Vip System

Započeo Arsenijevic, Decembar 09, 2018, 14:09:35 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Tip: FS
Slike ili Video: //
Opis i dodatne informacije:Pocetnik sam momci,imajte to u vidu kad budete ocenjivali |1/10|
Download link: https://pastebin.com/zQ8fvnij
Scan link: pastebin je
Credits: Arsenijevic

Ako neko zna kako da pravim ono kao vip level 1 sta sme da radi pa vip level 2 sta sme da radi neka me doda na facebook da mi pomogne,HVALA,ovo sam samostalno uradio uz tutorijal na ytubu od Sad Goata sto je pravio Admin sistem ja nisam hteo da prepisujem da bi shvatio nesto,tako da sam uzeo i pisao ovako za neki drugi sistem,znam da ovo nece nikom trebati ali ja sam se potrudio i prvi put radim nesto ovako kako da kazem " da udjem u skriptu " pre sam radio sam ubacim TD u skinut mod promenim sta mi se ne svidja i to je to nista ja nisam pravio,ovo sam dosta shvatio i sta znaci playerinfo i cemu sluzi ovo p ispred (novca,bankomat,banka,vip,admin = pVip,pAdmin) stvarno sam se dosta potrudio napravio sam bio i admin sistem a sad cu krenuti da radim neki drugi jednostavan sistem,hvala svima sto su odvojili vreme da procitaju ovo i pogledaju moj sistem za vipa. <3
facebook link : https://www.facebook.com/filip.arsenijevic.1

Ne mogu da kažem da je dobro odraÄ'eno, jer ipak je ovo lagano da se uradi, ali uzeći u obzir to da si početnik, onako. :)

Nauci osnove pa radi "filterscripte"
@tema: prelose,nista s nicim
[pawn]if(IsPlayerVip(playerid)[/pawn]
[pawn] SendClientMessege(playerid,ZELENA" Za tu komandu moras biti RCON ADMIN ");
[/pawn]

Citat: ZIXON poslato Decembar 09, 2018, 14:18:50 POSLE PODNE
Ne mogu da kažem da je dobro odraÄ'eno, jer ipak je ovo lagano da se uradi, ali uzeći u obzir to da si početnik, onako. :)
Hvala care,kao sto sam rekao prvi put " ulazim u skriptu "
ako znas da mi pomognes ovo sto sam napisao bio bio bih ti zahvalan jako,imas moj facebook pa me kontaktiraj ako mi mozes pomoci,hvala !!
8)

Citat: #ek2k18 poslato Decembar 09, 2018, 14:20:08 POSLE PODNE
Nauci osnove pa radi "filterscripte"
@tema: prelose,nista s nicim
[pawn] SendClientMessege(playerid,ZELENA" Za tu komandu moras biti RCON ADMIN ");
[/pawn]

Care prvi put radim ovako nesto , gledao sam kako sad goat to radi pa sam ja samo radio kao za vip sistem a ne za admin sistem kao sto je on radio jer sam mislio da ce mi pomoci ako ne prepisem vec malo ja razmisljam kako se to radi
uzgred hvala na kritici :)

Citat: Arsenijevic poslato Decembar 09, 2018, 14:23:33 POSLE PODNE
Care prvi put radim ovako nesto , gledao sam kako sad goat to radi pa sam ja samo radio kao za vip sistem a ne za admin sistem kao sto je on radio jer sam mislio da ce mi pomoci ako ne prepisem vec malo ja razmisljam kako se to radi

Citat: Arsenijevic poslato Decembar 09, 2018, 14:22:10 POSLE PODNE
Hvala care,kao sto sam rekao prvi put " ulazim u skriptu "
ako znas da mi pomognes ovo sto sam napisao bio bio bih ti zahvalan jako,imas moj facebook pa me kontaktiraj ako mi mozes pomoci,hvala !!
8)
Mogao si u 1 replay staviti
Inace nasao sam jos par gresaka

Treba
[pawn]if(IsPlayerAdmin(playerid))[/pawn] - fali ti ')' i nije 'IsPlayerVip' nego 'IsPlayerAdmin'

[pawn]PlayerInfo[ID],[pVip] = level;[/pawn]
Treba
[pawn]PlayerInfo[id][pVip] = level;[/pawn] - ne ide veliko 'ID' nego malo 'id',i ovaj ',' ne smije bit tu
Poslednja Izmena: Decembar 09, 2018, 14:37:20 POSLE PODNE od #ek2k18

Citat: Arsenijevic poslato Decembar 09, 2018, 14:23:33 POSLE PODNE

facebook https://www.facebook.com/filip.arsenijevic.1 dodaj me da te pitam nesto ako imas vremena vidim da si iskusan :)

Lagano za odraditi :) Ali oke pocetnik si :D Polako nauciti ces

Citat: #ek2k18 poslato Decembar 09, 2018, 14:35:15 POSLE PODNE
Mogao si u 1 replay staviti
Inace nasao sam jos par gresaka

Treba
[pawn]if(IsPlayerAdmin(playerid))[/pawn] - fali ti ')' i nije 'IsPlayerVip' nego 'IsPlayerAdmin'

[pawn]PlayerInfo[ID],[pVip] = level;[/pawn]
Treba
[pawn]PlayerInfo[id][pVip] = level;[/pawn] - ne ide veliko 'ID' nego malo 'id',i ovaj ',' ne smije bit tu

Aj ne kenjaj :*

Ovo je komanda za setanje vipa,nikakav VIP sys,uzimam u obzir da si pocetnik,samo lagano rolaj GL :)

PS:Emo saim se nemoj se nac uvrijedjenA D:

Citat: Hashtag.Purda poslato Decembar 09, 2018, 16:08:07 POSLE PODNE
Lagano za odraditi :) Ali oke pocetnik si :D Polako nauciti ces
Moramo ga ucit brte  :D I mi smo bili ovakvi
Sve u svemu Fino ti ide brte

Gamemod: Spotify Community
Owner: Nodze ( Dzenan Levic )

Hvala
Citat: Nodze poslato Decembar 12, 2018, 17:21:41 POSLE PODNE
Moramo ga ucit brte  :D I mi smo bili ovakvi
Sve u svemu Fino ti ide brte
[/b]