You are banned from this server.

Započeo Hazardinho, Novembar 11, 2018, 23:39:34 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

E ovako , koristim liquid s0beit koji mi odlicno radi i to sve.Ali nakon par dana to jest danas , desilo mi se da mi pise You are banned from this server.Nista drugo ubacivao nisam , znam da i drugi ljudi imaju problema sa ovime ali ne znam kako da resim ovaj problem.Ako zna neko neka mi pomogne :-*
Slika: http://prntscr.com/lh4uhg

'liquid s0beit' je zabranjen, ne verujem da je problem do samp-a.
Jednostavno je, izbrises cit, pronadjes drugi server.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Sejnur337_ poslato Novembar 12, 2018, 01:27:17 PRE PODNE
'liquid s0beit' je zabranjen, ne verujem da je problem do samp-a.
Jednostavno je, izbrises cit, pronadjes drugi server.
Mislim da nije do toga,ima dve opcije probaj par puta da se udjes izadjes pa ces videti,drugo probaj se diskonektovati sa interneta i ponovo konektovati i treca stvar sto mene malo na ovoj slici cudi jeste to sto pre te poruke pise the server didnt respond sto znaci da taj server ne radi :)

Citat: #TheV1nny_ poslato Novembar 12, 2018, 11:55:38 PRE PODNE
Mislim da nije do toga,ima dve opcije probaj par puta da se udjes izadjes pa ces videti,drugo probaj se diskonektovati sa interneta i ponovo konektovati i treca stvar sto mene malo na ovoj slici cudi jeste to sto pre te poruke pise the server didnt respond sto znaci da taj server ne radi :)
Server radi nije da ne radi , kad udjem bez s0beita sve radi kako treba ne znam do cega je.
Nije zabranjen liquid s0beit jer nisam samo ja ulazio vec moje celo drustvo uslo na taj server njima sve radi super sa s0beitom.
Resetovao sam ali opet ga automatski banuje probao sam i sa vpnom ali nista...

Citat: Hazardinho poslato Novembar 12, 2018, 12:55:12 POSLE PODNE
Server radi nije da ne radi , kad udjem bez s0beita sve radi kako treba ne znam do cega je.
Nije zabranjen liquid s0beit jer nisam samo ja ulazio vec moje celo drustvo uslo na taj server njima sve radi super sa s0beitom.
Resetovao sam ali opet ga automatski banuje probao sam i sa vpnom ali nista...
Jesi li siguran da liquid s0beit nije zabranjen? Ne bih tako rekao.
Anti-cheat te kikuje/banuje sa servera.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Sejnur337_ poslato Novembar 12, 2018, 13:47:13 POSLE PODNE
Jesi li siguran da liquid s0beit nije zabranjen? Ne bih tako rekao.
Anti-cheat te kikuje/banuje sa servera.
A zasto njih ne kikuje nego samo mene? Nemaju oni neki program da ih automatski nez ni ja unbanuje pa da mogu da udju?
Kako su ostali ljudi ulazili?