SampArena(1.3.2009 - 30.8.2009)

Započeo zerocoolos, Avgust 30, 2009, 02:02:40 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

zerocoolos

Obaviještavam sve koje to zanima da je samparena prestala sa radom... Svi igraci mogu dobiti statse na croherzegovini, a meni je bilo drago provesti vrijeme na sampu i sada je vrijeme da napustim samp. Razloge za odlazak i gasenje samparene mozete pogledati na: http://www.samparena.com/rpg/index.php?topic=3039.msg17005;boardseen#new
Poslednja Izmena: Avgust 30, 2009, 02:02:53 PRE PODNE od zerocoolos

Correlli

Ovo stvarno nisam oćekivao, stvarno šteta. :/

Citat: zerocoolos
Krenio jesam u pravljenje novoga moda u LS ali više nemam volje, vremena, želje, ali niti sam više sretan kada skriptam.
Znam kako se osjećaš, i ja sam se tako osjećao par mjeseci nazad, ali sam ipak dalje skriptao i opet imam još više volje do skriptanja.

Neka ti bude sretno sa faksom i sa svime u životu. ;)
Poslednja Izmena: Avgust 30, 2009, 02:22:16 PRE PODNE od Don Correlli

zerocoolos

ma Å¡ta da ti kažem, budem ponekad navratio i na ovaj forum da pomognem ak nekom zatreba, al to bi bilo sve od mene u samp svijetu  thumbsup

matejdz

Ti si legenda bio i legenda ostajes... Jako mi je zao zbog ovoga, ali ako si ti tako odlucio ond aje to vjerojatno ono pravo :/

mada nisam igrao na sampareni zao mi je sto se zatvara ali jebiga,uglavnom svaka cast na trudu,sumljam da bi se itko tvojih godina tolko mucio(a da nema koristi) da netko drugi uziva...nadam se da ces navratit na forum ponekad

sretno ti dalje u zivotu  thumbsup bio si i osto legenda

a di ces  :-[ , bilo mi je drago naucit te igrat samp i upoznat te uvijek ces bit zapamcen od strane mene!  ...     PS.  sretno s faksom i rl ....
Poslednja Izmena: Avgust 30, 2009, 02:40:38 PRE PODNE od [EF]Nik_Delgad

SampArena je meni najvise usla u srce...ostali serveri kad sam odlazio dolazio bolilo me briga...a sada kad Samparena gasi osjecam kamen u grlu, te mi je jako zao sto ocito ekipa ce se rasprsiti na sve strane CH,ST,BF... al jedno ce nam zauvjek ostati u srcu nesto pod nazivom SampArena i to ce nas zauvjek vezati!
Mape:

))-((

Filescripte:

Dexy's Speedo/Fuel

Gamemodes:

))-((

SampArena FOREVER <3

Chrome

:( :( :(
au a mislio sam da neces otic .. eh.. aj dobro, vratit ces se ne brini  ;)
jedino ako imas nesto sta ti zatrpa cijeli dan inace, ako ti ostane 2-3h slobdono a da nista nema na kompu radit i nigdje ici sigurno ces pocet skriptat.. znam kako je oo da znam  ;)

zerocoolos

a vjeruj mi da bas i necu imat slobodnog vremena, u velikom sam zaostatku sa ucenjem... morat cu po najmanje 10 sati dnevno ucit...

Chrome

pa dobro pa neces na faks cijeli zivot  ;)
mislim i na poslu neces radit 24/7.. uostalom vidjet ces za par godina a vjerovatno i prije  thumbsup

turker_kc

a jbg svemu nekad dodje kraj  :-X :-X :-X :-X

sretno na faksu  ;)

Uvjek si bio car i ostao car u mom srcu je tako,velike suze zbog ovoga su mi krenule uvjek sam bio igras samparene,a ja ne odustajem od sampa otici cu na CroHerzu sa istim nickom tj Alex_Rodriguez i nikad necu u zivotu zaboravim samparenu i bio ja nez ko... ....SampArena u Srcu
Poslednja Izmena: Avgust 30, 2009, 04:33:47 PRE PODNE od SampArena TheKing
Citat: zeroocools
današnjih igrača moram se još sjetiti i remija, sama, emira(emir zero iliti alex) i naravno neizostavnog spamera na msn Dea koji je vodio jedno vrijeme Deathmach server

Tako je SampArena u srcu. Ja takoder cu nastavit igrat sa nickom Stevo Regal.

Citat: [SA]Deo poslato Avgust 30, 2009, 02:37:50 PRE PODNE
SampArena je meni najvise usla u srce...ostali serveri kad sam odlazio dolazio bolilo me briga...a sada kad Samparena gasi osjecam kamen u grlu, te mi je jako zao sto ocito ekipa ce se rasprsiti na sve strane CH,ST,BF... al jedno ce nam zauvjek ostati u srcu nesto pod nazivom SampArena i to ce nas zauvjek vezati!

isto tako i meni do se nje smenio mod ali kad se je smenio odma su neki poceli da neigraju rp i mnogo su killali i oceo sam ban

ps. djuro srecno sa faksom ali bolje prodaj ili predaj nekome samp arenu nego li da ostavis tako da nju zatvoris

Kopiraj ovo u potpis ako mrzis cheatere!

Scripting status:

PittBull Stunt: 5%

My works:

[MAP]
LS Beach
LS Areo Stunt
Baza za dm serveru NEW!

[FS]
not!

[GM]
not!

KLIKNI TU!

Citat: Don Correlli poslato Avgust 30, 2009, 02:07:43 PRE PODNE
Ovo stvarno nisam oćekivao, stvarno šteta. :/

Neka ti bude sretno sa faksom i sa svime u životu. ;)

potpis, nemam ti sta drugo rec ;)

xD
Poslednja Izmena: Avgust 30, 2009, 11:54:25 PRE PODNE od galeb

======ஜ۩۞۩ஜ======
â—,,███â–"â–' FucK oFFâ–'â–"███►
======ஜ۩۞۩ஜ======

:D Fala kurcu imamo i nekih pametnih ljudi na forumu :D

Posjetite:
TUTORIALS 4 ALL NA HRVATSKOM