[SS] Samp Stories | Open Servera | Veceras - 20:00h

Započeo [SS]Jimmy, Oktobar 27, 2018, 14:27:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Informacije o serveru:
HostName: Samp Stories RPG
IP: 178.32.109.51:8114
Forum: www.samp-stories.net
Otvorenje: 27.10.2018 - 20h

NEÅ TO O SERVERU

Server je osnovan joÅ¡ 2017. godine pod pod istim nazivom, na serveru se koristio NL mod kao i sada.Na updateu ćemo dodati dosta novih stvari, takoÄ'er na forumu imamo otvorene Ideje/Prijedloge za server tako da ćemo se bazirati i na ono Å¡to žele igrači. TakoÄ'er neke sisteme smo napravili samo dodatno na mod no da ne dužim sve ćete vidjeti u prezentaciji.Nadam se da sam vam makar do nekle objasnio neke stvari, sad krenimo u prezentaciju.

BANKA

U banci ćete imati ono osnovno što vam treba svakodnevno kroz igru: kupovina kartice, šalter banka gdje ćete moći staviti, podignuti,transfer novca i na kraju je još jedan pickup za podizanje kredita. Što veći level ste to ćete moći veći kredit podići.

OPĆINA

U općini ćete moći naći posao komandom /poslovi, dati otkaz prije isticanja ugovora no uz to ćete morati platiti neku svotu novca. Od poslova se nudi: Automehaničar , Ribar , Vozač kamiona, Rudar sa vrlo zanimljivim sistemom, Smetlar , Dostavljac sokova... TakoÄ'er u općini će se i kupovati dozvole komandom /kupidozvole, dozvole možete kupiti za avion, plovilo, oružje i pasoÅ¡ za granicu. Isto tako u općini će se i podizat plata komandom /podigniplatu , plata će vam leći na radnu knjižicu i onda ćete morati ići u općinu podignuti platu, kako ne bi morali komandom pregledavati koliko imate na knjižici u textdrawu imate oblik kartice i pored iznos koji imate na kartici.

ZLATARA

Sad prelazimo na Zlataru sistem to jest gold sistem. Svaki igrač koji dobi prilikom nekih posebnih dogaÄ'aja na serveru gold ili viÅ¡e. No prvo da vam pojasnim Å¡ta možete sa goldom. Sa goldom možete komandom /donator sebi povećati 2 iskustva za level , a platite samo 1 gold. Goldom možete kupovati novac, iskljuciti razne chatove /f /d /r.... No najisplativije je gold potroÅ¡iti na iskustvo. TakoÄ'er gold ćete moći prodavati meÄ'u igračima, igrač sam izabere cijenu golda, ako drugi igrač pristane na to idete u zlataru i komandom /prodajzlatoigracu ID , vi ćete mu dati gold a on vama novac. TakoÄ'er gold možete i prodati državi komandom /prodajzlatodržavi.

ZAVRÅ ETAK PREZENTACIJE

Na serveru ćete imati i razne evente poput, Big Race, Piperace, LV Drift, Tour, DM event i ostale... Staff Team će vam biti na usluzi skoro pa cijeli dan. Komandom /new pozivate člana staff teama da vam doÄ'e pomoći ukoliko vam treba pomoć. Mobitel, telefonski imenik i ostale stvari kupovate u Elkoru ili Marketu. Nadam se da sam vam makar neÅ¡to od servera pokazao i da vas je neÅ¡to zainteresiralo. Ovom prlikom pozivamo Å¡to viÅ¡e igrača da nam se pridruži i da zaigramo zajedno, na serveru će biti i zabave, razni eventi i ostalo..

Citat: Hashtag.Purda poslato Oktobar 27, 2018, 14:43:51 POSLE PODNE
Svu srecu vam zelim! :D
Esko mappa kod vas?

Hvala puno. :)

Tako je, evo nisam stigao Editati post da ga stavim.

Citat: [SS]Jimmy poslato Oktobar 27, 2018, 14:45:22 POSLE PODNE
Hvala puno. :)

Tako je, evo nisam stigao Editati post da ga stavim.

Esko je kod mene mapao godinama,super je lik i moj najbolji samp frend, ako Bog da uskoro i RL frend, necete pozaliti sa njime,marljiv je , ima odlicne mape sto ste se vjerojatno vec uvjerili i naravno dobar je designer :D Dobar odabir braco!