Cmd erorr

Započeo Djoky, Septembar 05, 2018, 13:01:28 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Uvek kad ubacim ovu dole navedemu komandu ovo mi izbacuje https://imgur.com/a/V26qg4W
Dio skripte:pwn
Pawno Code: [Izaberi]
CMD:engine(playerid, params[])
{
        new vehicleid = GetPlayerVehicleID(playerid);

if(!IsPlayerInAnyVehicle(playerid)) return SendClientMessage(playerid, colorRed, "Moras biti u vozilu da bi koristio ovu komandu");

if(vehEngine[vehicleid] == 0)
        {
            vehEngine[vehicleid] = 2;
                SetTimerEx("StartEngine", 3000, 0, "i", playerid);
                SendClientMessage(playerid, colorYellow, "Motor vozila se pokrece....");
        }
        else if(vehEngine[vehicleid] == 1)
        {
            vehEngine[vehicleid] = 0;
                TogglePlayerControllable(playerid, 0);
                SendClientMessage(playerid, colorYellow, "Motor vozila ugasen");
                SendClientMessage(playerid, colorYellow, "Da biste ponovo pokrenuli motor vozila pritisnite "Shift" ili upiÅ¡ite \ "/ motor \" ");
        }
        return 1;
}

Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log):ne treba
Poslednja Izmena: Septembar 08, 2018, 21:16:21 POSLE PODNE od Bašovski

I LOVE VODKA AND SLAV COUNTRY'S

Ne moras CMD stavljati u neki callback (vjv si stavio u OnPlayerCommandText kako vec ide :D)

Ako nije to sto je xunder rekao onda je imas YSI includean a koristis ZCMD ili nemas include za ZCMD :]
- Mesecni boost pusten ! -
193.104.68.23:27017

Citat: Bespomocni Skripter poslato Septembar 05, 2018, 16:26:12 POSLE PODNE
Ako nije to sto je xunder rekao onda je imas YSI includean a koristis ZCMD ili nemas include za ZCMD :]
Koristim PAWN CMD ono iz tvog tutoriala sto si napravio tako sam ubacio i ne za samo tu cmd nego za svaku mi isto izbacuje

Kao sto je kolega naveo komanda se ne stavlja pod onplayercommandtext i taj callback sastavi je sa normalnim komandama pogledaj sve forwardove sto su vezani pr ovo forward i(plaayerid);
itd,, sada da ne duljim
ZAKLJUCAK: KOMANDU ZA PALJENJE NE STAVLJAJ POD CALLBACK ONPLAYERCOMMANDTEXT ILI TAKO !

Citat: Timur Script poslato Septembar 05, 2018, 21:26:10 POSLE PODNE
Kao sto je kolega naveo komanda se ne stavlja pod onplayercommandtext i taj callback sastavi je sa normalnim komandama pogledaj sve forwardove sto su vezani pr ovo forward i(plaayerid);
itd,, sada da ne duljim
ZAKLJUCAK: KOMANDU ZA PALJENJE NE STAVLJAJ POD CALLBACK ONPLAYERCOMMANDTEXT ILI TAKO !
Nemam nikakve komande u modu zato sto je to moj od 0 gde da stavim onda komandu ?

Citat: Djoxi samp poslato Septembar 05, 2018, 21:28:00 POSLE PODNE
Nemam nikakve komande u modu zato sto je to moj od 0 gde da stavim onda komandu ?
Stavis npr napravis stock ili public Komande pa ispod imas sve ili tk nesto ili samo napravis /// /// pa komande
Jer je u pitanju CMD: nije YINI, tkd nije ti potreban commandtext!

Citat: Timur Script poslato Septembar 05, 2018, 21:29:57 POSLE PODNE
Stavis npr napravis stock ili public Komande pa ispod imas sve ili tk nesto ili samo napravis /// /// pa komande
Jer je u pitanju CMD: nije YINI, tkd nije ti potreban commandtext!
Hvala LOCK