Samp Propao

Započeo jovan maestro, Februar 19, 2019, 14:00:28 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Ljudi jel moguce da je ovaj samp bas toliko propao, ja nemam volju vise da skriptam nisam otvorio pawno 2 meseca skoro jebo mater slabo i ulazim na njemu znaci sve je propalo.. :(

Već četvrta godina kako propada i nikako da propadne? :-[

Drugo je kada te smori pawn odnosno samo programiranje. Ja radim vec 5-6 godina u pawn-u i naravno da me je smorio, ali kada otkrijem neke nove stvari naravno da ih probam i tako poboljsavam svoje znanje, kako pawna tako i cjelokupnog programiranja. SAMP smori zato sto se sve vrti oko istoga jer nismo u mogucnosti napraviti nesto novije i bolje. Dodaj tu jos da je sve moguce ljude na svijetu smorio izgled GTA San Andreasa i samog renderware enginea. Ipak je ovo stara igra :D

Gospodin iznad vam je djelomično dao odgovor na vase pitanje. To Å¡to vi niste niÅ¡ta radili u Pawn-u ne znači da je odmah neÅ¡to lose za SA:MP. Bude ti sve dosadno iz razloga Å¡to niÅ¡ta ne radiÅ¡ I stvaraÅ¡ neÅ¡to jer ja kada dobijem ideju jedva čekam sljedeći dan da doÄ'em sa posla I radim na tome. Ako nemaÅ¡ ideja, ona igraj GTA dok ti ne sine neÅ¡to. A nebih rekao da GTASA izumire, jer ima joÅ¡ nas zainteresiranih a I dosta YT vide-a u vezi GTASA I SA:MP ima tisuće pregleda.
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Citat: // xunder poslato Februar 19, 2019, 15:55:33 POSLE PODNE
Drugo je kada te smori pawn odnosno samo programiranje. Ja radim vec 5-6 godina u pawn-u i naravno da me je smorio, ali kada otkrijem neke nove stvari naravno da ih probam i tako poboljsavam svoje znanje, kako pawna tako i cjelokupnog programiranja. SAMP smori zato sto se sve vrti oko istoga jer nismo u mogucnosti napraviti nesto novije i bolje. Dodaj tu jos da je sve moguce ljude na svijetu smorio izgled GTA San Andreasa i samog renderware enginea. Ipak je ovo stara igra :D
Rek'o wajnabi kripter nešto pametno ❤️

De bre samp da propadne,nema sanse

Ako nekog samp smara ne znači da je propao..

"I choose to have faith, because without that, I have nothing."

To misle ovi igraci koji furaju jednu te istu pricu svaki dan, igraju na istom serveru, rade iste stvari istim redoslijedom. Naravno da ce vas smorit igrica.
A nisam mislio da ce ovoliko igraca biti protiv 0.3 DL verzije, koja donosi sigurno bolje stvari u odnosu na ovo sad sto imamo, ali to veliki broj igraca ne prihvata, jel se boje promjena ili je nesto drugo u pitanju, ne znam. A inace mi Balkanci se bojimo boljih stvari i promjena realno.

Treba nekad i promijenit server (moje misljenje), ja trenutno cekam otvorenje Unification Gaming-a, a u medjuvremenu igram na SA i na ZG, i jos uvijek me nije smorilo, sve dok upoznajem nove ljude i drugaciji stil igre. Ako vas smara SAMP, imate MTA sa dosta dosta vise mogucnosti nego SAMP.

Ako nemas volje za pawno, kao sto bosnjak xunder kaze, idi trazi neke nove stvari, otkrivaj nove mogucnosti i vratit ce ti se volja nazad. Tako je i mene mapanje smorilo, pa mi je sinulo par ideja i to sam uradio na svoj nacin :D

Da su cesci update-i od strane Kalcora, bilo bi vise i igraca i vratila bi se volja igracima za igrom, ali nazalost nisu, i to je sigurno jedan od razloga zasto igrace smara ova modifikacija..

Citat: #MuxMorelli poslato Februar 19, 2019, 19:39:53 POSLE PODNE
To misle ovi igraci koji furaju jednu te istu pricu svaki dan, igraju na istom serveru, rade iste stvari istim redoslijedom. Naravno da ce vas smorit igrica.
A nisam mislio da ce ovoliko igraca biti protiv 0.3 DL verzije, koja donosi sigurno bolje stvari u odnosu na ovo sad sto imamo, ali to veliki broj igraca ne prihvata, jel se boje promjena ili je nesto drugo u pitanju, ne znam. A inace mi Balkanci se bojimo boljih stvari i promjena realno.

Treba nekad i promijenit server (moje misljenje), ja trenutno cekam otvorenje Unification Gaming-a, a u medjuvremenu igram na SA i na ZG, i jos uvijek me nije smorilo, sve dok upoznajem nove ljude i drugaciji stil igre. Ako vas smara SAMP, imate MTA sa dosta dosta vise mogucnosti nego SAMP.

Ako nemas volje za pawno, kao sto bosnjak xunder kaze, idi trazi neke nove stvari, otkrivaj nove mogucnosti i vratit ce ti se volja nazad. Tako je i mene mapanje smorilo, pa mi je sinulo par ideja i to sam uradio na svoj nacin :D

Da su cesci update-i od strane Kalcora, bilo bi vise i igraca i vratila bi se volja igracima za igrom, ali nazalost nisu, i to je sigurno jedan od razloga zasto igrace smara ova modifikacija..

Srbenda Xunder*
0.3DL nije prihvacen jer je nestabilan i u beta fazi je vec godinu dana. Svaka cast Kalcoru kako pazi na svoju modifikaciju koja broji Bog sami zna koliko igraca...

Citat: // xunder poslato Februar 19, 2019, 19:48:29 POSLE PODNE
Srbenda Xunder*
0.3DL nije prihvacen jer je nestabilan i u beta fazi je vec godinu dana. Svaka cast Kalcoru kako pazi na svoju modifikaciju koja broji Bog sami zna koliko igraca...

SVe to u redu, ali me nervira kad umre na godinu dana pa dodje i najavi update kojeg kasnije otkaze zbog "nezainteresiranosti" vlasnika servera, a ljudi poceli da rade modove od 0 zbog tog istog updatea haha

Malo manje od 30k je online trenutno sto je katastrofa za 8 sati uveče, evo grafik...

Toliko igrača na ovoliko servera...
Poslednja Izmena: Februar 19, 2019, 20:06:21 POSLE PODNE od {Makenzi}

Da se i ja priključim ovoj temi i da napišem svoje mišljenje.

Pa ovako....
SAMO koliko god propadao uvijek ce biti onih koji ce ga uvijek pokušati održati i vraćati u zivot kao i ja sam.
Igrao sam u vrijeme dok je CH, LB, UG itd. stari serveri bili netko i neÅ¡ta. Nažalost danas je sve to opalo od broja igraca do broja ljudi koji bi se udružili i sa svim svojim znanjem nesto promijenili i pokrenuli. Nisam bio aktivan jedan dug period jer sam imao obaveza oko RL života, ali evo unazad godinu dana sam se vratio i sada hocu da nesto napravim da se promijeni na SAMP sceni i da kroz mod unesem sto vise RL-a od poslova, do ostaloga. Ali eto na koju god stranu da sam se okrenuo samo je bilo daj pare imat ces sve.... ali sta to sve? Prije svega trebas imati povjerenje tko god sa ti radi nesto  za pare ili za Kiki Riki da to nece otici u javnost. Jer dosta je propalih zajednica upravo zbog toga jer na pola posla se posvaÄ'aju i onda jedan objavi dio moda i odmah sve ode u vodu! Ali zasto cemu to pitanje je na koje nema odgovora. Jer puno je tu djece danas koji to gledaju kao igra i sala dok neki mozda nesto žele uistinu da promijene ili da naprave nesto novo na sceni....ali uvijek se naÄ'e netko tko to uspori ili upropasti. Pa eto to je moje misljenje i ako znam da je opao broj igraca ali ja od svog servera i zajednice necu odustati samo da vidim koliko ce ljudi podržati me samo dok pokažem sta se je sve uradilo i koliko se vremena utroÅ¡ilo i to. Sve cu vam prikazati kada bude na premijeri da vidite da li vise ista vrijedi oko SAMPA raditi ili ne.

Znaci vise manje se je sve svelo na pare sto je zalosno nema vise da se odradio kao team i da se pokuša!

Nemoj te mi zamjeriti ako je negdje nesto krivo napisano jer pisao sam preko mobitela ;)

Lp MaTTaTa
Poslednja Izmena: Februar 20, 2019, 22:04:03 POSLE PODNE od MaTTaTaâ„¢

Iskreno i meni je dosadilo sve ali kroz par dana mi to prodje i onda se povratim da igram samp
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----

Bas radim jedan projekat i hocu da napravim nesto normalno, i ljudi sa kojim radim su stariji sve 20+ , uradimo jednostavne tdove jednostavne mape, prosirimo radnju na citav ls i slicno,i svima se svidja koji sampa igraju duze i koji su stariji, svi hvale jednostavnost i tako,(pricam o ljudima koje znam koji takodje daju ideje i rade sa mnom) i objavim i dobijem komentare tipa , za tdove "ako si pocetnik solidno" , sad razmisljam svaki dan se otvaraju serveri sa prenabudjenim tdovima prenabudjenim mapama milion objekata milion boja u tdovima neke karafeke, i zatvaraju se, dok su komentari , odlicni tdovi odlicne mape bla bla, pa me interesuje , jel to normalno?

#A.J.

Ma samp je droga.
2013-2019 :) <3