18+ [ Iskustvo / Savet ] Drive Time

Započeo N_loccos, Januar 21, 2019, 15:40:18 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Japanska i Njemacka auta su najjaca

Citat: N_loccos poslato Januar 21, 2019, 21:45:06 POSLE PODNE
@andro [RIP]

99ta i 04ta , najbolji modeli , ali veruj mi da je i 18ta bombona , neg jesi video sto su novu supru masakrirali , ono ne zelim nazvati suprom...
Ono je vise BMW nego supra, usrali su stvar..

Ovo nek predje u temu za car guys hahaha

Citat: nikisb poslato Januar 21, 2019, 21:49:21 POSLE PODNE
Kod nas tesko da mozes naci dobar subaru, bio je jedan u novom sadu za nekih 10k evra ali ode posle 10 dana
sada ima neki 2007god vuce se po polovnimautomobilima vec godinu dana
Od Evo 6 do Evo 9 su sve marginalne izmene, evo 10 mi je nekako fejk xd pojma nemam, cak su mi i ovi iz devedesetih mnogo bolji od 10ke
inace iz Sokobanje sam :3

Impreze u bosni sto ima na oglasniku sve karavani ili su stranci, nista ne valja..

Citat: nikisb poslato Januar 21, 2019, 21:49:21 POSLE PODNE
Kod nas tesko da mozes naci dobar subaru, bio je jedan u novom sadu za nekih 10k evra ali ode posle 10 dana
sada ima neki 2007god vuce se po polovnimautomobilima vec godinu dana
Od Evo 6 do Evo 9 su sve marginalne izmene, evo 10 mi je nekako fejk xd pojma nemam, cak su mi i ovi iz devedesetih mnogo bolji od 10ke
inace iz Sokobanje sam :3

Razmisljao sam ja i o 200sx ali zadnja vuca a ja bih 4x4

Subaru samo preko da se uzme negde , meni nije to problem imam ortaka u holandiji koji sve moze proveriti za svaku EU zemlju xD
NLoccos

Citat: andro [RIP] poslato Januar 21, 2019, 21:50:22 POSLE PODNE
Japanska i Njemacka auta su najjaca

Ono je vise BMW nego supra, usrali su stvar..

Ovo nek predje u temu za car guys hahaha

Impreze u bosni sto ima na oglasniku sve karavani ili su stranci, nista ne valja..

Ili su 2.0 motor xD , a taj motor je specifican u subaru , slican koristi i porse xD
Poslednja Izmena: Januar 21, 2019, 21:54:59 POSLE PODNE od N_loccos
NLoccos

Od svih nemackih auta svidja mi se samo BMW E36, E34, E32, E30 i E21 xD, drug ima E46 2002 god, evo na generalnoj vec 6 meseci pola srbije ne moze da sastavi motor sta mu je uradio na planini xD

Mnogo imaš ti još da jedeš kačamak.
skrr
Moj tutorijali: Bazilion indent warninga
WORK? : Smart Project 1.2 , Leskovacki Detmec, Rodjendanski  server

Penzionisani balkanski samp kripter

Citat: nikisb poslato Januar 21, 2019, 22:03:13 POSLE PODNE
Od svih nemackih auta svidja mi se samo BMW E36, E34, E32, E30 i E21 xD, drug ima E46 2002 god, evo na generalnoj vec 6 meseci pola srbije ne moze da sastavi motor sta mu je uradio na planini xD

Zato se BMW ne moze zvati autom  :D :D ;D
NLoccos

Ako vec kupujes BMWa kupis xdrive, zadnja vuca samo lose moze da ti donese ako nemas barem 10-15 godina iskustva

Citat: andro [RIP] poslato Januar 21, 2019, 22:13:23 POSLE PODNE
Ako vec kupujes BMWa kupis xdrive, zadnja vuca samo lose moze da ti donese ako nemas barem 10-15 godina iskustva
Nema veze iskustvo tu, bitno je da znas sta radis, a ako je bio u navaku i u sloveniji kao sto je reko u prvom postu onda zna sta radi.
Bitno je samo poznavanje svog auta i svojih limita i limita auta sve ostalo su margine, znam ljude koji voze 20 godina pa i dalje promasuju 3 brzinu.
Iskustvo je "izgovor" starijih da teraju mlade da ne "divaljaju"

skrr

Citat: andro [RIP] poslato Januar 21, 2019, 22:13:23 POSLE PODNE

Bmw je spejssatl , ako vec uzimam drift auto onda uzmem 200sx ili mustang
NLoccos

Citat: nikisb poslato Januar 21, 2019, 22:18:04 POSLE PODNE
Nema veze iskustvo tu, bitno je da znas sta radis, a ako je bio u navaku i u sloveniji kao sto je reko u prvom postu onda zna sta radi.
Bitno je samo poznavanje svog auta i svojih limita i limita auta sve ostalo su margine, znam ljude koji voze 20 godina pa i dalje promasuju 3 brzinu.

Moras dobro da upoznas auto i da osetis sve sto nosi , da znas njegove granice da ga ne bi unistio ili jos gore povredio sebe i druge
NLoccos

Citat: N_loccos poslato Januar 21, 2019, 22:22:24 POSLE PODNE
Moras dobro da upoznas auto i da osetis sve sto nosi , da znas njegove granice da ga ne bi unistio ili jos gore povredio sebe i druge
pa to sam i reko lol

200sx, rx7, rx8, corolla ae86, silvia s13,14,15.
Ali ako cemo realno e36 325 je najeftiniji za takav neki "drift build"

skrr

Citat: nikisb poslato Januar 21, 2019, 22:24:48 POSLE PODNE
pa to sam i reko lol

200sx, rx7, rx8, corolla ae86, silvia s13,14,15.
Ali ako cemo realno e36 325 je najeftiniji za takav neki "drift build"

Motor mu nije pouzdan , radio sam godina u sevisu i znam od starih do najnovijih auta kako finkcionusi , mnogo su bolje to uradili amerikanci ili japanci
NLoccos

Najjaci su amerikanci kad uzmu neki stari volvo karavan i prave drift build wtf

vid masine 1300e
https://www.olx.ba/artikal/27747159/golf-3-gti-16v-abf-vr6-bmw-gsi/

Citat: andro [RIP] poslato Januar 21, 2019, 22:34:31 POSLE PODNE
Najjaci su amerikanci kad uzmu neki stari volvo karavan i prave drift build wtf

vid masine 1300e
https://www.olx.ba/artikal/27747159/golf-3-gti-16v-abf-vr6-bmw-gsi/

Dobra masina , fora je sto na balkanu ljudi ne shvataju koliko neki auti vrede i daju ih bukvalno dzaba ono , nasao sam pre 3mj 200sx registrovan 800e brt a bez 4k ne mozes ga pipnes preko
NLoccos

Citat: nikisb poslato Januar 21, 2019, 22:18:04 POSLE PODNE

Imam tri auta od toga su svi na zadnji pogon vozim vec 4 godine i nikad mi zadnji pogon nije zadao probleme. Jednostavno je sve stvar navike.
radi se o bmw e46 i e60
Poslednja Izmena: Januar 21, 2019, 23:45:23 POSLE PODNE od Don.Sergio
Old School
Since: 2011

Citat: Don.Sergio poslato Januar 21, 2019, 23:40:33 POSLE PODNE
Imam tri auta od toga su svi na zadnji pogon vozim vec 4 godine i nikad mi zadnji pogon nije zadao probleme. Jednostavno je sve stvar navike.
radi se o bmw e46 i e60

Ako vozis neko vreme zadnju vucu , naucis da je kontrolises lako
NLoccos