Problem oko SA:MP-a

Započeo Armoo, Decembar 08, 2018, 16:03:51 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Imam problem ja vidijo r3 verziju i izbrsem r2 i odem da skinem r3 i neda mi windows da skinem i ja hocu da skinem r2 imo u folderu tamo i anticit mi zabrani ja ga onomogucim i odem na njihov forum da skinm r2 i nisam naso i kucam samp r2 i udjem na neki sajt nadjem skinem i da udjem u server nece nista samo stoji ood nisam nista pritisno tako je i kad ulazim u gta.HVALA UNAPRED

Objasni Bolje malo,Ništa te nisam razumio

Ovako ja sam htio skinuti novu verziju sampa r3 i pojavi mi se da je windows blokiro downlaod zbog neke zastite.I ja kreno nazad da skinem r2 verziju i nece i ja nadjem negsje na nekom sajtu r2 verziju sampa skinem i da udjem na server ili gta nece da udje.

kucas download samp na prvo i nadjes tu SA-MP 0.3.7-R2 Linux Server (x86) skineš instaliraš gde ti je gta i igraš to je to ako nece probaj reinstall gta pa ponovo skineš to , ako nece ne znam stvarno šta je do cega je ali mislim da je kako sam reko ...
ako sam pomogao kazi mi , ~hvala~

Citat: Legy poslato Decembar 08, 2018, 16:25:36 POSLE PODNE
kucas download samp na prvo i nadjes tu SA-MP 0.3.7-R2 Linux Server (x86) skineš instaliraš gde ti je gta i igraš to je to ako nece probaj reinstall gta pa ponovo skineš to , ako nece ne znam stvarno šta je do cega je ali mislim da je kako sam reko ...
Kako misliš "SA-MP 0.3.7-R2 Linux Server (x86)"?
Kakve veze linux ima sa windowsom?
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Legy poslato Decembar 08, 2018, 16:25:36 POSLE PODNE
Linux server? Wtf
Linux server je za game panele koji imaju Linux OS, jos to nije ni client,nego kucni server :)

RJESIO SAM PROBLEM MORO SAM NESTO NEKI SCREEN DRIVER UPDATATI I ONDA SAM UGADIO I UPALIO KOMP I RADI SVE HVALA NA POMOCI.