[Pomoc]Ne znam napraviti komande

Započeo Zlatan_Ibrahimovic, Septembar 14, 2010, 07:39:58 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Zlatan_Ibrahimovic

Ovako...ja bih na svom modu skriptao teroriste,ali ne znam kako da nabavim komande npr /setbomb foot i da moze /setbomb car kao na edimaxu,onako mi se bas svidjelo pa sam i ja sebi htio napraviti,ali ja ne mogu nigdje naci kako da te bombe napravim tj, da bude ovako npr kad stavim /setbomb foot sto znaci da stavljas kad si na nogama,i odem malo dalje pa kad ukucam npr /aktiviraj ona se onda aktivira ali da bude ta komanda odredena npr za 16 broj jer tako cu ja praviti,mozete li mi to reci i jos jedno mi treba jedna komanda to je povez kad stavlja da covjek ne vidi kad mu zavezem povez u autu,htio bih isto komandu /rob sto znaci da mogu opljackati nekog ko je u blizini i ako je zavezan...i evo samo jos jedno pitanje,ne mogu nikako napraviti komandu /robbank tj. da krade banku....Hvala unaprijed

Evo ti ova fs unutra imas sve sto ti treba samo prebaci da recimo lider moze dati bombu http://solidfiles.com/d/Vlte/I to ti je to...

Zlatan_Ibrahimovic

tamo pise da samo admin moze slati??? ja bih htio da to lider moze slati... /givebomb i molim vas ako neko zna kako da stavim na mod komandu /rob da moze ukrasti sav novac zavezanog igraca, i da ima komanda /povez da stavi povez igracu,ako je zavezan i ako znate komandu /robbank...Hvala unaprijed

Upotrijebi mozak, pMember, pLeader
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

nije pAdmin nego RCON admin(IsRconAdmin(playerid))
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

eo odi sve ima doslovno :D

Super pjesmica, video ne bas tolko, ali cemo morati maknuti. BY:LordShigi
Poslednja Izmena: Septembar 14, 2010, 16:32:10 POSLE PODNE od LordShigi

Posjetite našu Grand Theft Auto IV Multiplayer (IV:MP) zajednicu.