ITAcademy - iskustva

Započeo Bašovski, Februar 12, 2019, 21:44:29 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav, već neko vrijeme se raspitujem i zanimam za IT Academy, s obzirom da uskoro zavrÅ¡avam gimnaziju, a za sada ne planiram studirati jer ne bih mogao to priuÅ¡titi na duže (manje bitno). Uglavnom, volio bih znati da li je neko od vas pohaÄ'ao IT Academy i da li je zadovoljan sa svojim rezultatima, nastavnom metodom, mogucnostima i najvaznije, da li ste se zaposlili poslije pohaÄ'anja? Mene konkretno zanima Java development, jer već neko duže vrijeme razvijam sitne aplikacije i softvere koristeći open-source frameworke i sl. Unaprijed zahvalan.

bilo je lijepo dok je trajalo.

Pričao sam sa Dimijem oko toga, i on je završio za javu mada je davno bilo, pogledaj ovaj video možda ti pomogne.

"I choose to have faith, because without that, I have nothing."

Citat: Ogıl. poslato Februar 12, 2019, 22:01:02 POSLE PODNE
Pričao sam sa Dimijem oko toga, i on je završio za javu mada je davno bilo, pogledaj ovaj video možda ti pomogne.
Hvala mnogo, evo uporedo citam komentare i primjecujem da ima mnogo protivnika IT academy-u iz vise razloga, probacu stupiti sa Dimijem u kontakt, volio bih znati jel nasao posao vezan za IT.

Našao je, na benzinskoj pumpi xD

"I choose to have faith, because without that, I have nothing."

Citat: Ogıl. poslato Februar 12, 2019, 22:21:51 POSLE PODNE
Našao je, na benzinskoj pumpi xD
Hahaha, znam da je imao pozar nakav prije par godina

lik iz mog mesta je završio tu akademiju (backend developer), skoro se zaposlio u privatnoj firmi sa platom od 1500e za nepunih 7 dana.
ima posla nemoj da brineš, samo ti završi.

Ovo ti pričam za Srbiju..
Poslednja Izmena: Februar 12, 2019, 23:03:25 POSLE PODNE od _terza_

Malo sam se raspitivao, u vecini slucajeva je sve skoro isto i u BiH, hvala na savjetu :)

Ja sam upisan trenutno u odsijek za softverski inžinjering i za sad sam zadovoljan. PohaÄ'am nastavu online tako da sebi mogu organizirati vrijeme kad želim učiti, raditi testove i assignmente. Kad zavrÅ¡iÅ¡ kurs(1 godinu) na kraju dobijeÅ¡ certifikati li kako vec o odsluÅ¡anoj nastavi i svim zadatcima odraÄ'enim i poslije toga imaÅ¡ godinu dana vremena da uzmeÅ¡ "glavni" ispit nakon kojeg dobijeÅ¡ pravi certifikat da si zavrÅ¡io svoj kurs. TakoÄ'er ovaj "glavni" ispit i nije potrebno zavrÅ¡iti jer sam u fb grupi koja mi je dodijeljena vidio da je dosta kandidata od proÅ¡lih godina naÅ¡lo posao uz pomoć certifikata o odsluÅ¡anoj nastavi bez tog glavnog. Ako imaÅ¡ joÅ¡ kakvih pitanja javi se :)

Ja sam tu samo radi sticanja znanja jer planiram upisati faks kad ovo završim
Poslednja Izmena: Februar 13, 2019, 00:47:48 PRE PODNE od MEDO

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Ja sam tamo za programera,usavrsavam se

Ne znam da li Dimi i dalje pravi modove po narudzbini ili neki drugi programerski posao, ali trenutno sljaka izvan svoje struke, i to vec duzi vremenski period.
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: SLAVICBEAST poslato Februar 13, 2019, 13:45:42 POSLE PODNE
Ne znam da li Dimi i dalje pravi modove po narudzbini ili neki drugi programerski posao, ali trenutno sljaka izvan svoje struke, i to vec duzi vremenski period.
Pumpa majka hagagaga

Citat: MEDO poslato Februar 13, 2019, 00:46:43 PRE PODNE
Ja sam upisan trenutno u odsijek za softverski inžinjering i za sad sam zadovoljan. PohaÄ'am nastavu online tako da sebi mogu organizirati vrijeme kad želim učiti, raditi testove i assignmente. Kad zavrÅ¡iÅ¡ kurs(1 godinu) na kraju dobijeÅ¡ certifikati li kako vec o odsluÅ¡anoj nastavi i svim zadatcima odraÄ'enim i poslije toga imaÅ¡ godinu dana vremena da uzmeÅ¡ "glavni" ispit nakon kojeg dobijeÅ¡ pravi certifikat da si zavrÅ¡io svoj kurs. TakoÄ'er ovaj "glavni" ispit i nije potrebno zavrÅ¡iti jer sam u fb grupi koja mi je dodijeljena vidio da je dosta kandidata od proÅ¡lih godina naÅ¡lo posao uz pomoć certifikata o odsluÅ¡anoj nastavi bez tog glavnog. Ako imaÅ¡ joÅ¡ kakvih pitanja javi se :)

Ja sam tu samo radi sticanja znanja jer planiram upisati faks kad ovo završim
Da li pod tim pravim certifikatima podrazumjevas npr. Zend PHP certifikaciju, Oracle certifikaciju, itd?

Citat: Bašovski poslato Februar 14, 2019, 11:05:57 PRE PODNE
Da li pod tim pravim certifikatima podrazumjevas npr. Zend PHP certifikaciju, Oracle certifikaciju, itd?

Sve zavisi za koji smijer, https://www.it-akademija.com/software-engineering-program-obrazovanja tu sa strane ti piše "Diplome i sertifikacija" i to sto je ispisano dobiješ kad položiš taj glavni ispit

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Cuo sam od par momaka koji su pohadjali IT Akademiju online da su profesori ok a i nastava, profesori su im odgovarali u ok vremenskom periodu, dobro predavali i znam da su imali neku vrstu e-biblioteke koja mi se cini da je bila besplatna a mogao si i da narucis knjigu za novac valjda nemoj me drzati za rec. Opet zavisi sve sta ti trazis, i sta zelis da postignes sa akademijom, ti ako imas solidno predznanje i volje mozes daleko dogurati i kao samouk programer, ne verujem da ce ti sertifikat doneti toliku prednost prilikom zaposljavanja, jer ce ipak gledati tvoje znanje, sposobnosti i predhodna iskustva.

Balkan Extreme RP

www.balkanextreme.net

The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is illusion of knowledge.

Sto se tice iT Akademy skole razgovaramo sam sa nekim likom sto radi u toj IT Akadem mi je rekao kad se polozi certifikat da u bilo koju zemlju da predas posao stim certifikatom 100% su sanse da dobijes posao a sto je najbolje snjima se mozes dogovoriti oko toga svega :) I Extra je ekipa nema dileme u tome :) Tople preporuke tko zeli da udje u IT Svijet da upise to i moze biti gospodin u zivotu. Mnogo srece trenunto tko je je upisao to i potpisujem da cete biti gospoda u zivotu ukoliko usavrsite IT Akademy i dobijete certifikat !