Pozdrav ja sam Skripter Dimi !

Započeo Dimi-NG, Januar 25, 2019, 18:49:57 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ja sam Skripter Dimi dolazim iz Srbije imam 21 godinu...
Registrovao sam se na ovaj sajt iz razloga zato sto prestajem da skriptam za sad , tako da cu objavljivati Editovane , Moje modove ovde...
Ako je neko u mogucnosti malo da me uvede u sajt jer sam do sada samo  koristio isti za uzimanje ali i ne davanje modova !

P.S. : Nisam pravi Dimi ali sam dobio taj Nadimak u srednjoj pa se tako ovdje zovem... Ali mogu reci na svoju ruku imam dobre modove koji su se koristili dobrih oko 1-8 mjeseci ..

Vaše ime po mogućnosti i prezime: Dusan Markovic
Gde živite i gde ste roÄ'eni: Beograd
Koliko imate godina: 21
Kako ste saznali za balkan-samp.com forum:  Dok smo drug i ja trazili neki GM
Vaše misljenje o forumu: Za sada i po svemu ovde full.
Sa kojeg servera dolazite (ne smete stavljati IP servera i forum tog servera): Mog
Koliko dugo igrate SA:MP: od 2003
Da li Skriptate ili Mapate: Skriptam
Napišite nam nešto o sebi: Rodjen sam 1998 imam 21 godine skripanjem sam krenuo od 14 godina i dan danas skriptam ali slabije zbog obaveza..Drzao sam preko 20+ servera tako da mogu reci da sam i ja mnogo radio oko celokupne skripte istih servera.
Poslednja Izmena: Januar 25, 2019, 19:14:59 POSLE PODNE od Dimi-NG

Welcome, samp je čisto troÅ¡enje vremena po meni ako već imaÅ¡ 23 godine probaj neÅ¡to jače  :)

bata od 2003. pika sanp - GTA:SA realizovan 2004.

Citat: Yera poslato Januar 25, 2019, 19:16:31 POSLE PODNE
bata od 2003. pika sanp - GTA:SA realizovan 2004.
Promaseno slovo a bas i ne znam za to tako da ono ali hvala na informaciji nisam ni tad bas krenuo malo kasnije zato sto mi je GTA izgledalo glupo pa kasnije se ispostavilo drugacije ali tebi hvala  :P

Citat: mus4. poslato Januar 25, 2019, 19:15:24 POSLE PODNE
Welcome, samp je čisto troÅ¡enje vremena po meni ako već imaÅ¡ 23 godine probaj neÅ¡to jače  :)
Sad cu uskoro napunit tako da mi je malo zanimljivo koliko toliko ali kazem , prestao sam da ga igram ono fullu pa sam hteo svoje radove da objavim ovdje jer su po meni dobri cak i ovi editovani nekima ce to korsiti nekima ne ali meni je drago da ga je neko pogledao  :)

DobroDosao
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----

Prije nego što si išao pisati predstavljanje trebao si pročitati pravila foruma i pravila ovog podforuma..
Sve u svemu, dobrodošao na forum i uživaj! ;)

Bujrum
Games aren't created by writers rocking up to developers saying 'l have this great game story.' it's about establishing relationships and working hand in hand to create something wonderful.

Vao drago mi je <3

[pawn]La vita E bella [/pawn]