sajt

Započeo pajdomen, Avgust 26, 2018, 03:07:42 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

z raja,razmisljam da napravim "sajt" gde mogu da se skidaju igre,ali se plasim da me ne zeznu te firme posto objavljujem njihove igre(crackovane) da li mogu oni nesto da mi naprave ako objavljujem crackovane?

Nece te niko dirati dok im ne upadnes u oci.
Svakako to nije dozvoljeno.

Kad filehorse postoji vec preko 5 godina (koliko ja znam), a nisu ih dirali gdje ces dalje..

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Citat: Fqris poslato Avgust 26, 2018, 03:27:52 PRE PODNE
Kad filehorse postoji vec preko 5 godina (koliko ja znam), a nisu ih dirali gdje ces dalje..

i pirate bay isto,ali gasili su ga ko zna sta rade sve,ne znam da me ne sjebu kao sto kaze milfan ako im upadnem u oci :D

#A.J.

Citat: pajdomen poslato Avgust 27, 2018, 00:40:15 PRE PODNE
i pirate bay isto,ali gasili su ga ko zna sta rade sve,ne znam da me ne sjebu kao sto kaze milfan ako im upadnem u oci :D
Na Balkanu si, bole te jaja. :D

Citat: Captain Foux poslato Avgust 27, 2018, 01:03:42 PRE PODNE
Ima i toga.. ima isto i filmovizija npr.. postoji od kako je nastao internet hahaaha

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

#A.J.

Kad svi kradu, kradi i ti. :D
Svaki dan se otvaraju novi sajtovi za filmove, igrice, serije. Kao npr. za LZN, nove epizode, svaki dan neko novi sajt otvori sa istim epizodama.
Mada se može gledat i na YouTube-u, samo se mora mozgat.  8)

Citat: Captain Foux poslato Avgust 27, 2018, 01:11:20 PRE PODNE
Kad svi kradu, kradi i ti. :D
Svaki dan se otvaraju novi sajtovi za filmove, igrice, serije. Kao npr. za LZN, nove epizode, svaki dan neko novi sajt otvori sa istim epizodama.
Mada se može gledat i na YouTube-u, samo se mora mozgat.  8)

Pa ne znam sta se vise isplati igre ili serije sta vec :D

Citat: Captain Foux poslato Avgust 27, 2018, 01:03:42 PRE PODNE
Nema veze što je na Balkanu, nisu Balkanske kuće pravile te igrice nego američke, ako ga tuže, neće mu se suditi u Srbiji
Graphic & Web Designer

#A.J.

Citat: Ognjen S. poslato Avgust 28, 2018, 01:02:29 PRE PODNE
Nema veze što je na Balkanu, nisu Balkanske kuće pravile te igrice nego američke, ako ga tuže, neće mu se suditi u Srbiji
Onda će vidjet kako izgledaju gradovi iz GTA serijala. :D