Sat Kasni Na Serveru

Započeo Dzonny-GT:RP, Februar 04, 2019, 20:04:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Server Kasni 1h Na Serveru,na masinama je namesteno tacno vreme
Dio skripte: [ pawn ]Dacu Ako Je Potrebno[ /pawn ]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [ code ]//[ /code ]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): link slike

Da li ti na kucnom kasni?

bilo je lijepo dok je trajalo.

objasni mi samo ovo, na osnovu cega je ova tema pravilna a moju si stavi u "nepravilne", niti ima slike, niti neki opis problema niti ista...

Citat: CobraSE poslato Februar 04, 2019, 22:12:00 POSLE PODNE
objasni mi samo ovo, na osnovu cega je ova tema pravilna a moju si stavi u "nepravilne", niti ima slike, niti neki opis problema niti ista...
Pod jedan,ne postavljaju se takva pitanja ovde;
Pod dva,mozda nije bilo po formularu,mozda si trazio da ti neko uradi to za tebe,sto je zabranjeno...
Potrazi malo po pravilima i vidi sta si pogresio.

@tema
Kasni na kucnom samo ili?

Citat: Vuxoni poslato Februar 04, 2019, 22:26:16 POSLE PODNE
Pod dva,mozda nije bilo po formularu,mozda si trazio da ti neko uradi to za tebe,sto je zabranjeno...

@tema

Takva pitanja se mozda ne postavljaju ovde, sto se teme tice sve je ispravno bilo, registrovan sam par godina na ovom forumu i znam sta je pravilno a sta ne, ali necu da duzim dalje, samo je bruka za ovakav forum da ima ovolike propuste :)

myb imas vise tajmera za sat i minute, pa si pozvao prvo jedan tajmer pa onda drugi i onda su se pomesali.
Games aren't created by writers rocking up to developers saying 'l have this great game story.' it's about establishing relationships and working hand in hand to create something wonderful.

Citat: Vuxoni poslato Februar 04, 2019, 22:26:16 POSLE PODNE

@tema

Kasni i na kucnom kada se upali

Citat: CobraSE poslato Februar 04, 2019, 22:30:11 POSLE PODNE
Takva pitanja se mozda ne postavljaju ovde, sto se teme tice sve je ispravno bilo, registrovan sam par godina na ovom forumu i znam sta je pravilno a sta ne, ali necu da duzim dalje, samo je bruka za ovakav forum da ima ovolike propuste :)
Da znas sta je pravilno ne bi krsio pravila, ukoliko ti nesto nije jasno obratis se privatnom porukom meni ili super moderatorima. Ostavi ego prije ulaska na forum :)

bilo je lijepo dok je trajalo.