Dedicat Strani Hosting

Započeo MaTTaTa, Januar 16, 2019, 23:29:22 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Zanima me preporuka i iskustav sa stranim hostinzima u vezi Dedicated servera.

Citat: MaTTaTaâ,,¢ poslato Januar 16, 2019, 23:29:22 POSLE PODNE
Zanima me preporuka i iskustav sa stranim hostinzima u vezi Dedicated servera.

Nema zajebancije , sve je po PSu , ali ja ti preporucujem DigitalHost , oni su Nasi ali rade za svo trziste  8)
NLoccos

Citat: N_loccos poslato Januar 16, 2019, 23:37:00 POSLE PODNE
Nema zajebancije , sve je po PSu , ali ja ti preporucujem DigitalHost , oni su Nasi ali rade za svo trziste  8)

Ne zelim sa domacim hostingom imati posla jer i oni sami uzimaju sve to iz vana i preprodaju kod nas. Zato bas zelim strani Hosting.

Moja preporuka ti je OVH, oni su po meni tu negdje i sa cijenom, podrÅ¡ka jest da nekad čekaÅ¡ ako su guže, ali ukoliko ih nazoves odmah ti rijeÅ¡e sve to bez problema. MeÄ'utim ako plairaÅ¡ kupovati dedi server onda vjv znaÅ¡ raditi sa linuxom tako da ti baÅ¡ podrÅ¡ka i ne treba. Ja sam kod njih već godinu i po i koristim njihove usluge za sve klijente koji su voljni izdvoji malo viÅ¡e za kvalitetnu uslugu.

Ako ti se ne da baÅ¡ puno para onda contabo, mozes kod nji dobiti maÅ¡inu sa 2 intel xeon procesora, 250 gb rama za nekih 170 eura mjesečno Å¡to i nije puno. Ja sam takoÄ'er kod njih kad klijenti traže jeftinije usluge. TakoÄ'er imaju jako povoljne VPSove koji služe manjim stvarima jako dobro

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Citat: MEDO poslato Januar 16, 2019, 23:57:39 POSLE PODNE
Moja preporuka ti je OVH, oni su po meni tu negdje i sa cijenom, podrÅ¡ka jest da nekad čekaÅ¡ ako su guže, ali ukoliko ih nazoves odmah ti rijeÅ¡e sve to bez problema. MeÄ'utim ako plairaÅ¡ kupovati dedi server onda vjv znaÅ¡ raditi sa linuxom tako da ti baÅ¡ podrÅ¡ka i ne treba. Ja sam kod njih već godinu i po i koristim njihove usluge za sve klijente koji su voljni izdvoji malo viÅ¡e za kvalitetnu uslugu.

Ako ti se ne da baÅ¡ puno para onda contabo, mozes kod nji dobiti maÅ¡inu sa 2 intel xeon procesora, 250 gb rama za nekih 170 eura mjesečno Å¡to i nije puno. Ja sam takoÄ'er kod njih kad klijenti traže jeftinije usluge. TakoÄ'er imaju jako povoljne VPSove koji služe manjim stvarima jako dobro

@MEDO Proucio sve , zna ih u dusu hahaha
#Podrzavam  8)
NLoccos

Citat: MEDO poslato Januar 16, 2019, 23:57:39 POSLE PODNE

Hvala puno na ovom postu puno si mi pomogao oko dvojbe sto se tice toga. Hvala jos jednom 😉ðŸ'ðŸ»