Jeste vi RETARDIRANI?

Započeo {Makenzi}, Februar 24, 2019, 12:00:16 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Lol, ja nigdje nisam vidio da neko drzi potpuno golu djevojku il sta vec na avataru.. A takvi avatari su se postavljali uvijek i svuda al ono kako god  :D meni iskreno svejedno ni ne obracam paznju na avatar

Po meni nebitna stvar, svaki radi sto ga volja, to sto neki stavljaju takve provokativne avatare cak je i dobro. Pa nisu pederi pobogu

[pawn]La vita E bella [/pawn]

Citat: Ghetoven poslato Februar 25, 2019, 19:58:29 POSLE PODNE
Po meni nebitna stvar, svaki radi sto ga volja, to sto neki stavljaju takve provokativne avatare cak je i dobro. Pa nisu pederi pobogu
Postoji drugi nacin da prikazes da nisi peder. Samo jos jedan los izgovor... Vecina vas koji stavljate 'provokativne' avatare niste niti imate muda prici bilo kojoj djevojci... Prelazis iz krajnosti u krajnost ;)

bilo je lijepo dok je trajalo.

nisam primetio da neko stavlja neke bas provokativne slike ili sta ti ja znam, uostalom mozes prijaviti to nekom od s.modova
a i ono u vremenu u kakvom zivimo u neku ruku je to i normalno, ali opet kazem u nekim granicama..tako da uzmes pa prijavis, ne otvaras temu punu uvreda a ovamo pricas o nekim provokativnim avatarima..
Lock