Abstract Gaming GameMode + 2 FB Sites + Zajednice ( Logo + Ime )

Započeo Purdinho, Septembar 18, 2018, 23:23:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Server na kojem je skripta koristena: Najnovija verzija nije koristena,koristene su samo jako stare verzije na Abstract, World Gamers, Extreme Gaming...
IP SERVERA: Nemam IP
Naziv skripte: Abstract
Vrsta skripte: RP/RPG
Slike: https://imgur.com/a/Ibmbmnd
Video: https://www.youtube.com/watch?v=894eLnEPuEU&t=1s ( ISTI JE MOD SAMO DRUGO IME, BOJA I STARI SU TDOVI NA SPAWNU )
Cijena: 20 eura ( cijena nije fiksna! )
Ostalo: Mod je radjen dosta dugo,kvalitetan je , mozda ima koji sitni bug,ali ja cu vam pomoci da ga fixate ako treba,mape su 75% unikatne i mapane od strane mappera Eska , mape su radjene iskljucivo za Abstract zajednicu,dok su par njih sa neta ili sam ih dobio na poklon jer Esko nije imao vremena da izmapa ostatak mapa, ima dosta dinamicnih sistema dodanih u sami mod kao sto su: Dinamicne granice,Dinamicne pumpe,Dinamicni radari,Dinamicne ulice... jos neki od sistema su: Diler sistem,event sistem,zaduzenja,rcon panel,teritorije... Mod ima oko 11450 linija mapa i oko 43k linija skripte
Vas mail: [email protected]
Vas MSN: //
Ostali kontakt info: www.facebook.com/purda.bu
Zasto prodajete skriptu: Nisam imao vremena da otvorim sa tim modom zajednicu,nisam imao cak vremena ni da pripremim staff team,a kasnije kada sam imao vremena nisam imao volje...
Ima li nekih problema sa skriptom: Nema nista gotovo,samo kod sistema dinamicnih radara se ne ucita objekt radara nakon restarta servera,ali lako se fixa samo sto ja nisam jer uvijek zaboravim to fixati kada sam u modu hah :P
Da li je skripta vasa:
Da
Poslednja Izmena: Septembar 18, 2018, 23:27:44 POSLE PODNE od Hashtag.Purda

[ * UPDATE * ]
Moguce je kupiti pojedine sisteme i mape iz moda, po jeftinim cijenama
Takodjer cu ja jos update mod u medjuvremenu sa nekim sistemima i slicno pa ce se svaki update ubrajati u ovu cijenu!