Problem sa CP/radarom

Započeo Caesar, Novembar 13, 2018, 13:25:40 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Imam problem sa cp, da vas uvedem: novi sam u ovom, sitne neke stvari radim na nekim skriptama i ubijam sebi vrijeme, a problem koji imam je da je neko na ovom modu na kom radim label za zposlavanje stavio u bolnicu u selu al tu se ne mozes zaposlit, a čekpoint i mjesto di se možeš zaposlit je u LS. Prebacio sam čekpoint(posto je u interijeru kad udjem u bolnicu vidim cp sve regularno i to mjesto za zaposlit sve na svoje mjesto, ali marker na mapi idalje stoji na starom mjestu, ne znam njega kako da promijenim... probao sam svasta nesto, promijenio sve koordinate koje su bile vezane za bolnicar ali idalje stoji tako..
Dio skripte: //
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): //
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): label i čekpoint su uredu, vidite - pogledajte mapu! Hvala unaprijed! :)
Poslednja Izmena: Novembar 16, 2018, 17:48:01 POSLE PODNE od Bašovski
𝐀𝐕ð,,, ð,𝐀ð,,ð'𝐀ð', 𝐌𝐎ð'𝐈ð"ð"ð'𝐈 ð"ð,, ð'𝐀𝐋ð"ð"𝐀𝐍ð"!
𝐈𝐍ð'ð"𝐀𝐆ð'𝐀𝐌  |  ð...𝐀ð,ð,,𝐁𝐎𝐎𝐊

Bilo ko išta?
𝐀𝐕ð,,, ð,𝐀ð,,ð'𝐀ð', 𝐌𝐎ð'𝐈ð"ð"ð'𝐈 ð"ð,, ð'𝐀𝐋ð"ð"𝐀𝐍ð"!

Kolko sam ja razumeo... CP je u interijeru, nzm kako si misleo da ti pokaze kod bolnice CP, kad je taj interijer ko zna gde

sad i ja kontam, stavit cu ispred, hvala u svakom slucaju :-[