Simple Admin Duty Time

Započeo YumikoJR, Januar 08, 2019, 15:17:51 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Tip: FS
Slike ili Video: Ne znam da li je potrebno, jer jednostavno kad ukucate /aduty(drugi put(skidanje duznosti)), ispise svima poruku koliko ste bili na duznosti.., ukoliko je potrebno, okacicu..
Opis i dodatne informacije: Samo ime kaze, broji koliko ste minuta bili na duznosti + cuva vreme u folderu /scriptfiles/Korisnici/Ime_Prezime.ini/
Download link: https://pastebin.com/aaXJShGK
Scan link: pastebin
Credits: ZGovci za ideju.

Citat: Ксалази. poslato Januar 08, 2019, 15:17:51 POSLE PODNE
Tip: FS
Slike ili Video: Ne znam da li je potrebno, jer jednostavno kad ukucate /aduty(drugi put(skidanje duznosti)), ispise svima poruku koliko ste bili na duznosti.., ukoliko je potrebno, okacicu..
Opis i dodatne informacije: Samo ime kaze, broji koliko ste minuta bili na duznosti + cuva vreme u folderu /scriptfiles/Korisnici/Ime_Prezime.ini/
Download link: https://pastebin.com/aaXJShGK
Scan link: pastebin
Credits: ZGovci za ideju.

Ovo je Sava prvi odradio na Extazy modu, u svakom slucaju pohvale! :D

Citat: Ксалази. poslato Januar 08, 2019, 18:31:07 POSLE PODNE
Kako ti kazes.

Ne budi bezobrazan nego odgovori kako spada. Ili jednostavno odradite sami kako spada ili se ostavite svega I poštedite sve nas ovdje.
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Citat: Chuffy poslato Januar 08, 2019, 18:48:23 POSLE PODNE
Ne budi bezobrazan nego odgovori kako spada. Ili jednostavno odradite sami kako spada ili se ostavite svega I poštedite sve nas ovdje.
Hahahaha, a sta sam to lose rekao pa sam bezobrazan? Sta sam hteo? Sad sto je on to rekao, ja moram da promenim kod itd..? Ae ne pravi se pametan i razguli od mene vise.. Kriticaru klasicni..

Ako već koristiš YSI, koristi foreach i u tajmeru ti daje svim adminima dutytime jer nemaš provjeru da li je na dužnosti xd

Citat: DarkMagician poslato Januar 08, 2019, 20:14:22 POSLE PODNE
Ako već koristiš YSI, koristi foreach i u tajmeru ti daje svim adminima dutytime jer nemaš provjeru da li je na dužnosti xd
MaVznao sam da sam omanuo negde, jbg radio sam u pastebinu direktno .. Da se za ispraviti nije tesko

Citat: Anonimus.pwn poslato Januar 12, 2019, 02:55:07 PRE PODNE
^
Mogao sam ja drugacije ali ovako je najjednostavnije, moze i pocetnicima posluziti ovako, "nadam se".. radio sam sto jednostavnije, a sad kako ko hoce neka edituje et..

Nije lose, samo ono popravi i tjto na foreach ili kako ti je lakse

Gamemod: Spotify Community
Owner: Nodze ( Dzenan Levic )

Lepo ali retko koga zanima koliko je ko bio na duznosti :D

Citat: Deken poslato Januar 13, 2019, 21:55:47 POSLE PODNE
Lepo ali retko koga zanima koliko je ko bio na duznosti :D
A ne nego, na vecinu servera gde odem vlasnik trazi uradi Admin Duty Time, e pa evo im :D