[Aplikacija] Elektrotehnika

Započeo LoOdaK, Februar 25, 2019, 22:09:44 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav svima.

Prošlo je dosta vremena od kako sam objavio onaj post o aplikaciji za elektrotehniku (ako se uopšte ko sjeća toga :) ).

Naime,tu sam aplikaciju pravio za jedno takmičenje gdje sam prošao na državnom nivou,ali to sad nije bitno.
Odlučio sam objaviti tu aplikaciju jer je takmičenje završeno a po meni šteta je da aplikacija ostane ne objavljena jer bi mogla pomoći mnogima.

Svrha aplikacije je da pomaže učenicima elektrotehničke škole kako bi što lakše naučili gradivo,to jest kako bi imali "mini udžbenik" u džepu.

Neke slike aplikacije:

Napomena: Aplikacija vjerovatno sadrži greške,jer sam bio u "stisku" sa vremenom i bilo je pitanje da li ću stići napraviti.Ako primijetite neku grešku ili nešto slično napišite pošto razmišljam da napravim update aplikacije. Aplikacija radi samo na android 6.0 i naviše

.apk fajl: http://www.mediafire.com/file/44j4a7z4j7b63f3/Elektrotehnika.apk/file
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Buraz obozavam te , taman pisem zavrsni rad iz Elektrotehnickog smjera i ovo ce mi dobro doci :D Hvala puno

Citat: just_Purda poslato Februar 25, 2019, 22:26:05 POSLE PODNE
Buraz obozavam te , taman pisem zavrsni rad iz Elektrotehnickog smjera i ovo ce mi dobro doci :D Hvala puno
Drago mi je ako ti pomogne :),mada je ovo većinom za početnike to jest one koje se hoće uputiti u svijet Elektrotehnike.

Citat: LoOdaK poslato Februar 26, 2019, 20:07:41 POSLE PODNE
Drago mi je ako ti pomogne :),mada je ovo većinom za početnike to jest one koje se hoće uputiti u svijet Elektrotehnike.
Nisam jos skidao,ali nadam se da ce pomoci :D