[Leo Dev] / Breaking Vehicle / Trunk System / Hotwire

Započeo L3o, Oktobar 26, 2018, 00:50:16 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

L3o

*

PoÅ¡to već na sampu nisam viÅ¡e od 7-8 mjeseci, niti se bavim viÅ¡e skriptanjem(samp), odlučia san prikazati par radova mojih koji samo stoje u folderu i troÅ¡e memoriju bezveze. PoÅ¡to san uza pola čuke vremena a i samo trenutno imam od ova tri rada slike sacuvane na kompu poÅ¡to nemam samp prikazat cu vam samo njih za sad. TakoÄ'er sva tri rada su na prodaju, systemi su raÄ'eni u modulama ali ako kupite i imam u tom trenutku vremena ja cu vam uskladiti systeme u vas gamemode ili Å¡ta god. Systemi su jednostavno ali na zanimljiv i unikatan način izraÄ'eni, ak nemate toliko iskustva da ih rekreirate obratite mi se na [Facebook], Balkan-Samp PM za kupovinu istog.

[ Breaking Vehicle ]
(click za sliku) - Kao Å¡ta san reka, sva tri systema su jednostavna ali ipak na zanimljiv način izraÄ'ena, pokretanjem odbijanja vozila izbaci vam se textdraw gdje vam prikazuje progress bar te uputa da morate stiskati "y" kako bi odbili vozilo, takoÄ'er ukoliko mislite da necete uspijeti da stignete sa obijanjem vozila(ukoliko ne uspijete ukljucuje se alarm(cuje se zvuk u igri u radiusu od 20m) te ispisuje Police Departmentu upozorenje o alarmu na vozilu i lokaciji tog vozila) možete prekinuti takoÄ'er istom komandom ali ipak alt-commandom "stop". TakoÄ'er uz system je ukljucen "lock/brava" system za vozila, Å¡to znaci ako je "lock/brava" level na vozilu veći to znaci da igrac koji zeli odbiti vozilo ima manje sekundi. Uz system je planirano dodat da igrac ukoliko nema pajser/sarafciger ne moze odbiti vozilo ali nakraju niÅ¡ta od toga nije realizirano.

[ Vehicle Trunk System (mysql saving + loading) ]
(click za sliku) - Sljedeci system se vezuje uz system trunk-a/gepeka na vozilu, takoÄ'er kao i predhodni system je raÄ'en u modulu, tako da pri kupovini systema čete imati sve potrebno za taj system, uz Å¡ta dolazi ostavljanje oružija u vozilo(+ object/ + ammo), otvaranje/zatvaranje gepeka, zakljucavanje/otkljucavanje gepeka. U skripti se takoÄ'er namjeÅ¡tava lagano preko jednog define-a koliko ce te imati slotova u gepeku(weapon storage) - Å¡to takoÄ'er možete namjestiti da primjer Donatori mogu imati viÅ¡e slotova nego obični igrači. A prilikom ostavljanja oružija u gepek dobivate mogučnost editovati objekat oružija kojeg ste ostavili u vaÅ¡em gepeku, odlična stvar za roleplay. Uz kupovinu systema dobivate databazu za cijelo spremanje sustava. Cijeli trunk sustav kontrolirate preko jedne komande - /trunk [alt command], a admini imaju mogučnost provijeriti svaki gepek unosom /trunk acheck [ownable vehicle id].

[ Hotwire ]
(click za sliku) - Sličan system prvome samo Å¡to ovdije pokuÅ¡avate pokrenuti vozilo pogaÄ'ajući žice za paljenje vozila. Å to vam je veći Immobiliser level na vozilu to znači da osoba koja pokuÅ¡ava upaliti vozilo ima manje sekundi za pogoditi žicu. TakoÄ'er ukoliko promaÅ¡i žicu vrijeme mu se spusti za -5 sekundi, ukoliko doÄ'e na 0 sekundi, automatski se alarm ukljucuje, a ukoliko je Immobiliser level veći od 3 vrata na vozilu se zakljucavaju. U trenutku kada igrač uspije pogoditi žicu, vozilo se automatski upaljuje - logično. Pri pokretanju Hotwire sustava, igraču se random odabere žica, ukoliko pogreÅ¡i žicu random mu se postavlja druga žica da igraču bude teže za pogoditi žicu. TakoÄ'er kao i na prvom systemu, igrač ima mogučnost prekinuti  sustav.



Kontakt: [Facebook], Balkan-Samp PM.
retired

L3o

*

@Ukoliko sam pogriješio podforum, neka moderator premijeti temu u odgovarajuči. Hvala.
retired

Lijepo je ovo za hotwire, fino zamišljeno, inače koji ENB si koristio? Mnogo lijepo izgleda. :)

L3o

*

Citat: guccimane poslato Oktobar 26, 2018, 02:24:56 PRE PODNE
Lijepo je ovo za hotwire, fino zamišljeno, inače koji ENB si koristio? Mnogo lijepo izgleda. :)

Iskren da ti budem ne siječam se, neki od dizza ako se ne varam.
retired


Lepo je sve

"I choose to have faith, because without that, I have nothing."



Nije nesto nevidjeno, pohvale za trud


bilo je lijepo dok je trajalo.


L3o

*

Citat: Bašovski poslato Oktobar 28, 2018, 09:43:52 PRE PODNE
Nije nesto nevidjeno, pohvale za trud
Stoji bezveze u folderu i skuplja prašinu, a nisam nigdje ni rekao da je ovo nevidjeno do sada, sva tri systema možeš nać skoro na svakom drugom stranom serveru. :)
retired


Odlicno

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU