Potrebna mi je savjet

Započeo Timur Script, Septembar 02, 2018, 23:03:34 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Errora nema nego mi treba savjet,: " Vidite da li da napravim bojatd u textdrawu ili u dialogu " Primjer kad igrac ukuca bojatd da mu otvori textdraw pa ima da bira ili da mu otvori dialog, ja sam vec nap u textdrawu i cini mi se ok ali da pitam ne znam realno sta je bolje
Dio skripte://
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): //
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem)://
Poslednja Izmena: Septembar 08, 2018, 17:24:58 POSLE PODNE od Bašovski

Ne znam da li je ovo bas i tema za to ali nebitno, mislim da ti bi ti lepse izgledalo sa TD-ovima naravno te TD-ove da odradis na moderniji nacin, a to je uglavnom da bude masa TD-ova tipa 30-40 za bzvz stvari tako da i nije toliko dobra opcija

E sad ako ti je manje do izgleda i ne znas puno oko TD-va, Dialog :)

"Skripter" pita druge za ideje :applause:
Probaj obatri pa vidi ;) (obatri)
- Mesecni boost pusten ! -
193.104.68.23:27017

Po meni dialog old skul

credits: Xunder, Ino420, Muma

Citat: Pottus;3903994SetPlayerPos("dreni1998", 666.666, 666.666, 666.666, 666.666);    ///// GO IN HELL MOTHERFUCKER

https://i.imgur.com/XHLx9oj.gif
https://i.ibb.co/ZJqQKWT/NXRX.gif

Pa nećemo mi to koristiti ;D To pitaÅ¡ svoje igrače ili Å¡to se tebi viÅ¡e sviÄ'a  ;) Ne vjerujem da je od nekog značaja kakvo je god,nije neÅ¡to Å¡to se stalno koristi,promjeni se boja jednom i to je to.Kako god.Po meni osobno je dialog sasvim dovoljan za to.

Zz , dobra je to ideja nije lose , mada eto ja planiram sa drugarom opet da se vratim sampu , da uvatim neki modic da radim cisto da se nas 10-15 zanimamo pd vs gang jurimo se pucamo i to nije za to neku ozbiljnost , ja sam planirao da odradim slicno tome samo sto ce igrac imati mogucnost da odabere mod za automatsko menjaje td boje tipa random svakih 2/3sec se boja menja nisam jos pokusavao nesto to da uradim mada mislim da znam i to cu bas vcrs da pokusam , ako odradim publishovacu ga ovde :D
/\

Dialog i koristiš boje da bi znali koja je tačno nijansa bez promjene.

"{FF0000}[1]: Crvena\n{boja}[2]: Boja..."

Citat: Bespomocni Skripter poslato Septembar 03, 2018, 10:40:52 PRE PODNE
"Skripter" pita druge za ideje :applause:
Probaj obatri pa vidi ;) (obatri)
Hvala <3 ! Tvoj ovakav odgovor meni nista ne znaci samo me dize jos vise <3 ! Tkd ti mene slobodno ponizuj a ja cu se sve vise dizati <3 !