Dinamicno kreiranje aktora

Započeo Shomyy, Januar 28, 2019, 16:36:41 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Tip: FS
Slike ili Video: https://imgur.com/a/r8TaUIj
Opis i dodatne informacije:

Animacije jos nisu dodane, bice u sledecem updatu.
Sledeci update je sutra, predlazite jos ideja :)

Komanda: /aktorpanel

Download link: https://pastebin.com/YW9F6gyS
Scan link: //
Credits: Shomy

Facebook - Klik

Fino brate, probaj napraviti temperatura system, ali u istoj filterskripti takoÄ'er moraÅ¡ dodati Glad/žeÄ', npr ako je temperatura visoka gubiÅ¡ brže žeÄ' itd :) Skontaj to nekako da uradiÅ¡ to bi bilo unikatno :)
| Nick | Viserys Targaryen |

Lako za uraditi ali bas zanimljivo :D

[pawn]if(response)[/pawn]
To ti ne treba, posavetovali su i mene da ne koristim to mada nece se nista promeniti uglavnom..

Citat: Ксалази. poslato Januar 28, 2019, 18:16:27 POSLE PODNE
Lako za uraditi ali bas zanimljivo :D

[pawn]if(response)[/pawn]
To ti ne treba, posavetovali su i mene da ne koristim to mada nece se nista promeniti uglavnom..
Ma bio je neki bug kada sam bez toga, i onda stavim sa tim, opet ne radi, i skontam da sam stavio switch(dialogid)  umesto listitem i zaboravim da sklonim xD
Hvala

Hvala svima takodje :*

Facebook - Klik

Citat: • Shomy • poslato Januar 28, 2019, 20:50:24 POSLE PODNE
Ma bio je neki bug kada sam bez toga, i onda stavim sa tim, opet ne radi, i skontam da sam stavio switch(dialogid)  umesto listitem i zaboravim da sklonim xD
Hvala

Hvala svima takodje :*
Ljubim te  :-*

Kida baki  8) [2 puta sam pohvalio jer me nesto zezalo nije mi pokazalo poruku  :D]
Poslednja Izmena: Januar 29, 2019, 16:18:23 POSLE PODNE od Loxy
Gigic

Moze pitanje ko je skripter , kako ja ovu FilterSkriptu da ubacim u mod , ako ima neki Tutorijal kako ili  kako vec.
Ko zna pomogne neka se javi FB : Rakic Gallardo nick

Citat: Rakic Gallardo poslato Januar 29, 2019, 16:21:08 POSLE PODNE
Moze pitanje ko je skripter , kako ja ovu FilterSkriptu da ubacim u mod , ako ima neki Tutorijal kako ili  kako vec.
Ko zna pomogne neka se javi FB : Rakic Gallardo nick
Kopiras link iz pastebina, otvoris pawno, ides CTRL+N, zalepis tu to sto si kopirao, ides F5(Compile) i sacuvas u: Server Folder(folderu gde ti se nalazi server), pa u folderu filterscripts, i onda odes u server.cfg i pored filterscripts dodas ime kako si nazvao kad si kompajlovao primer: filterscript Aktori, sacuvas i startas server.

Citat: Ксалази. poslato Januar 29, 2019, 17:03:40 POSLE PODNE
Kopiras link iz pastebina, otvoris pawno, ides CTRL+N, zalepis tu to sto si kopirao, ides F5(Compile) i sacuvas u: Server Folder(folderu gde ti se nalazi server), pa u folderu filterscripts, i onda odes u server.cfg i pored filterscripts dodas ime kako si nazvao kad si kompajlovao primer: filterscript Aktori, sacuvas i startas server.
Jebo ti sebe nisu ti to Modules i itd, mora prilagodit svojoj skripti  :D :D posle nece da ocitaje mu npr Login, il mu komande ne rade pise server unkown xD  :D :D

Gamemod: Spotify Community
Owner: Nodze ( Dzenan Levic )

Brat, sta drugo reći, nice man xD
Probaj napraviti da auto tjuniras kako hoces, ali da automatski postavi mu, jer kad bi igrac postavljao, moze slucajno pomjerit pola metra ispred  :D :D  npr hoces karambolku od infernusa na Elegy, RAZUMIS brat 8) ;)

Gamemod: Spotify Community
Owner: Nodze ( Dzenan Levic )