| ATTOX : OGC | - Spawn

Započeo MaTTaTa, Decembar 13, 2018, 23:39:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Vjerojatno ce se mnogi zapitati zasto bas brod? Kakve on ima veze?

Ahhh... pa da razjasnimo da puno ne razmisljate. Ovaj broj je povezan vise nego mozete zamisliti, jer upravo nasa prica registracije i dolaska na nas servera ce biti povezana sa ovim brodom.

Zašto i kako nažalost vam necemo sve otkiti veceras ! Radovi su jos u tijeku.

Ovo je samo jedan mali dio prikaza da znate da se radi intezivno na modu.

Zapratite nas na nasim drustvenim mrezama kako bi ste znali nas svaki korak.

Pohvale i kritike su uvijek dobro došle.

ATTOX - online gaming community Team !

Super uradjeno svaka cast
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----

Mapa po sebi je dobra, ali na lošem je mjestu, 8/10
2k18 - Underworld Developer
2k22 - RedRose Developer / Mapper

Citat: sparrowww.aMx poslato Decembar 14, 2018, 21:28:15 POSLE PODNE
Mapa po sebi je dobra, ali na lošem je mjestu, 8/10
Koje bi po tvom misljenju najbolje mjesto bilo? Mislim isli smo nekom logikom pa da brod bude u najvecoj luci u LSu, posto je kruzer...pa evo samo da reces koje mjesto je prikladnije da nam reces mozda i promjenimo i ofc hvala na pohvali :)

Citat: [ATTOX] Necro poslato Decembar 14, 2018, 21:42:23 POSLE PODNE
Koje bi po tvom misljenju najbolje mjesto bilo? Mislim isli smo nekom logikom pa da brod bude u najvecoj luci u LSu, posto je kruzer...pa evo samo da reces koje mjesto je prikladnije da nam reces mozda i promjenimo i ofc hvala na pohvali :)
Pa brod je dobro uraÄ'en, moderan je ali mjesto gdje je brod parkiran kao da je napuÅ¡teno nekako mi ne ide baÅ¡ zajedno ali vaÅ¡a odluka gdje će te stavit spawn :) Lp

Citat: sparrowww.aMx poslato Decembar 14, 2018, 22:02:22 POSLE PODNE
Pa brod je dobro uraÄ'en, moderan je ali mjesto gdje je brod parkiran kao da je napuÅ¡teno nekako mi ne ide baÅ¡ zajedno ali vaÅ¡a odluka gdje će te stavit spawn :) Lp
razumijem, ovo je cisto prikaz njega, ovo ostalo tek se radi, hvala i sretno :)

Citat: [ATTOX] Necro poslato Decembar 14, 2018, 22:05:32 POSLE PODNE
razumijem, ovo je cisto prikaz njega, ovo ostalo tek se radi, hvala i sretno :)
Evo primjer ovaj Titanik malo je solidnije mjesto do vaÅ¡eg, primjer dajem da stavite mapu na ovo mjesto vidim da je vaÅ¡a raÄ'ena u stilu ove ili je editana, samo da se napravi put do kopna tj do ove ograde sa broda i mnogo bi ljepÅ¡e bilo za oko :)
https://www.gtainside.com/en/sanandreas/boats/32312-rms-titanic/

Citat: sparrowww.aMx poslato Decembar 14, 2018, 22:06:51 POSLE PODNE
Evo primjer ovaj Titanik malo je solidnije mjesto do vaÅ¡eg, primjer dajem da stavite mapu na ovo mjesto vidim da je vaÅ¡a raÄ'ena u stilu ove ili je editana, samo da se napravi put do kopna tj do ove ograde sa broda i mnogo bi ljepÅ¡e bilo za oko :)

Citat: sparrowww.aMx poslato Decembar 14, 2018, 22:06:51 POSLE PODNE

nasa mapa je dosla na temelju i cisto nase ideje,znaci nikakav titanik s time veze nema, a pogotovo ne edit, za sto imam i pokrice, jer sam osobno mapao ovaj brod, isto tako dokaze mogu  poslat kome god u PM, jer je ekipa s kojom radim dobivala update na dnevnoj bazi od slika sa map constructiona do presvlacenja u texture, moje iskreno misljenje (svacije cijenim) da ova pozicija broda odgovara tu ,jer smatram da je nepotrebno mapat novo pristaniste kad mozes iskoristi postojece .Drugo ovo sto ti pokazivas je mod.

Citat: [ATTOX] Necro poslato Decembar 14, 2018, 22:16:22 POSLE PODNE
nasa mapa je dosla na temelju i cisto nase ideje,znaci nikakav titanik s time veze nema, a pogotovo ne edit, za sto imam i pokrice, jer sam osobno mapao ovaj brod, isto tako dokaze mogu  poslat kome god u PM, jer je ekipa s kojom radim dobivala update na dnevnoj bazi od slika sa map constructiona do presvlacenja u texture, moje iskreno misljenje (svacije cijenim) da ova pozicija broda odgovara tu ,jer smatram da je nepotrebno mapat novo pristaniste kad mozes iskoristi postojece .Drugo ovo sto ti pokazivas je mod.
Nisam ja rekao da ste vi uzeli mapu brt daleko od toga nego sam samo rekao da su mape slične :) ugl da ne pravimo bezpotrebne komentare i pravimo spam, SRETNO !

Citat: sparrowww.aMx poslato Decembar 14, 2018, 22:21:06 POSLE PODNE
Nisam ja rekao da ste vi uzeli mapu brt daleko od toga nego sam samo rekao da su mape slične :) ugl da ne pravimo bezpotrebne komentare i pravimo spam, SRETNO !

Hvala i budemo razmislili o savjetim :) Hvala na komentarima :D