[POMOC] Lagg

Započeo Robyo97o, Septembar 13, 2010, 20:42:45 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Evo imam mod, i kad upalim server, JA odem na njega i sve mi normalno...
Kad netko drugi ude (sa druge mreze) njemu lagga toliko da mu se ne prikaze ni dialog za login, e neznam zasto je to :S

Pomoc!  :(

Kupi bolji net.. poznato je da na balkanskim netovima je upload max. do 40kb/s..
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

Ma nije valjda do neta, jer "Njima" lagga

Pa ti si host, igraci salju tebi podatke i ti saljes njima podatke normalno da je u tebi problem. Tvoj internet to nemoze izdrzati.

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

i ja imam takav problem pa da ne otvaram temu novu da  pitam vamo

dali postoji nekakav program ili nesto slicno da testiram mod jer mozda nije do interneta moze biti da mod nije optimiziran pa zbog toga lagga?  :-X

Citat: [BM]Alen_Sudec poslato Septembar 13, 2010, 20:57:10 POSLE PODNE
i ja imam takav problem pa da ne otvaram temu novu da  pitam vamo

dali postoji nekakav program ili nesto slicno da testiram mod jer mozda nije do interneta moze biti da mod nije optimiziran pa zbog toga lagga?  :-X

ne, i pozeljno je pogasiti sve programe koji vuku puno konekcija, tipa uTorrent i slicno

Citat: LordShigi poslato Septembar 13, 2010, 20:55:17 POSLE PODNE
Pa ti si host, igraci salju tebi podatke i ti saljes njima podatke normalno da je u tebi problem. Tvoj internet to nemoze izdrzati.
Da u onom gore postu zeznio sam sta sam napiso...
Ali samo na tom modu :S na svim drugim modovima ne lagga

Omg, mod je "veci" i vise toga se treba slat, vjerojatno i imas da se updataju accovi na OnPlayerUpdate sto je jako lose, jer se to pokrece svakom tipkom igraca....
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

Meni se to desavalo zbog 3d textova...zabunom sam stavio if(playertopoint... i onda svaki put kad bih dosao na to mjesto stvorio bih se 3d na kuci i onda njih jos 100 ++ i onda je laggalo sve u 16... :D
Mysterious roleplay