DaoPay

Započeo MrBaff, Avgust 31, 2009, 23:19:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

MrBaff

kako ide to kako budem placen kako ovo kako ono? :S

www.daopay.com

nema nidje info :O ima u njih na site-u neka sranja bezze ali nista sta mene zanima :O

pa eto ako neko zna malo vise info da podjeli sa nama ostlaim jer vjerujem da nas ima dosta sto nam ''TREBA'' xD

kako budem placen?
sta moram kolko nakupit pa mi isplate :O ?
jel onaj sistem ko nedje ono ako ne skupis 100$ u nekolko dana da se sve brise :O  :'(
Poslednja Izmena: Avgust 31, 2009, 23:42:05 POSLE PODNE od ...::|N|-MrBaff-|G|::...

zerocoolos

moras skupit minimalno 50 eura za isplatu... al da znas ako tebi npr netko plati 6 eura ti dobijes 2...

MrBaff

Citat: zerocoolos poslato Septembar 01, 2009, 00:11:39 PRE PODNE
moras skupit minimalno 50 eura za isplatu... al da znas ako tebi npr netko plati 6 eura ti dobijes 2...

ma nije meni to koliko meni stigne ,nek stigne kolko god :D

nego kako ja to isplatim? :S

Mislim da ti je bolje da si otvoris neki racun u banci!

zerocoolos

Citat: ...::|N|-MrBaff-|G|::... poslato Septembar 01, 2009, 01:09:58 PRE PODNE

kazem ti da bi ti mogli isplatiti moras kod njih skupiti 50 eura i dat im broj svog racuna u banci..

MrBaff

Citat: zerocoolos poslato Septembar 01, 2009, 01:35:54 PRE PODNE
Citat: ...::|N|-MrBaff-|G|::... poslato Septembar 01, 2009, 01:09:58 PRE PODNE

kazem ti da bi ti mogli isplatiti moras kod njih skupiti 50 eura i dat im broj svog racuna u banci..

e nisi mi reko bio to za banku ;) to me zanimalo :P

Odes u banku, moras ici sa starim/starom ako neas 17. ili vise godina.! Zatrazis otvorenje racuna, to ti je kao bankovna kartica ali ovo je stedna i tu mozes primati novac!

Dajes svoj ziro racun i sve sto vec ide i to ti dodje za 2-3 dana tj. sjedne na racun! Npr...Salje ti 50kn dobijes svih 50kn...a ne kao na taj vas posalju 50kn dobijes 2lipe xD

Citat: [LG]Stormer[LG] poslato Septembar 01, 2009, 04:20:26 PRE PODNE
Odes u banku, moras ici sa starim/starom ako neas 17. ili vise godina.! Zatrazis otvorenje racuna, to ti je kao bankovna kartica ali ovo je stedna i tu mozes primati novac!

Dajes svoj ziro racun i sve sto vec ide i to ti dodje za 2-3 dana tj. sjedne na racun! Npr...Salje ti 50kn dobijes svih 50kn...a ne kao na taj vas posalju 50kn dobijes 2lipe xD

Da,ja imam u banci stedju....mogu primat novac..bankomat...i mogu preko maminom online placat :D

MrBaff