[Pomoc] objekti,prikolice

Započeo Ante_Dracar aka Lopa, Septembar 09, 2010, 10:53:11 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

dakle imam jedan odlican gm ali sada kako je dosla nova verzija SA:MP 0.3b i objekti su mi postali nevidljivi daklle nevidljivi su izdaleka a kad dodjem do njih budu prozirni...

dakle ono je bila 1 pomoc,treba mi jos jedna dakle ja bi naprvio posao vucne sluzbe ali sada kad nadjem nepropisno parkirano vozilo na cesti ja ga zakacim sa vucnim autom i doveden ga do prekupljalista i sada kako kad ja dodjem na taj zadnji CP da mi se vozilo koje vuce vucna sluzba respawna (PRIKOLICA - DAKLE PRIKOLICA KOJU VUCE VUCNA SLUZBA (PRIKOLICA=AUTO))
..
HVALA UNAPRJED...

Za prvu pomoc searchaj forum ima vec na desetke takvih istih tema! Ovo ostalo http://wiki.sa-mp.com/wiki/IsTrailerAttachedToVehicle
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

Prvo sam odgovorio 100000000000000x puta tak da koristiti search, a ovo drugo ti nemozes izmisljati jezik. TI mozes napraviti neki workaround ali ako nema te funkcije nema. nEmozes ti zamisliti da je auto prikolica i sve super.

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

sry na refrsu stare teme,ali ponovn mi treba pomoc,dakle ja bi napravio kad igrac sticene tipku    CTRL    da mu se auto koji je iza njega zakaci ali ja to nezz napravit pa bi zamolio nekoga da mi objasni ili da stavi code bio bi zahvalan...

hvala unaprjed...