Winter Edition Panel

Započeo Tayson Pawno, Januar 17, 2019, 23:28:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Tip: FS
Slike ili Video: https://imgur.com/a/LXOeDr2
Opis i dodatne informacije: Nista
Download link: https://pastebin.com/UMMfhBeb
Scan link: //
Credits: Tayson & Ксалази. i nemam Pojma..  ;D
Poslednja Izmena: Januar 17, 2019, 23:32:11 POSLE PODNE od Tayson Pawno

Lepo
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----

"stock ObrisiSneg( ) {
new playerid;
    RemoveBuildingForPlayer( playerid, 16149, -175.98438, 1361.79688, 40.96875, 0.0);
.................."

hmm, ovo je loše, valjda shvatite gdje griješite

edit: takoÄ'er, kad upali snijeg, upali svima tj stvori objekte :)
Poslednja Izmena: Januar 18, 2019, 11:24:34 PRE PODNE od dsquared

Pohvale za skidanje i stavljanje kape,ostalo je preloše i zamišljeno i realizirano.

-Snijeg će se kreirati svima a mislim da to nije tako zamišljeno
-Brisanje snijega ...a ne znam vrijedi li komentirati.Uopće se ovako nebi trebali brisati objekti,odnosno ovo neće funkcionirati( Tj kada upaliÅ¡ snijeg,valjda bi trebalo izbrisati samo za tog igrača te kreirane sniježne objekte). TakoÄ'er ovo new playerid...nebi komentirao
-"Dah" će se upaliti svim igračima a ti bi trebao valjda to pokrenuti samo za onog igrača koji ga odluči koristiti? Jer koliko vidim ovo nije za admina,nego za sve igrače? (Jer tako kreira kape i "snijeg")

Citat: Pharaoh poslato Januar 18, 2019, 11:22:55 PRE PODNE
"stock ObrisiSneg( ) {
new playerid;
    RemoveBuildingForPlayer( playerid, 16149, -175.98438, 1361.79688, 40.96875, 0.0);
.................."

hmm, ovo je loše, valjda shvatite gdje griješite

edit: takoÄ'er, kad upali snijeg, upali svima tj stvori objekte :)
Jbg nisam znao bolje uraditi  ;D

Citat: Paul Castellano poslato Januar 18, 2019, 11:39:52 PRE PODNE
Pohvale za skidanje i stavljanje kape,ostalo je preloše i zamišljeno i realizirano.

-Snijeg će se kreirati svima a mislim da to nije tako zamišljeno
-Brisanje snijega ...a ne znam vrijedi li komentirati.Uopće se ovako nebi trebali brisati objekti,odnosno ovo neće funkcionirati( Tj kada upaliÅ¡ snijeg,valjda bi trebalo izbrisati samo za tog igrača te kreirane sniježne objekte). TakoÄ'er ovo new playerid...nebi komentirao
-"Dah" će se upaliti svim igračima a ti bi trebao valjda to pokrenuti samo za onog igrača koji ga odluči koristiti? Jer koliko vidim ovo nije za admina,nego za sve igrače? (Jer tako kreira kape i "snijeg")
Hvala,Jbg na brzinu je radjeno..  ;D

Solidno :D, poradi samo jos na kodu, drago mi je da si uzeo moj dah sto sam objavio :D, kod cmd koristi tab da bude preglednije, koristi y_commands mani se zcmd-a, [pawn]stock ObrisiSneg( ) {
new playerid;[/pawn] ovo mi se ne svidja, takodje je i Muma gore naveo ali ajde.. upalo mi u oko :D, pohvale

Citat: Ксалази. poslato Januar 19, 2019, 09:08:55 PRE PODNE
Solidno :D, poradi samo jos na kodu, drago mi je da si uzeo moj dah sto sam objavio :D, kod cmd koristi tab da bude preglednije, koristi y_commands mani se zcmd-a, [pawn]stock ObrisiSneg( ) {
new playerid;[/pawn] ovo mi se ne svidja, takodje je i Muma gore naveo ali ajde.. upalo mi u oko :D, pohvale
:) Hvala buraz ma na Brzinu napravio  ;D

Citat: Ксалази. poslato Januar 19, 2019, 09:08:55 PRE PODNE

ysi komandi procesor nije mnogo brži od zcmda, ~20ms. Stvar je ukusa, neće to mnogo da promeni optimizaciju.

lepo zamišljeno, loše realizovano..

"I choose to have faith, because without that, I have nothing."

Ovo bi vise doslo kao tutorial sto se tice nacina na koji si uradio ovu "FILTERSKRIPTU"...
Filterscript se radi odvojeno od moda i radi se na nacin da je mozes normalno kompajlovat (kao i mod).

Sto se tice rada kao rada mnogo nepotrebnih varijabli, 'ActionEffect' pravis kao callback (da bude vidljiv Virtuelnoj masini), a pozivas kao funkciju - sto nema ni malo smisla.
Koliko sam skontao ovo je per-player panel tkd funkcija 'ActionEffect' nije dobra jer loopuje sve igrace. Player_Run i jos neke varijable nigdje ne koristis a pravis provjere sa njima...
Ovo za brisanje snijega ti nece raditi jer moras koristiti DestroyDynamicObject...

Jedino sto je normalno je kapica.

Ne znam zasto objavljujes ovo ako vjv i sam znas da ne radi, ili nisi testao nmp

Citat: // xunder poslato Januar 19, 2019, 17:04:42 POSLE PODNE
Ovo bi vise doslo kao tutorial sto se tice nacina na koji si uradio ovu "FILTERSKRIPTU"...
Filterscript se radi odvojeno od moda i radi se na nacin da je mozes normalno kompajlovat (kao i mod).

Sto se tice rada kao rada mnogo nepotrebnih varijabli, 'ActionEffect' pravis kao callback (da bude vidljiv Virtuelnoj masini), a pozivas kao funkciju - sto nema ni malo smisla.
Koliko sam skontao ovo je per-player panel tkd funkcija 'ActionEffect' nije dobra jer loopuje sve igrace. Player_Run i jos neke varijable nigdje ne koristis a pravis provjere sa njima...
Ovo za brisanje snijega ti nece raditi jer moras koristiti DestroyDynamicObject...

Jedino sto je normalno je kapica.

Ne znam zasto objavljujes ovo ako vjv i sam znas da ne radi, ili nisi testao nmp
Radi Burazz testirao sam vidis sa slici da sam sve ukljucio Sto bi objavio Nesto sto nece da radi  ;D

Fino, samo do radi sto su ti momci rekli i dodaj uz snijeg po putevima. Dekoraciju to je ona svjetla na putevima, pa npr na gun shop nekim stvarima uljepšaš to je svana i dosta toga bi se moglo sredit

Gamemod: Spotify Community
Owner: Nodze ( Dzenan Levic )