Blast Crew Community | SOON | Posao

Započeo imnaithan, Februar 27, 2019, 14:30:38 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Blast Crew Community | 2k19

Nakon sto je vcina vas pomislila da je rec o jos jednoj SA:MP zajednici , recicu vam da ovo nema veze sa istim

Blast Crew Community je zajednica koja drzi sektore poput Muzicke Produkcije , YouTube Kanala , Twitch-a , Marketinga , Gaminga , Radia i jos mnogo toga u planu. Blast Crew je nastao pre 2meseca, od tada se dosta napredovalo i uradilo , kompletan plan rada je usavrsen kao i novca. Zarada je dinamicna , koliko se trudis , radis , koliko doprinosis toliko zaradjujes , no mi nismo kapitalisti , mi smo nesto vise od toga , mi smo zajednica koja je spremna uvek pomoci svojim clanovima. Mi nalazimo sponzore, mi sklapamo partnerstva i trudimo se da svima pruzimo sto bolji osecaj u radu sa nama. Zelite vise informacija , nije problem , mi smo tu da podelimo informacije sa vama , uputimo vas detaljnije , sto mozete uciniti na nasem Diskordu (link dole) u selekciji "Reques/Ask".

Prijave su otvorene od 28.02.2019 do 05.03.2019.
Otvaranje je 17.03.2019.

Kako podneti prijavu ? Prijavu mozete podneti na nasem Diskordu(link dole) u selekciji "Request/Personal Resume" , no da bi podneli prijavu morate popuniti "Personal Resume" , koji se nalazi u selekciji "Download/personal-resume". Nakon sto ga popunite i udjete u selekciju zahteva , neko ce doci i objasniti sta dalje , niko sem Vas i Administracije ne moze videti vas Zahtev niti "Personal Resume".

No ako vam se ne svidi da radite za nas u nekom od sektora , mozete uvek aplicirati za clana zajednice , jer i tu ima neke vrste posla za vas i mogucnost napretka.

Zahtev za "Newbie" je dostupan , kako bi mogli ici i videti druge sobe , pricati i slati poruke , morate uci u zagtev u selekciji "Request/Newbie".

Veoma je pogodno za YouTubere , Dizajnere , Nekog ko se zeli baviti Muzikom.

Kada se konektujete na nas Diskord , necete videti mnogo , dok ne dobijete "Newbie".

Mi nudimo i kurseve , da vas naucimo kako da radite neki posao , da vam damo savet , da vam pomognemo.

Vec imamo jedno Partnerstvo , sto ce te moci videti vec od sutra na nasem Diskordu , takodje i neke YouTubere i Clanove koji su vec deo zajednice.

Nudimo sledece Pozicije :
Mesto Direktora jedne od Selekcija
Mesto Clana u Selekcijama koje se poklapaju sa "Personal Resume"
Mesto Moderatora

Nas moto je : Radimo zajedno kako bi svi imali bolji i kvalitetniji zivot!

Takodje nasa Zajednica ce raditi Humanitarne Akcije , gde ce svi clanovi biti upisani !

Sta Trazimo : Trazimo da ulozite trud , vreme , no posao je Dinamican tako da nemate odredjeni vremenski format.Zarada je Dinamicna , kako bi se svi clanovi trudili sve vise i doprinosili vise novca sebi , zajednici i svima drugima , svi smo povezani.

Jezik koji se prica : Engleski , ako je neki od stranih clanova tu , Balkanski ako su samo Balkanci !

Diskord : https://discord.gg/Q9HA9JE

Postanite deo Blast Crew Communitya , jer mi smo vise od obicne Zajednice !

Poslednja Izmena: Februar 27, 2019, 14:33:47 POSLE PODNE od Mister Naithan

Give Honor To The One Who Deserve It

Moze li malo ljepsi opis kako ja tu mogu zaraditi sa iskustvom html/css  npr, znam jos dosta toga ali evo je li u fazonu posaljvam svoje radove i vi ih prodajete, te ja dobijam neki procenat ili sta ?
Ili samo cisto vodim neki podforum i vi mi placate, na osnovu "kaznjenih" clanova ili slinco

Citat: --Lood-- poslato Februar 27, 2019, 15:11:43 POSLE PODNE
Moze li malo ljepsi opis kako ja tu mogu zaraditi sa iskustvom html/css  npr, znam jos dosta toga ali evo je li u fazonu posaljvam svoje radove i vi ih prodajete, te ja dobijam neki procenat ili sta ?
Ili samo cisto vodim neki podforum i vi mi placate, na osnovu "kaznjenih" clanova ili slinco

Lakse mi je na talk da ti objasnim , ako mozes xD

Zanimljiva ideja, primamljive ponude i jos najbitnije kolko vidim dosta dobra organizacija, samo nastavite :D

[pawn]La vita E bella [/pawn]

Citat: Ghetoven poslato Februar 27, 2019, 16:13:00 POSLE PODNE
Zanimljiva ideja, primamljive ponude i jos najbitnije kolko vidim dosta dobra organizacija, samo nastavite :D
Pridruzi se , mozda ima nesto za tebe  8)