ITAcademy - iskustva

Započeo Bašovski, Februar 12, 2019, 21:44:29 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Da sve je to super ali opet nije bas neki posao kad vam se sve svodi da budete ljudi roboti sedite 24/7 u kancelariji i kucate nesto ne isplati se uopste ali je svejedno bolje od fizickih poslova

Citat: Deken poslato Februar 17, 2019, 13:03:11 POSLE PODNE
Da sve je to super ali opet nije bas neki posao kad vam se sve svodi da budete ljudi roboti sedite 24/7 u kancelariji i kucate nesto ne isplati se uopste ali je svejedno bolje od fizickih poslova

Tu se slazem al opet netko voli to netko ne :D Svak ima svoj ukus :D

Niko ne sjedi 24/7 u kancelariji, poslovi progamera/web dizajnera su jako lijepi poslovi gdje se prvo ne patiš puno, a imaš lijepu platu. Radno vrijeme se inače kreće od 9 do 3-4 zavisi kako gdje i niko te ne obavezuje da ti kod kuce radis posao tako da. Ali kao što si rekao bolje je sjediti u kancelariji nego krampati i kopati kanale za 3 puta manju platu, a raditi 10 puta više.

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Um caruje, snaga klade valja.

Mozes imati i dva fakulteta ali ako nemas znanje i zelju za ucenjem nece te niko drzati da radis.. Sertifikati i "papir" o zavrsenom skolovanju su ti samo propusnice za "rolerkoster"(zivot), ako nisi vezan(nemas znanje i zelje) ispadas.

Citat: milfman poslato Februar 17, 2019, 23:29:22 POSLE PODNE
Um caruje, snaga klade valja.

Mozes imati i dva fakulteta ali ako nemas znanje i zelju za ucenjem nece te niko drzati da radis.. Sertifikati i "papir" o zavrsenom skolovanju su ti samo propusnice za "rolerkoster"(zivot), ako nisi vezan(nemas znanje i zelje) ispadas.
To jeste diplome certifikati i tako neki papiri dodju kao samo da ti otvore vrata necega a pitanje je oces li ti proci kroz ta vrata ili stojati ispred njih

Citat: MEDO poslato Februar 17, 2019, 21:36:02 POSLE PODNE
Niko ne sjedi 24/7 u kancelariji, poslovi progamera/web dizajnera su jako lijepi poslovi gdje se prvo ne patiš puno, a imaš lijepu platu. Radno vrijeme se inače kreće od 9 do 3-4 zavisi kako gdje i niko te ne obavezuje da ti kod kuce radis posao tako da. Ali kao što si rekao bolje je sjediti u kancelariji nego krampati i kopati kanale za 3 puta manju platu, a raditi 10 puta više.
Ja sam hteo to upisivati ali mi je neko rekao kao da nije ni to neki posao jer previse vremena provodis na racunarima i to

Ja radim kao backend web developer, fino mi je, radno vrijeme je fleksibilno, sto znaci da u firmi moras biti od 10 do 2, ostalo je ono kako sebi isplaniras, plata je fina i tako.
Samo sto sam ja zavrsio samo srednju skolu, nisam se zajebavao sa tim akademijama zato sto mi je to gubljenje vremena i novca, vec sam sam ucio.

Pozdrav, IT ti preporucujem iz jednog razloga sto ti ne rade na principu fakulteta, i ja sam od skoro poceo sa njima online kurs Web Programnig(html, css, php, java) jer ti oni daju licencu i diplomu vezanu samo za te oblasti znaci za koji se kurs odlucis budi siguran da ces tu oblast naucit do kraja iz razloga sto ces biti psovecen samo njoj, znaci ti ces na fakultetu radit pola godine javu, dok ovde ako se odlucis za javu radis samo javu dvije godine, tako da scve preporuke

Zaboravih provjeriti ovdje odgovore skroz, primjetio sam da stalno vrte u krug taj popust od 40-50%, samo da bi se privuklo vise osoba koje ce pohadjati, najvjerovatnije cu se upisati pa vam prenijeti iskustva :)

bilo je lijepo dok je trajalo.

Citat: Bašovski poslato Mart 02, 2019, 13:49:47 POSLE PODNE
Zaboravih provjeriti ovdje odgovore skroz, primjetio sam da stalno vrte u krug taj popust od 40-50%, samo da bi se privuklo vise osoba koje ce pohadjati, najvjerovatnije cu se upisati pa vam prenijeti iskustva :)

GL brat , javljaj , ako treba pomoc tu sam  8)

Give Honor To The One Who Deserve It

Citat: Mister Naithan poslato Mart 02, 2019, 13:51:21 POSLE PODNE
GL brat , javljaj , ako treba pomoc tu sam  8)
Hvala :D

bilo je lijepo dok je trajalo.

takodje sam mislio nakon skolovanja da idem u itacademy, sad citam iskustva, boga mi svidja mi se xD Pored pawno znam Python i java development. Ugl. bicemo kolege :D
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Eno ti pogledaj Cile ST on je zavrio IT akademiju posle srednje i posle it-a je zavrsio drzavni faks pa eno ga snima za yt, nemoj da se zavaravas time tesko ces da nadjes posao za pravog programera...

Moja preporuka je da ako vec oces zavrsis to, zavrsi posle srednje i upisi neki faks za programiranje
To je dobra osnova za dalje

credits: Xunder, Ino420, Muma

Citat: Pottus;3903994SetPlayerPos("dreni1998", 666.666, 666.666, 666.666, 666.666);    ///// GO IN HELL MOTHERFUCKER

https://i.imgur.com/XHLx9oj.gif
https://i.ibb.co/ZJqQKWT/NXRX.gif

Citat: á—ªå,ä¹, poslato Mart 02, 2019, 15:18:04 POSLE PODNE
Eno ti pogledaj Cile ST on je zavrio IT akademiju posle srednje i posle it-a je zavrsio drzavni faks pa eno ga snima za yt, nemoj da se zavaravas time tesko ces da nadjes posao za pravog programera...

Moja preporuka je da ako vec oces zavrsis to, zavrsi posle srednje i upisi neki faks za programiranje
To je dobra osnova za dalje

pricas gluposti.

govoris o liku koji je sam odlucio da snima za yt jer to voli i to ga zanima. lagano je naci posao za programera, samo ti treba znanje

Citat: v4yne1 poslato Mart 02, 2019, 15:32:07 POSLE PODNE
pricas gluposti.

govoris o liku koji je sam odlucio da snima za yt jer to voli i to ga zanima. lagano je naci posao za programera, samo ti treba znanje

Ne bih bas rekao , Master je dobro objasnio , nije sve bas med i mleko , pogotovo oko toga "Naci Posao" , pitanje je za sta ces se odluciti na kraju  8)

Give Honor To The One Who Deserve It