[POMOC]Moze pomoc

Započeo Kiki_Radeon, Septembar 17, 2010, 14:16:12 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Evo par pitanja posto nisam skripto pun k... nije mis e dalo vise i tako to..pa je doso samp 0.3b ja sam sve napravio..a u xobjects imam znaci objekte..i tih objekata u igrici ima..ali onako ko da su prozirni...jel to mozda tako u 0.3b? ili mi nesto ne valja hvala

Procitaj pravila i izmjeni naslov... Galeb
Poslednja Izmena: Septembar 17, 2010, 14:39:50 POSLE PODNE od galeb

Streamer ti nije kompatibilan s 0.3b. Skini streamer plugin. A i ti ocito nisi JAAAAAAKOOO dugo skriptao ako jos koristis xobjects. Taj streamer je bio na kraju svog vijeka jos kad sam pocinjao skriptati.

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

Zlatan_Ibrahimovic

potreban ti je include i plugin streamer,znaci gdje plugins datoteka ubacis plugin streamer.dll kako ide vec xD,zatim .inc datoteku ubacis tamo gdje je pawno include,a zatim kad to sve izvrsis odes u server.cfg i stavis tamo gdje plugins odmaknes jednom i ukucas streamer,a poslije odes u gamemode ukucas #include <streamer>,pa zatim gdje stoji CreateObject ubaci izmedju da bude CreateDynamicObject znaci da svugdje mora biti "CreateDynamicObject" umjesto CreateObject ali ne smije ni biti CreateStreamObject nego dynamic...eto u cemu je problem :P

Citat: LordShigi poslato Septembar 17, 2010, 14:25:48 POSLE PODNE
Streamer ti nije kompatibilan s 0.3b. Skini streamer plugin. A i ti ocito nisi JAAAAAAKOOO dugo skriptao ako jos koristis xobjects. Taj streamer je bio na kraju svog vijeka jos kad sam pocinjao skriptati.

tako je nisam jakooooooooo dugo xD uzet cu enki drugi streamer

Lord, on je mislio onaj drugi xObjects, a ne xStreamer :)

Nisi skriptao, hmm.. 3 mjeseca ;).. Pozz btw
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.