Simple Admin Duty Time

Započeo YumikoJR, Januar 08, 2019, 15:17:51 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Legacyy poslato Februar 04, 2019, 12:25:47 POSLE PODNE
Slikeeeeeeee
ne razumem sta ce ti? ukucas /aduty (OFF DUTY) i ispise ti admin bla bla nije vise na duznosti itd.. i posle toga #DutyTime: 55 (primer)..

imas dole task 60000 ( 1 min ) svakih 60sec povecava duty time za 1, [pawn]PlayerInfo[ playerid ][ xDutyTime ] ++;[/pawn]

Pohvale ovo je koristno
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----

Zašto imaš uopće spremanje i čuvanje osim ako ne provjeravas koliko je neki admin imao ukupno sati dužnosti što je skroz bespotrebno ako ne praviš listu po danima koliko je bio a to je već malo komplicirano za objasniti, lakše bi bilo samo da kreiraš varijablu i pomoću gettime/GetTickCount funkcije sacuvas vrijeme u tu varijablu i samo prikažeš kad admin ode sa dužnosti?

Citat: Hazze poslato Februar 06, 2019, 00:29:28 PRE PODNE
Zašto imaš uopće spremanje i čuvanje osim ako ne provjeravas koliko je neki admin imao ukupno sati dužnosti što je skroz bespotrebno ako ne praviš listu po danima koliko je bio a to je već malo komplicirano za objasniti, lakše bi bilo samo da kreiraš varijablu i pomoću gettime/GetTickCount funkcije sacuvas vrijeme u tu varijablu i samo prikažeš kad admin ode sa dužnosti?
Zato.
Citat: // xunder poslato Januar 08, 2019, 18:26:28 POSLE PODNE
Zar nije lakse bez tajmera vec jednostavno sa gettime/GetTickCount?
Xunderu 2, ne pametuj mi :)

Citat: Ксалази. poslato Februar 06, 2019, 13:56:22 POSLE PODNE
Zato.Xunderu 2, ne pametuj mi :)

Nitko ti niÅ¡ta ne pametuje, nego ti samo daju savjet. Uglavnom bježiÅ¡ od nekih odgovora I kreneÅ¡ omavložavati jer tebi je ovo dobro, ali nije teÅ¡ko poÅ¡to je copy/paste. Sretno ti bilo.  ::)
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Citat: Chuffy poslato Februar 06, 2019, 15:21:03 POSLE PODNE
Nitko ti niÅ¡ta ne pametuje, nego ti samo daju savjet. Uglavnom bježiÅ¡ od nekih odgovora I kreneÅ¡ omavložavati jer tebi je ovo dobro, ali nije teÅ¡ko poÅ¡to je copy/paste. Sretno ti bilo.  ::)
Ahahha copy paste, nadji mi negde ovaj kod kad si toliko pametan ili me jednostavno ostavi na miru i odjebi od mene, dogovoreno? Nemam mnogo zivaca da se nerviram zbog takvih poput tebe.

Jos jedan egoista koji misli da je najpametniji... Uci jos, ovo nije vrijedno objavljivanja.

bilo je lijepo dok je trajalo.

Citat: Bašovski poslato Februar 06, 2019, 16:39:44 POSLE PODNE
Jos jedan egoista koji misli da je najpametniji... Uci jos, ovo nije vrijedno objavljivanja.
Zasto onda savrseno radi ako nije za objavljivanja, samo vi hejtujte, polako, vratice se sve.. Tu nisam ni gledao da mi bude kod nesto itd.. Radio sam iz zajebancije u 5h ujutru.. Sad radim na modu od 0, pa cemo videti ko nista ne zna, poz ;)