SampArena R.I.P [ostace nam u secanju]

Započeo Boris, Avgust 30, 2009, 19:21:47 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Ovaj tekst je pisai djuro i molio bih vas da ga niko nekopira sem samparena igraca

Dragi igrači SampArene,

Što reći nego bilo je lijepo dok je trajalo. Eto odlučio sam zatvoriti samparenu, a razloga je više i pokušat ću ih objasniti u daljnjem tekstu. Svi znate kolko imam godina(24 za one koji ne znaju) i prestar sam ja više za zezanje sa sampom, imam faks koji moram završiti, a koji sam u ovoj akademskoj godini zapustio. Nadalje ako ste se ikada pitali zašto sam malo na serveru, to je zbog toga što je katastrofa biti vlasnik servera i uci na njega, jer report samo stiže, a to ubija ikakvu draž igranja. Zatim ne mogu ja biti na valnoj duljini kao i igraci na serveru kad oni uglavnom imaju izmedju 10 i 16 godina, i tu sve pada u vodu. A zadnje što je kulminiralo zatvaranju servera su i zadnjih dana problemi sa hostom kojeg ddosaju, ali i neuspjeh, totalni, countryside moda. Krenio jesam u pravljenje novoga moda u LS ali više nemam volje, vremena, želje, ali niti sam više sretan kada skriptam.

Da ne bude sve ovako crno i sivo, mogu reći da mi je bila čast i zadovoljstvo sa nekima od vas voditi samparenu, kao i igrati sa ostalima. Moram se prisjetiti najvažnijih igrača samparene zbog kojih je ovo tako dugo i trajalo, a neki od njih su Sammir_Vasilj(relax :) ), najpozitivniji lik od admina, uvijek za zezanciju raspoložen, sammire bila mi je čast sa tobom igrat i druziti se na serveru. Zatim tu su dva meni najdraža admina, i najvrijednija otkad je samparene, a to su Funky i Kreso, sa vama je bilo puno lakÅ¡e voditi server, puno vam hvala na vaÅ¡em trudu i zalaganju. Naravno tu su i drugi odlični admini, chris i richo koji su ponekad znali praviti probleme, ali opet dobri admini. Petar koji je isto tako 1338 admin, premda nije toliko bio uvijek aktivan, ali uvijek miran i dobar admin i zbog toga je i dogurao do 1338, capo da si bio aktivniji mislim da bi dobio odavno da sam vodis sve oko servera, ti si stvoren za to. Mario je isto tako jedan odličan admin samparene i tu je od prvoga dana rpg servera, on je kao i ja mozda reklo bi se star za igre, al se ne da, mario svaka čast na svemu, svaki razgovor sa tobom je bila prava čast. Hm zatim su ti Neon i Lacoste, premda uopce nisu bili aktivni otkako je bio novi mod, bili su odlični admini i bilo je super sa njima suradjivati, budemo se jednom vidjeli u Rijeci ;). John, premda samo kratko admin, kolko se meni čini viÅ¡e je igrao i uživao dok to nije imao, govorio sam ti ja, zar ne!? I naravno na kraju tu je niÅ¡ta manje važan Drift kojeg znam i osobno jer je iz osijeka, mogu samo reći sve najbolje o njemu, predobar dečko i mogu reći da mi je puno pomogao oko održavanja servera kada nisam bio doma, naravno i u viÅ¡e navrata u testiranju. Drift mi ćemo se joÅ¡ sretati u gradu;).  Sad ne želim zaboraviti i druge koji su sudjelovali od početka na serveru, a jedan od najboljih admina ikada na sampareni je zasigurno Alien, stvarno odličan admin i hacker, kak se on sam naziva;) al odličan i super dečko. Od danaÅ¡njih igrača moram se joÅ¡ sjetiti i remija, sama, emira(emir zero iliti alex) i naravno neizostavnog spamera na msn Dea koji je vodio jedno vrijeme Deathmach server.  Naravno ne mogu sad sve niti nabrajati kad je toliko njih igralo na sampareni, al mogu samo reći Meni je bila izuzetna čast igrati i zezati se sa vama i zauvijek će mi samparena ostati u srcu, kao i svi oni koji su igrali na njoj.

Al kako svatko treba promjene u životu, tako sam i ja došao do točke kada moram napraviti promjene u svom i napustiti samp i samparenu. Želim svima uspješano igranje sampa, al ipak ono najvažnije budite pametni i uživajte u svom životu i napravite nešto od njega! Nikad nemojte zaboraviti samparenu i sretne trenutke na njoj i možda se jednom u dogledno vrijeme opet vidimo negdje na sampu.

Pozdrav svima,
Zoran Å alamun aka Djuro Zero

Zadnje reci su mu bile pozdrav svima[/size]

OSTACE NAM U SECANjU!!!

Sta ces , covjek vise nezeli lovu davat i prekinuo samp server. Aj sretno u RL djuro

Offtopic.

Volis ti spamat ne? Po cijelom forumu su zaspamali sa ovim .. i na gl chat i na servere i tu . LOL

nije covjeku za pare nego ima 24 godina i treba da zavrsava fax, a samp mu to ne dozvoljava ( odbrisite ovu temu zato sto je po cjelom forumu )

zerocoolos

ma ljudi nije do love, shvatite to, jer da je uopce ne bi niti bilo samparene, stvar je u vremenu kojega vise nemam za samp...

ma dobro htjeo sam ovo da napisem sto ovu previse spamaju sa tim temama , misle si (( Hmm, aha samp arena se srusila, idem sad pospamat forum  thumbsup ))

Bio je dobar server, nesto malo sam igro na countryside RP-u... GL zero u buducnosti!  :)

SAMPARENA NASTAVLJA S RADOM

Samparena nasravlja s radom bez naseg djure... :'(
Takoreci cjeli admin team preuzima server te ce do 3.09.2009 samparena biti na privremenom hostu...

IP: 78.159.121.88:4000

Nakon 3.09.2009 cemo se vratiti na stalan host, CS mod ce ostati jos koj tjedan dok se radnja ne preseli nazad u LS!

HVALA.Te tu lock!
Mape:

))-((

Filescripte:

Dexy's Speedo/Fuel

Gamemodes:

))-((

SampArena FOREVER <3