Oko filmova pomoc help!

Započeo SanelPandzic, Septembar 05, 2018, 20:20:56 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

ubacio sam titl u film ali sad kad startujem film bude mi titl i japanski jezik koji vec mozete rec kako da izbacim taj japanski jezik evo slika tog problema http://prntscr.com/kr0ack    a evo titl za annabelle film HC.HDRip.XviD.AC3-EVO
a kad odete na sajt za filmove gledalica.com i kad udjete na taj film dol ovo gdje je crno pise titl to jest prijevod a iznad pise japanski jezik. Molim vas pomoc
Poslednja Izmena: Septembar 05, 2018, 20:23:36 POSLE PODNE od SanelPandzic

Postoji mogucnost da je to do filma, jesi li probao neki drugi film?
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Sejnur337_ poslato Septembar 05, 2018, 20:29:59 POSLE PODNE
Postoji mogucnost da je to do filma, jesi li probao neki drugi film?
nisam al evo slika https://prnt.sc/kr0gdh na otoj gledalici pogledaj kako ono dol gdje je crno oni su tu stavili text a ovo gor japansko da mi je znat kako to

Citat: SanelPandzic poslato Septembar 05, 2018, 20:34:26 POSLE PODNE
nisam al evo slika https://prnt.sc/kr0gdh na otoj gledalici pogledaj kako ono dol gdje je crno oni su tu stavili text a ovo gor japansko da mi je znat kako to
Probaj drugi film, na gledalici imas filmove koji imaju svoj titl.. (Postoji prevod, iako ti nisi upalio prevod na sajtu.)
Oduvek sam se pitao:

daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Sejnur337_ poslato Septembar 05, 2018, 20:35:44 POSLE PODNE
Probaj drugi film, na gledalici imas filmove koji imaju svoj titl.. (Postoji prevod, iako ti nisi upalio prevod na sajtu.)
da al na kraju filma pise preuzeto sa www.titlovi.com

Citat: SanelPandzic poslato Septembar 05, 2018, 21:10:21 POSLE PODNE
da al na kraju filma pise preuzeto sa www.titlovi.com
Pa Srpski prevod je preuzet sa tog sajta..
Jesi li probao drugi film?
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..

Citat: Sejnur337_ poslato Septembar 05, 2018, 21:20:46 POSLE PODNE
Pa Srpski prevod je preuzet sa tog sajta..
Jesi li probao drugi film?
nisam probo ali skidam filmove sa programa popcorn time i mozes gledat na tom filmove i ima jezik srpski ali nevalja im prijevod npr rijec boze prijev je ože i ima puno stvari koje nisu dobro prevedene pa zato ubacujem titlove.Nisam probo drugi film

Citat: SanelPandzic poslato Septembar 05, 2018, 21:35:15 POSLE PODNE
nisam probo ali skidam filmove sa programa popcorn time i mozes gledat na tom filmove i ima jezik srpski ali nevalja im prijevod npr rijec boze prijev je ože i ima puno stvari koje nisu dobro prevedene pa zato ubacujem titlove.Nisam probo drugi film
Pa onda probaj drugi film, ako vec nisi probao.
Ne mozemo znati u cemu je problem dok ne probas drugi film.
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..

Citat: Sejnur337_ poslato Septembar 05, 2018, 22:00:00 POSLE PODNE
Pa onda probaj drugi film, ako vec nisi probao.
Ne mozemo znati u cemu je problem dok ne probas drugi film.
ok probacu sad odo skinut film pa onda skinut titl za otaj film pa cu ovdje da napisem da li je isto ko i ovaj problem sa filmom annabelle

#A.J.

Ne razumijem zaÅ¡to skidaÅ¡ filmove, ako sam dobro shvatio. Brate, lagano naÄ'eÅ¡ film na Internetu i tražiÅ¡ sve moguće sajtove koje imaju Srpski prevod.
*nadam se da sam dobro razumio :D :D

Citat: Captain Foux poslato Septembar 06, 2018, 01:09:18 PRE PODNE
Ne razumijem zaÅ¡to skidaÅ¡ filmove, ako sam dobro shvatio. Brate, lagano naÄ'eÅ¡ film na Internetu i tražiÅ¡ sve moguće sajtove koje imaju Srpski prevod.
*nadam se da sam dobro razumio :D :D
@Captain Foux    a ne brt ocu ove filmove npr kad mi moji nece platit net da imam sta gledat :)

Citat: SanelPandzic poslato Septembar 05, 2018, 21:35:15 POSLE PODNE
Pa skini drugi prevod, to moraš gledati po FPSu filma

#A.J.

Citat: SanelPandzic poslato Septembar 06, 2018, 01:18:45 PRE PODNE
@Captain Foux    a ne brt ocu ove filmove npr kad mi moji nece platit net da imam sta gledat :)
A imaš i jutjub brate, pogledaš tamo koji tutorijal, postoji sigurno. :)

BS Player instaliraš i kad preko njega gledaš samo selectuješ preko desnog klika taj prevod koji si skinuo.

Nadji neki drugi link za skidanje istog filma i ubaci titl ako vec nisi