam te igde uvredio , sem ako se ne pronalazis... Nisam dete da se palim na ovakve stvari , samo mi je simpaticno da te ubijam u pojam dok kuliram... Dok sam ja bio na ovom forumu , ti nisi ni znao sta je Internet . . .
Tema ce biti Lock , zato sto krsi pravila , a pravila su koliko ja znam , da se postuju. Ja ne spavam po 40h , radim po celi dan i noc , ja mogu i da pogresim , jer desi se , ali ti ne znas za pravopis , to je razlika , odmah da ti kazem.
Nemam vise komentara , svako normalan ce se smejati tvom komentaru pre mog , shvatice ironiju u mom pisanju , nisam ja kriv sto ti nisi mentalno dovoljno zreo. Jadan je onaj koji ne razume , koji je umisljen , koji ne zna pravopis. Hm , sebe ne vidim da sam Jadan....
Samo ne znam dal si svestan da si prekriso pravila foruma ? mislim da nisi jer Vredjanje je na ovom forumu zabranjeno. Jadno je kada psovke upotrebljavas da vredjas , a ja tebe samo opisujem... Da te pitam , jesi cuo za Tacku ili Zarez nekad ?
Jesi ti cuo rijec za odjebi? i slobodno neka me bana ko oce zabole me zz, lock neda mi se vise prepirat sa tobom