free music bot?

Započeo M!chaeL, Avgust 26, 2018, 22:16:40 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Da li ima neki free music bot ali da nije sinusbot, ili ako neko da zna da resi problem na sinusbotu, koristio sam ga sve normalno i onda ga 1/2 dana nisam koristio u opste, nisam ulazio na gp i to i sad kad probam da ga upalim pise kao da je upaljen ali kad odem na cp ovo mi izbaci http://prntscr.com/kn52bh

zar ne mora ici IP:8080 ?
Marketing Associate[/url]
Graphic Designer
UI/UX Designer
Instagram

Citat: Alex ãƒ,, poslato Avgust 26, 2018, 22:52:56 POSLE PODNE
zar ne mora ici IP:8080 ?
Port ne mora ici 8080, mozes staviti koji god port..

Probaj da stopiras ceo sinusbot preko cmd u putty, i ponovno ga pokreni, ili daj barem log od sinusbota da vidim..

Citat: Peкi poslato Avgust 27, 2018, 01:10:54 PRE PODNE
Port ne mora ici 8080, mozes staviti koji god port..

Probaj da stopiras ceo sinusbot preko cmd u putty, i ponovno ga pokreni, ili daj barem log od sinusbota da vidim..
Kako da stopiam ceo sinusbot preko u putty? tj gde se nalazi to, i gde mogu da vidim log od sinusbota, inc nisam nesto puno koristio te zajebancije ja samo dodao music connect ga ts i sad nece kad probam da ga connect

Zato sto je free bot naravno da ne mozes da ga imam zauvek to je privremeno kao ts3.cloud
Es ist nicht alles Gold, was glänzt

U root folderu ti se vecinom nalazi .sh ekstenzija kojom pokreces sinusbota, ili zavisi gde si tacno skinuo, ali pretpostavljam da je u root. Pokreni tu komandu i slikaj mi.

Citat: Peкi poslato Avgust 28, 2018, 14:08:09 POSLE PODNE
U root folderu ti se vecinom nalazi .sh ekstenzija kojom pokreces sinusbota, ili zavisi gde si tacno skinuo, ali pretpostavljam da je u root. Pokreni tu komandu i slikaj mi.
Sinus Bota pokrecem preko panela

SinusBot ti daje muzičkog bota koji traje 48h i automatski se gasi / briÅ¡e.  :)

Citat: M u m i poslato Avgust 28, 2018, 16:57:45 POSLE PODNE
SinusBot ti daje muzičkog bota koji traje 48h i automatski se gasi / briÅ¡e.  :)
Ahaa nisam znao to a jel ima negde musicbot koji traje zauvek, ili dok ga ti ne izbrises?

Citat: M!chaeL poslato Avgust 28, 2018, 17:06:30 POSLE PODNE
Ahaa nisam znao to a jel ima negde musicbot koji traje zauvek, ili dok ga ti ne izbrises?
Ima, ali ne verujem da je free.
Mozes ubaciti musicbota na tsu preko virtual cable-a.
https://www.youtube.com/watch?v=HFBd3DN_mq4

Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..