Kako skriptati u timu?

Započeo Unkovic, Februar 17, 2019, 11:17:00 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Postoji li neka sttanica,aplikacija ili neato slicno dau isto vreme rade 2ili vise developera na jednom projektu, skripti itd... Cui sam za github/lab,ali nikad nisam koristio, ima li neko neka iskustva?
Unkovic.
- Ex. BlackStorm Founder, Owner & Developer
- Ex. Underground Developer.

Imam ja cune inace ja sam profesionalac u ovome

golub pismonosa

Mnogo imaš ti još da jedeš kačamak.
skrr
Moj tutorijali: Bazilion indent warninga
WORK? : Smart Project 1.2 , Leskovacki Detmec, Rodjendanski  server

Penzionisani balkanski samp kripter

Kad ti zavrsis svoj posao upload na host on skine i nastavi lol

credits: Xunder, Ino420, Muma

Citat: Pottus;3903994SetPlayerPos("dreni1998", 666.666, 666.666, 666.666, 666.666);    ///// GO IN HELL MOTHERFUCKER

https://i.imgur.com/XHLx9oj.gif
https://i.ibb.co/ZJqQKWT/NXRX.gif

i ja onda skinem izmenim nesto, radim drugo, on skine da promeni nesto, a nema zadnju verziju?

Mnogo imaš ti još da jedeš kačamak.
skrr
Moj tutorijali: Bazilion indent warninga
WORK? : Smart Project 1.2 , Leskovacki Detmec, Rodjendanski  server

Penzionisani balkanski samp kripter

Citat: á—ªå,ä¹, poslato Februar 17, 2019, 18:18:21 POSLE PODNE
Kad ti zavrsis svoj posao upload na host on skine i nastavi lol
Bravo, 2 bambija za tebe
Unkovic.
- Ex. BlackStorm Founder, Owner & Developer
- Ex. Underground Developer.

github jednostavno, skineÅ¡ github desktop, napraviÅ¡ novi projekt staviÅ¡ ga private, i lijepo u tom folderu mijenjaÅ¡ sve, kad zavrÅ¡iÅ¡ imaÅ¡ opciju commit i push to origin, on kad hoce da radi samo odradi pull i dobije zadnje fajlove, takoÄ'er tebi ispiÅ¡e Å¡ta je sve novo ubačeno i njemu isto

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Citat: MEDO poslato Februar 17, 2019, 21:40:01 POSLE PODNE
github jednostavno, skineÅ¡ github desktop, napraviÅ¡ novi projekt staviÅ¡ ga private, i lijepo u tom folderu mijenjaÅ¡ sve, kad zavrÅ¡iÅ¡ imaÅ¡ opciju commit i push to origin, on kad hoce da radi samo odradi pull i dobije zadnje fajlove, takoÄ'er tebi ispiÅ¡e Å¡ta je sve novo ubačeno i njemu isto

^
Bukvalno jedan od najboljih nacina. Koristi ga mnogo kompanija posebno online development i siguran je.
Takodje ima tu dosta toga za prouciti u vezi samog GIT-a (branching i merging) ako zelis da dvoje mogu da rade u isto vrijeme

Nije ni github, unkovicu ja tebe pitah ranije da skriptamo zajedno i rekao sam ti kako...
Ima VStudio Community i imas nesto business tamo desno i onda kada editas kod pise ako neko nesto radi kada zavrsi automatski se updatea kod za sve članove te grupe i automatski mogu da nastave cak mogu da rade u isto vreme ako je module mod, tako je meni misiur fixao nešto za ysf...
Ovako ti Microsoft radi jer ih ima ko govana tamo i bas za njihove potrebe su i pravili to
Poslednja Izmena: Februar 19, 2019, 18:23:52 POSLE PODNE od {Makenzi}