Everlant Gaming mode by - #XScript2k19

Započeo YumikoJR, Februar 27, 2019, 19:09:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: • Shomy • poslato Februar 27, 2019, 22:00:20 POSLE PODNE
Upload slike na imgur molim te.. xD
'vako 3h ima da gledam slike
a brate ovako sam slikao nesto redom pa nek ide po redu, a kad uploadujem na imgur, sve se zivo pomesa zadnja slika u sredini prva na kraju itd..

Na imguru mjesa slike ali sliku koju zelis prvu nju zadnju stavis. Znaci ako npr zelis da ti se ne mjesaju onda ides od zadnje ka prvoji tako ce da ti se posloze.
Develjoper

@Bašovski evo slike na imgur da ne pise vecina da uploadam tu.. Edituj ako nije problem dodaj pored tih i imgur ili obrisi te pa dodaj smao imgur kako ti je lakse.. https://imgur.com/a/BjEKhlD

Citat: // xalazy // poslato Februar 28, 2019, 16:03:46 POSLE PODNE
@Bašovski evo slike na imgur da ne pise vecina da uploadam tu.. Edituj ako nije problem dodaj pored tih i imgur ili obrisi te pa dodaj smao imgur kako ti je lakse.. https://imgur.com/a/BjEKhlD
evo..

bilo je lijepo dok je trajalo.

Nema pawno.exe nit nista u folderu pawno samo include ?? kak ti mislis da ja radim na modu lol..(inace mogu i ja preko notepade al jarane smor ko..)
Kae evo propalog skriptera :)

Citat: Harun Shadow poslato Februar 28, 2019, 23:40:13 POSLE PODNE
Nema pawno.exe nit nista u folderu pawno samo include ?? kak ti mislis da ja radim na modu lol..(inace mogu i ja preko notepade al jarane smor ko..)
Nije glup da džaba stavlja pawno jer ga sam idioti što kvare samp koriste ex. Ti
Use ST3 / Atom / VB + sampctl

Citat: {Makenzi} poslato Februar 28, 2019, 23:43:27 POSLE PODNE
Nije glup da džaba stavlja pawno jer ga sam idioti što kvare samp koriste ex. Ti
Use ST3 / Atom / VB + sampctl
E to, a i ne zelim upload jer bi mi svaki drugi odgovorio ima virus ovo ono itd..

Citat: Harun Shadow poslato Februar 28, 2019, 23:40:13 POSLE PODNE

Ako ne znas nač fast Compiler ili neki drugi pawno i ubacit (PREBACIT) u folder onda nemoj ni radit mod -_-

I da oce biti nesto od adidasa, tj os ga otvarati na kraju? :D
Gigic

Mod je odlican po slikama, ali vidim da je unikatan  :D
Balkan Moon v1.0 by Foxy

Owner // Scripter Balkan Moon

u Potpisu Foxy.

Ne pipaj lava Foxy, radi na BM-u :D :D :D
[4.7.2019] Respect For: Purda | Basovski | Mister Naithan | BICEL KO MI BUNTA | 7.9: Vasic[/b]

* Server [5.1.2019 Created]
* Scripter on Power Gaming
* Scripter on Night Life
* Scripter on Arena Gaming
* Scripter on duty (Balkan Moon)

[23.5.2k19] Messi u skriptanju hehe ;)
[7.8.2k19]OLD Minecraft Developer & Player (2016-2018)

#FOXYSCRIPT[/b]
MAPPER U POKUŠAJU :/[/b]