[Pomoc] Kako ubaciti custom/pravljena auta

Započeo Zlatan_Ibrahimovic, Septembar 10, 2010, 18:20:00 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Zlatan_Ibrahimovic

Ja bih zelio da mogu ubaciti neka auta kao npr mercedes,bmw,audi,peugeot,renault i ostala neka auta da ubacim u rp gamemode umjesto ovih sada sto su u igri...moze li mi ko reci kako mogu da promjenim.

Nikako, to su client side modovi te ih SA:MP ne podrzava, ako to oces pocni se baviti MTA.

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

Moze se moze :).. ali neznam dal je to za 0.3b.. vidi: http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=117973
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

Pa da ali to zahtjeva jos jedan client na igrcevom racunalu tako da se ne garantira da ce svi to vidjeti.

Ali hvala sto si me ispravio. :)

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

Zlatan_Ibrahimovic

hm..znaci vidi samo onaj sto pravi????ja htio da moze svatko vidjeti  :'(

Pa s ovim pluginom vide svi ali je problem da tvoji igraci onda moraju skidati jos jedan program da bi to radilo.

NAJBOLJI CITATI:
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

Citat: LordShigi poslato Septembar 10, 2010, 22:30:10 POSLE PODNE
Pa s ovim pluginom vide svi ali je problem da tvoji igraci onda moraju skidati jos jedan program da bi to radilo.

+ trebas svasta raditi oko modova, trebas se kuzit dosta u web kao i FTP, i pitanje je dali je taj projekat jos ziv, tj. Dali troopery to jos odrzava, taj FTP...

Zlatan_Ibrahimovic

uuu to je tesko :(,a da li se tako i skinovi ubacuju????preko toga ljudi(skinovi za ljude)?

Da, :S citaj malo temu koju sam dao