Extreme Gaming RPG ( Winter Edition )

Započeo Purdinho, Novembar 22, 2018, 23:33:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Sef

*

Nadam se da si ga bar zbagao da ne moze svako otvoriti... 11/10
Life Quotes:
"Successful people do what unsuccessful people are not willing to do. Don't wish it were easier; wish you were better."

“To learn something new, you need to try new things and not be afraid to be wrong.”

Citat: Sef poslato Novembar 24, 2018, 15:18:48 POSLE PODNE
Nadam se da si ga bar zbagao da ne moze svako otvoriti... 11/10
Prosli jesam,ali ovaj nisam uopce zbagao hahah :D

Sto samo 3 fajla druze  :-X :-X :-X[pawn][/pawn]
Ne pipaj lava Matkenzi, radi na BM-u :D :D :D
[4.7.2019] Respect For: Purdinho | Basovski | Mister Naithan | BICEL KO MI BUNTA [/b]

odličan
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

Citat: cappone232 poslato Novembar 24, 2018, 15:56:42 POSLE PODNE
Sto samo 3 fajla druze  :-X :-X :-X[pawn][/pawn]
Zato sto njih ubraja u viruse svaki scan :D
Pa kada bi netko skidao pisalo bi da ima virusa i onda bi mi lock temu :P
Citat: Fojnica poslato Novembar 24, 2018, 20:51:21 POSLE PODNE
odličan
Fala Spojnicee :D

Ja ne znam kome da kazem fino, ako se dobro secam gorskyy je odradio najveci deo moda tkd. ono...
Solidan mod, UP k'o UP, imao sam source pre svih ovde realno, mod nije dinamican i nzm jesu fixani bugovi od ranije :)

Citat: Y_Developer poslato Novembar 26, 2018, 21:00:21 POSLE PODNE
Ja ne znam kome da kazem fino, ako se dobro secam gorskyy je odradio najveci deo moda tkd. ono...
Solidan mod, UP k'o UP, imao sam source pre svih ovde realno, mod nije dinamican i nzm jesu fixani bugovi od ranije :)
Prvo, na modu sam pretezito ja radio, Gorskyy je samo u vremenu kada smo trebali nesto otvarati,ali nije nam islo tako daje kratko bilo :)
Nije dinamican? pola sistema je dinamicno,nisam rekao da je cijeli mod dinamican, nego samo neki sistemi,a to su: Dinamicne pumpe,Dinamicne granice,Dinamicne ulice,Ownership System,Dinamicni stats u smislu da se seta in game,a ovo da ne pricam koliko je daleko od UP moda,neprepoznatljiv mod definitivno ;)
Bolje da nisi komentirao, samo si se obrukao :)
Poslednja Izmena: Novembar 26, 2018, 21:56:52 POSLE PODNE od Hashtag.Purda

Citat: Hashtag.Purda poslato Novembar 26, 2018, 21:53:07 POSLE PODNE
Prvo, na modu sam pretezito ja radio, Gorskyy je samo u vremenu kada smo trebali nesto otvarati,ali nije nam islo tako daje kratko bilo :)
Nije dinamican? pola sistema je dinamicno,nisam rekao da je cijeli mod dinamican, nego samo neki sistemi,a to su: Dinamicne pumpe,Dinamicne granice,Dinamicne ulice,Ownership System,Dinamicni stats u smislu da se seta in game,a ovo da ne pricam koliko je daleko od UP moda,neprepoznatljiv mod definitivno ;)
Bolje da nisi komentirao, samo si se obrukao :)
Pa logicno je da je to dinamicno, pricam o orgama, plate, poslovi, eventi... :)

Citat: Y_Developer poslato Novembar 26, 2018, 22:22:51 POSLE PODNE
Pa logicno je da je to dinamicno, pricam o orgama, plate, poslovi, eventi... :)
To nisam ni rekao da je dinamicno,niti sam spomenuo da je cijeli mod dinamican,vec sam naveo sisteme koji su dinamicni ;) A plate bi bile dinamicne isto,da nisam prekinio Extreme Gaming koji sam trebao otvarati,sljedeci update poslje pocetnog statsa je trebao biti dinamicne plate :) Ali to ne znaci da to necu dovrsiti u svojoj verziji :)
Moj Nemanja nije uredu prozivati :)
Poslednja Izmena: Novembar 26, 2018, 22:33:37 POSLE PODNE od Hashtag.Purda

Citat: Hashtag.Purda poslato Novembar 26, 2018, 22:28:30 POSLE PODNE
To nisam ni rekao da je dinamicno,niti sam spomenuo da je cijeli mod dinamican,vec sam naveo sisteme koji su dinamicni ;) A plate bi bile dinamicne isto,da nisam prekinio Extreme Gaming koji sam trebao otvarati,sljedeci update poslje pocetnog statsa je trebao biti dinamicne plate :) Ali to ne znaci da to necu dovrsiti u svojoj verziji :)
Moj Nemanja nije uredu prozivati :)
Ma buraz, uradim ja edit pa cu relase, kazem da nisi trebao relase dok ne doradis neke stvari al' dbr :P
Gj svakako :P 7.5/10 :P

Citat: Y_Developer poslato Novembar 27, 2018, 07:52:13 PRE PODNE
Ma buraz, uradim ja edit pa cu relase, kazem da nisi trebao relase dok ne doradis neke stvari al' dbr :P
Gj svakako :P 7.5/10 :P
Kako ti kazes,nisam zeljan svadjanja :)

KRIPTER BOT, al modić KIDA . Å uk*rac buggeru  8)  8)
[Springfield Owner][TDe Daddy][Pawno Master][Mapper]