Varadero Project [ Varadero RPG ]

Započeo bunta, Januar 18, 2019, 21:47:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dobar dan, ovo je jedna prica o tome kako sam ja oduvek zeleo da imam SA:MP Server,
Ovo ce biti post gde cu vremenom stavljati slike sistema, mapa i slicno.
SA:MP sam prvi put igrao negde 2008 godine, i to na nekom Cops & Roberts serveru [ i dan danas ne znam kako se igra taj mod ]
Kao sto mozete videti na mom profilu, Balkan SAMP zajednici sam se pridruzio 2010 godine, i ako tad nisam ni imao pojma nista o tome.
Moze se reci da sam aktivno SAMP poceo da igram 2015 godine na Zara Gaming/Balkan Extazy serverima.
I tada je pocelo moje interesovanje za skriptanje i uopste ali nije mi toliko krenulo
Sve do 2017te godine i mog upoznavanja Nikole Butigana koji me je uveo uopsteno u ceo svet skriptanja, posle nekog vremena sam poceo da budem aktivan na ovom forumu.
2018. godine sam otvorio svoju prvu zajednicu koja se i nije nesto mnogo proslavila.
Varadero RPG je projekat koji sam krenuo da radim sam kao edit Athlone Gamemod-a, jer budimo realno najpotpunija je skripta koja je objavljena, posle nekog vremena mi se pridruzio i Unkovic kao pomoc u skripti.
Na projektu ce se raditi jos par meseci jer ne zelim da mi kao pre brzopletost, biranje loseg stafa i slicno usere server ...
Trenutno  se mod prebacuje u MySQL zbog olaksanog rada i kontrolisanja stvari na serveru. [ Jedan od najvecih poslova koji trebaju da se zavrse ]
Takodje prva stvar koju sam uradio kad sam otvorio skriptu je brisanje Athlone anticheat-a koji je zastareo i los, te smo poceli pisati novi Anti Cheat u Pawn.Raknet-u
Jos jedna stvar koja je losa u Athlone modu su poslovi, koje cemo odraditi od 0, jer je realno to jedan od najlaksih sistema za uraditi.
Takodje dosta vremena mi je trebalo da saznam koji su bugovi na Athlone modu i da iste popravim, jer ne zelim da neko dodje i da abuse-a bagove izvorne skripte. x)
Jos jedna stvar na kojoj non stop radimo je optimizacija same skripte, jer to ne skodi kada vec prolazimo kroz celu skriptu vise puta...

Sto se tice donacija i gluposti na serveru nece biti pravim parama, vec parama IG jer mi ne treba niciji novac, takodje mislim da je dobro za odrzavanje ekonomije na serveru.
Prve slike sa projekta mozete ocekivati kroz par dana, to ce najverovatnije biti neka slika TextDraw-ova, ili prezentacija Anti Cheat-a

Takodje ukoliko neki maper koji je zainteresovan za saradnju zeli da pristupi projektu, moze me kontaktirati na facebook-u www.facebook.com/bunta.bogotac
Jer je u danasnjem vremenu nemoguce naci mapera koji hoce da mapa za neku poziciju ili nesto drugo, uglavnom svi zele novac, ali ja ne zelim da dam pare za tako nesto, jer necu uzimati donacije na serveru.

Nadam ste da ste procitali post, i da cete podrzati projekat, pa cak i ukoliko projekat propadne imacemo dobar mod koji mozemo prodati/pokloniti nekoj zajednici.
Ali kao sto rekoh, neki vid sna mi je da imam uspesan server.
Poz od Bunte ;)

Mnogo imaš ti još da jedeš kačamak.
skrr
Moj tutorijali: Bazilion indent warninga
WORK? : Smart Project 1.2 , Leskovacki Detmec, Rodjendanski  server

Penzionisani balkanski samp kripter

jedino što mogu reći je sretno i naravno da ću posjetiti zajednicu kao i prošlu koju ste držali vas par retarda :P

Nojs men nojs!
[ Jos samo da ga ne useres bugovima ]

Cini se primamljivim   :-\

Svako putovanje pocinje jednim korakom.
samp.turbogamingrp.com

Ako ne uložiš u server, ništa nećeš ni da dobiješ.
Your future is created by what you do today, not tomorrow.

Ulazim rad i trud :)

skrr

Hvala burazi :)

skrr

Sretno sa radom, i ja radim na takom nesto i budi uvjeren da ces tesko ista postici bez da ulozis ko zna koliko novaca :/

Citat: MaTTaTaâ,,¢ poslato Januar 19, 2019, 19:47:52 POSLE PODNE
Sretno sa radom, i ja radim na takom nesto i budi uvjeren da ces tesko ista postici bez da ulozis ko zna koliko novaca :/
Gresis :)
Moze se sve odraditi za dzabe, posto na skripti radimo sami, mapere cemo naci, realno tako je jer ne zelim da se oparim od ovoga.
Kao sto sam reko gore zelim da bude mesto gde mogu ljudi da se zabave, a ne pay to win sr*nje.

skrr